Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכרת היצרן בסוכנות LEXUS ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הרגשה שאני עוד אצטער על השאלה הטפשית, ובכל זאת:

אבא של חבר טוב מעונין לסגור עסקה לרכישת לקסוס חדשה. הוא חושש קצת לאחר ששמע שמועה (הזויה וזדונית למיטב ידיעתי) על כך שאין הכרה של היצרן בסוכנות המקומית. מישהו כאן יכול לסתור או לאשש את המידע?

ככל הידוע לי, הסוכנות נפתחה לפני מספר חודשים (חצי שנה?) ונמצאת בבעלות "יוניון מטורס" יבואני טויוטה, למרות שקיימת הפרדה מלאה בין הסוכנויות משיקולים שיווקיים וכדומה.

תודה.

פורסם

לחבר שלום

היבואןן בבקשתו לרשיון ייבוא חייב להראות בנוסף לערבויות מערך מוסכים וחלפים תקשורת כולל תיק מוצר ומפרט טכני עליו להוכיח קשר ישיר ותמיכה מיצרן הרכב וזאת כדי לתחזקו לאורך זמן

איו לך מה לדאוג ,בייחוד ברכב הנל שתקלות ומחלות ילדות הן נדירות

יגאל

פורסם
הבן אדם כבר הצטער על השאלה הטיפשית, אני לא מתעלל בכאלה שכבר שוכבים על הרצפה.

למדת ממקרה בני סלע?

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

היבואן הוא 'לקס מוטורס' והוא חלק ממערך הפצה נפרד מ'יוניון מוטורס' בהתאם למדיניות יצרן הרכב.

מדובר ביבואן עם שירות מעולה (מניסיון !) היבואן רשמי ואין לך מה לחשוש.

לדעתי שאלתך התעוררה מאחר ולקסוס יובאה עד לפני שנה ביבוא אישי של סוכנות

'סיטי מוביל'.

גש להרצליה פיתוח ראה את אולם התצוגה והסר דאגה מלבך !

פורסם

השאלה הנשאלת היא האם הוא קונה את הרכב מיבוא אישי או מהיבואן הרישמי.

אם זה מהיבואן הרישמי,זה הדבר הכי בטוח שיש.

גם ככה לקסוס לא רואה מוסך.

אם זה מאחד היבואנים שמביאים את הרכבים מארה"ב שלא תואמים לתקן האירופאי,זה נהייה קצת בעייתי.

אייל

פורסם
השאלה הנשאלת היא האם הוא קונה את הרכב מיבוא אישי או מהיבואן הרישמי.

אם זה מהיבואן הרישמי,זה הדבר הכי בטוח שיש.

גם ככה לקסוס לא רואה מוסך.

אם זה מאחד היבואנים שמביאים את הרכבים מארה"ב שלא תואמים לתקן האירופאי,זה נהייה קצת בעייתי.

בשביל מה לקנות מיבוא אישי? היבואן הרישמי יותר זול ולדעתי יותר אמין.:-P

פורסם

אוקיי, תודה למשיבים - נראה לי שאפשר להרגיע את הבנאדם ולבקש בנימוס סיבוב על הרכב 8)

שמר- תודה על ההתחשבות. הפנמתי.

• תוכן חדש...