Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אף יזם לא לקח על עצמו את הרעיון?

יש באשדוד אוטו-דיפו שהיה משולב עם ACE בעבר.

והמוסך של על הפנים,כמו גם החנות.

אתמול במקרה קפצתי לחנות ACE באשדוד,וחיפשתי משו שיחזיק את הדש -בורד של חי :roll:.

הגעתי עייף,הזוי,וחולה ככה שהיה לי קשה להסביר את עצמי,אבל זה שעבד שם הפנה אותי למישו במחלקת צבע שיכל לתרום לי רק "קוויק -פלסט" ואת זה כמובן ניסיתי כבר בעבר.

למה אף אחד לא רוצה לפתוח בארץ חנות בסגנון "הום-סנטר" איכותית משולב במוסך טוב,וחנות חלפים טובה בהפרדה.

בסגנון של מה שהיה קודם שילוב חנות של ACE ו אוטו-דיפו ביחד.

זה נראה לי כמו רעיון שיכול להצליח.

מה דעתכם?

פורסם

כנראה בגלל שאין להם רווח כספי גדול מזה, מאותה סיבה שאין הרבה דברים בארץ הזו.

בטוח סגרו את זה כי ציפו להיות מליונרים מהעניין - המחירים היו בשמיים ואנשים נשארו עם המוסכים הקבועים שלהם במקום לבוא לשם.

סיבה נוספת היא לדעתי שרוב האנשים הולכים למוסכים קבועים ומכירים וסומכים על המוסכניק שבחרו ללכת אליו, בנוסף המחירים ברשתות כאלו גבוהים בהרבה ממחירים בחנויות "עממיות" שבהן ניתן להשיג את אותו מוצר ב 30% פחות.

בקיצור - לא משתלם מסיבה כלכלית, הסיבה שבגללה אין בארץ מכוניות נורמליות, ואין עוד הרבה דברים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש לך בצומת וולקן אוטו דיפו וכ200 מטר ממנה אייס.

לשלב את שניהם יהיה כמו לשים פלאפל על שווארמה.

פורסם
יש לך בצומת וולקן אוטו דיפו וכ200 מטר ממנה אייס.

לשלב את שניהם יהיה כמו לשים פלאפל על שווארמה.

ושניהם לא ברמה גבוהה במיוחד.

אם לעשות עסק אחד איכותי,ולשלב את שתיהם.

איכותי,חלפים איכותיים,מחירים לא בשמיים,איכות עבודה,עובדים מקצועיים.

ולא רק איזון צמיגים ומערכות רדיו,אלא גם טיפולים,הכל בקיצור.

פורסם

בגן שמואל (ליד חדרה) יש אייס משולב אוטו דיפו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עוד לא ראית את מחלקת הרכב בהום סנטר חדרה. זה זוועה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
עוד לא ראית את מחלקת הרכב בהום סנטר חדרה. זה זוועה.

שמנמניאק,

אתה רואה זה בדיוק הנקודה,אם היה לי כסף מבחינת השקעה ומוח טיפה יותר עסקי -מזמן הייתי נכנס לזה.

פורסם

אם היה לי מספיק כסף הייתי פותח רשת מוסכי ענק עם מחירים ושירות שהיו שולחים את בעלי המוסכים הקונבנציונליים ללשכת התעסוקה.

אבל אין לי כסף.

פורסם
אם היה לי מספיק כסף הייתי פותח רשת מוסכי ענק עם מחירים ושירות שהיו שולחים את בעלי המוסכים הקונבנציונליים ללשכת התעסוקה.

אבל אין לי כסף.

מוסך ענק? מוסך ענק זה המון חשמל,המון שכירות,המון עובדים ,המון ציוד.

אתה תהיה מוכרח בכדי שלא להכנס להפסד לקחת מחירים גבוהים.

פורסם

אממ...

אם היה לי כסף...

אבל אין. אז באסה! - שרשור הזוי לחלוטין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אממ...

אם היה לי כסף...

אבל אין. אז באסה! - שרשור הזוי לחלוטין.

מה הזוי בו?

אני בעצם שואל למה הרעיון לא ילך,מכיוון שיש פה אנשים בעלי ידע רב,בעלי מוסכים,ובעלי הון למיניהם,הייתי רוצה לשמוע את הדיעה שלהם.

פורסם

כמו בשרשור בקודם שפתחת - זה לא ילך כי זה לא כלכלי וכאן כולם מחפשים איך לא לצאת פראייר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כמו בשרשור בקודם שפתחת - זה לא ילך כי זה לא כלכלי.

אני מצטער, אבל עם כל הכבוד אתה פותח שרשורים הזויים בזמן האחרון.

לא,אני מצטער.

אבל את זה יכולת להגיד בפרטי.

או שהכוונה שלך היא לעשות רוח?

אולי זה כן כלכלי?

ביום שבו תוציא תעודת רואה חשבון,או כלכלן בכל הקשור לכסף אני ישמח לשמוע את דעתך.

פורסם

באמת רעיון טוב.

הייתי רוצה לקום בבוקר

ללכת למכולת

ליקנות שוקו ולחמניה

ולעבור מסטייג' 1 ל 2

על הבוקר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...