Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

ברשותי כמו ששמתם לב MG VVC

ישנה כרית מים ברכב אשר מחליפה את המתלה (קפיץ)

למי שזוכר במיני מיינור היו אותן כריות.

בעייתי היא שכרית 1 מתוך 4 נוזלת לי,כרית חדשה בחברה עולה כולל מע"מ 3500.

רציתי לדעת אם מישהו שמע על פיתרון כלשהוא לתיקון הכרית...

לפי מה שבדקתי בשטח אין מישהו שיכול לתקן כרית זו מהסיבה ש"בומבת" הגומי מצופה בברצל מולחם ושכאשר נחליף את הגומי נצתרך להלחים את ציפוי הברזל והכרית כמובן שוב תנזל אחרי ההלחמה....

יש למישהו פיתרון..?

מישהו שמע על בעייה זו ויודע כיוון לצאת ממנה במחיר ריאלי?

אם כן אשמח לקרוא, תודה לכולם מראש ושבת שלום ו-מ-ב-ו-ר-כ-ת!:-D

נ"ב-> כרית זו בלשון החברה נקראת "כרית מים הידרואלסטית"

שהנוזל שישנו בה נקרא נוזל"הירוסטטי"

פורסם

בדקת אפשרות ייבוא?

איביי וכ"ו

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

דרך איי ביי לא בדקתי מהסיבה שהדרך הכרורכה בהבאת החלק מאוד ייקרה כאשר אתה מוסיף את המ"מ 15.5% + מכס 10 % לכל הפחות, ואין לך אפשרות לדעת אם באמת יגיע לך החלק וכאשר יגיע אם הוא נוזל...

חשבתי על שיפוץ הכרית אך אין מקום שאני מצליח למצוא שמטפל בכרית כזו... אשמח אם מישהו יכול לתת לי כיוון כלשהוא למקום כלשהוא..

דרך אגב זו הכרית השניה שנוזלת,,,(הגומי שבתוכה מתיישן)

את הכרית הראשונה החלפתי בעלות של 4.400 שח

ממש פשע לאנושות

פורסם

אל תשלול לפני שבדקת הMG הוא רכב בריטי אל תתעצל תעשה חיפוש בEBAY.co.uk ולך תדע אולי יש הפתעות .

גם אני קניתי לאחרונה זוג מראות מקוריות חדשות ויצא לי הכולל כולל 480 ש"ח

zx 1.8 coupe

פורסם

הרבה מאד אנשים קונים דרך איביי וזו דרך מקובלת ולגטימית.

אני מציע לך להתחיל לבדוק באיביי אנגליה, אני בטוח שתמצא את החלק בהרבה יותר זול מהשחיטה שדורשים בארץ.

ערכתי לך חיפוש קצרצר...

זה החלק?

http://cgi.ebay.co.uk/MGF-HUB-BEARING-KIT-GENUINE-BRAND-NEW_W0QQitemZ270074420337QQihZ017QQcategoryZ10414QQrdZ1QQcmdZViewItem

אתה יכול לבקש ממנו למשל שיפרק עבורך את החלק שאתה צריך עבור סכום זעום...

http://cgi.ebay.co.uk/1997-1-8-MGF-SPARES-OR-REPAIRS-MANY-NEW-PARTS_W0QQitemZ260071150635QQihZ016QQcategoryZ10414QQrdZ1QQcmdZViewItem

הבנת את הכוונה.

אתה מוזמן להמשיך לנבור במקומי...:lol:

כאן:

http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?sofocus=bs&sbrftog=1&catref=C6&from=R10&satitle=MGF&sacat=10414%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D3&sadis=200&fpos=Postcode&ga10244=10425&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&fsop=1%26fsoo%3D1&coaction=compare&copagenum=1&coentrypage=search

אם תקנה, אתה חייב לי סיבוב בבריטית...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

MG VVC,הבעיה היא יוקרתית או יקרה ?.האם אתה מתכוון לחלק שבתמונה ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני ייבאתי קויל לרובר R25 שלי מ- ebay, באמצעות שירות שליחים DHL, ויצא חצי מחיר.

מצד שני, בבולמים דווקא לא היה הבדל (מול חדשים, כמובן), והתקנתי כאן דרך החברה.

ברכות על הרכב, בכל מקרה :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ebay uk, פורומים בריטיים של MG וחנויות בבריטניה הם הסיכוי הכי טוב שלך.

200 ש"ח זה כנראה לא יהיה אבל בד"כ תחסוך לפחות 40% כולל המיסים.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

חבר טוב החליף כבר 2 או 3 אצלו באוטו,הוא גם רצה לייבא לבד,אם זכרוני אינו מטעה אותי אמרו לו שבתוך הכרית ישנם מים ועוד חומר שיכול להיות בעייתי ביבוא אוירי לכן במידה ותמצא בחול תוכל להעבירו רק דרך הים,שיפוץ גם כן לא אפשרי בארץ לפי מה שהוא בירר,לבסוף הוא החליף בארץ ואכן שילם סכומים גבוהים מאד.

פורסם

אני מודה לכולם על שהקדישו מזמנם

אכן זוהי אהבת חינם...

בגדול יש לי יידע עצום ברכבים ומגיל מאוד קטן אני מתעסק עם כל מה שיש לו גלגלים:roll:

לאחר שראיתי איך כולם מקדישים מזמנם ואפילו מחפים למעני באתרים כלשהם התחלתי לחפש לעזור לאחרים

אכן זוהי אהבת חינם יישר כוח לכולם ושבוע טוב

אם ישנו כאן חבר כאן שמבין באיי ביי ושבעבר הזמין ויודע איך זה עובד יכול לקחת על עצמו את מלאכת ההזמנה אשמח לבצע את זה דרכו להשאיר לי הודעות לפרטי בבקשה ואצור קשר במהירות האפשרית. תודה ושבוע טוב

• תוכן חדש...