Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה באיתור שם הקודן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מישהו יכול לעזור לי אולי באיתור הדגם או החברה של הקודן שמותן אצלי באוטו, אני רוצה לשנות את הקוד אבל אין לי ספר הוראות.

תודה

פורסם

זה קודן שמותקן ע"י רשת איתורן (קודן בלבד בלי שום מערכת איתור) זה הדגם הפשוט ביותר שלהם בלי מצב מוסך ובלי אפשרות לשינוי קוד. אחרי שהתקינו לי כזה על האספאס הוריתי להם לפרק אותו להביא לי באותו מחיר אחד עם מצב מוסך, הטענה שלי היתה שאם אני משאיר למוסך את המספר של הקודן כבר עדיףך שהוא לא יהיה מורכב ברכב. לי זה עזר :D

פורסם
זה קודן שמותקן ע"י רשת איתורן (קודן בלבד בלי שום מערכת איתור) זה הדגם הפשוט ביותר שלהם בלי מצב מוסך ובלי אפשרות לשינוי קוד. אחרי שהתקינו לי כזה על האספאס הוריתי להם לפרק אותו להביא לי באותו מחיר אחד עם מצב מוסך, הטענה שלי היתה שאם אני משאיר למוסך את המספר של הקודן כבר עדיףך שהוא לא יהיה מורכב ברכב. לי זה עזר :D

לי יש קופסא בדיוק כזו והיא דווקא של פוינטר, עם איתור, ויש לה מצב מוסך....

נראה לי שזו קופסא גנרית שיכולה לבוא עם מערכות שונות. זה כמו מפסק חשמלי שיכול להתחבר לכל דבר.

נמרוד

פורסם

הקודן שבתמונה מותאם לאזעקה מסוג פיתון אליה מתחברת מערכת איתור מסוג פוינטר [אופציה ]. המידע שאתה מבקש הוא מסווג לטכנאי בלבד, כל מוסך מורשה פג'ו סיטרואן יוכל לבצע לך את הפעולה .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

האזעקה שברשותי היא של פלשפוינט, ואיני מעוניין במוסך של פ'גו סיטרואן כי אין לי רכב מהסוג הזה. ובקשר לשינוי הקוד לא נראה לי שזה אמור להיות כזה בעיה פשוט מאוד אין לי את הספר של הקודן, לפי דעתי בספר אמור להיות מצוין איך משנים את הקוד.

• תוכן חדש...