Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות רוקד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מד המהירות שלי ב 106 רוקד חצי ס"מ מעלה מטה עד בערך מהירות של 90 קמ"ש

הייתי אצל מוסך שתיקן לי את השעון (כבל ספידומטר קרוע) והוא אומר לי פתאום שכנראה יש עוד בעיה (כמובן עוד כסף), זה לא שאני בונקר אלא אני שונא שעובדים עליי :mad: , אם יש למישהו מושג איך ולמה זה קורה ואיך מסדרים את זה :?:

דרך אגב, לפני שהכבל נקרע המחוג היה עובד מצויין ללא תנודות לא רצויות :!:

פורסם
מד המהירות שלי ב 106 רוקד חצי ס"מ מעלה מטה עד בערך מהירות של 90 קמ"ש

הייתי אצל מוסך שתיקן לי את השעון (כבל ספידומטר קרוע) והוא אומר לי פתאום שכנראה יש עוד בעיה (כמובן עוד כסף), זה לא שאני בונקר אלא אני שונא שעובדים עליי :mad: , אם יש למישהו מושג איך ולמה זה קורה ואיך מסדרים את זה :?:

דרך אגב, לפני שהכבל נקרע המחוג היה עובד מצויין ללא תנודות לא רצויות :!:

אם הכבל קרוע הספידומטר לא יעבוד.

רוב הסיכויים הם שמדובר בבלאי של החלקים הפנימיים בשעון (הצרפתים מייצרים בכוונה חלקים שנגמרים אחרי אי אילו עשרות אלפי ק"מ) :mad:

פורסם

תרשו לי להדגיש שוב:

לפני שהכבל נקרע המחוג היה עובד מצויין ללא תנודות לא רצויות

ודרך אגב אצלי שום דבר לא רוטט(מפני שכל האוטו תפוס באזיקונים :lol: ).

פורסם

מה יכולה להיות הסיבה?? -הוא קופץ משהו כמו חצי ס"מ למעלה\למטה מכל מהמורה וכשאני מאיץ או מאיט הוא יורד בקפיצות כאלה ולא באופן חלק...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

נראה לי שכדאי שתבדוק את חיבור הכבל בשני הקצוות.

אם לא נראה לי שיש בעיה בשעון עצמו. מנסיון יש להם בלאי גבוה בצרפתיות.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

העניין הוא לא בלוח שעונים אלא בחיבור של כבל הספידומטר לגלג"ש.

כנראה שהוא זז ויש צורך לסדרו.

עוד דבר שיכול לגרום לקפיצות הוא ניתוק של הכבל חלקית מהלוח, אך לפי נסיוני האישי עם הכבל ב-106, הוא תפוס חזק חזק, ואפילו כשרוצים לפרק אותו בכוונה, קשה להוציא אותו, היות והוא תפוס עם קליפס לבן ומעצבן.

אצלי בזמנו כאשר סידרתי את לוח השעונים בטעות ניתקתי את הכבל מהגלג"ש, הרימו לי את האוטו על ליפט ותוך 3 דקות העניין סודר.

כיום המחוג אצלי מרקד לו בנונשלנטיות מעצבנת לעין, ואני כנראה בימים הקרובים אקפוץ למכון ספידומטר שיסדר לי את זה.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

החלפת כבל ספידומטר, במקרה הזה ב-106, מחייבת פירוק של לוח השעונים?

אם אני זוכר נכון, יש כבל כפול, שיכבת בידוד חיצונית של הכבל מפלסטיק שחור, וסליל מתכת פנימי שהוא הכבל המדובר.

השאלה היא האם ניתן להחליפו בלי לפרק את לוח השעונים, כלומר מתא המנוע, בנקודה שמחברת אותו לגלג"ש?

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

במקרה הספציפי של ה 106 אין אפשרות לסדר את הכבל מתא המנוע, חייבים לפרק את הלוח שעונים.

עצה ידידותית, אל תפתח תנסה להוציא את לוח השעונים לפני שפירקת את כבל הספידומטר

מהגיר , מפני שאז אין עודף כבל שיכול לתת לך מספיק מקום לדחוף את היד אחרי לוח השעונים וכל משיכה של הלוח החוצה(כלפי הנהג) תגרום לקריעת הכבל עצמו מהתפס (והנה הלך לו לעולמו כבל תקין :!: ).

בהצלחה.

• תוכן חדש...