Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב!

מכרנו את המאזדה שבוע שעבר כל כך מהר , ואנחנו ( אני ואבי ) מחפשים עכשיו אוטו מנהלים מפנק.

חשבנו על כמה הצעות :

אלרו - אבא שלי אוהב אמרקיות , אבל הבנתי שצריכת הדלק גבוה והשוק לא משהו בכלל.

פאסאט - 1.8T , מנוע 2000 המליצו לי לא לגעת , ומצאנו כמה רכבים בתקציב שלנו , ולפי מה שקראתי בפורום יש להם בעיות עם הגיר וכן גם עם הטורבו .

סיטרואן C5 - שנת 2003 מכיוון שקראתי בפורום שיש להם בעיות בשנים הקודמות של הרכב.

אבא שלי מאוד מתלבט לגבי הסיטרואן , חבריו אומרים שלא לגעת בצרפתיות , הרבה בעיות וכ'ו .

רציתי לדעת יותר על האיבזור של האוטו.

רציתי לשמוע את חוות דעתכם חברים , מה אתם הכי ממליצים לנו.

ד"א התקציב יכול לעלות קצת .

בתודה , עמית.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אופל אומגה, רובר R75, סאאב 9-5 .

גם סיטרואן C5 אחלה רכב שבעולם, ובטוח שהפאסאט טורבו :)

למה בדיוק אמרו לכם לא לגעת בפאסאט?

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לא שלא לגעת, פשוט יש לה מחלות יקרות . ( טורבו, גיר ) . מצאנו כמה מכוניות מעניינות , והאמת היא שהשכן שלנו מוכר אחת 2002 אבל הוא קצת יקרה , ( הוא רוצה עליה 80K) .

אני אישית מעדיף את הפאסאט .אבל אבא שלי רצה לראות תגובות של עוד אנשים .

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
סיטרואן C5 - שנת 2003 מכיוון שקראתי בפורום שיש להם בעיות בשנים הקודמות של הרכב.

אבא שלי מאוד מתלבט לגבי הסיטרואן , חבריו אומרים שלא לגעת בצרפתיות , הרבה בעיות וכ'ו .

רציתי לדעת יותר על האיבזור של האוטו.

בתודה , עמית.

בעבר היה להוריי C5 מהצורה הקודמת (והיום את הנוכחית) אז אני יכול לספר לך על האבזור וקצת בכלליות.

קודם כל, הנוחות נסיעה-פשוט מדהימה, כל הצרות ממע"צ פתאום כלא היו.

כשהמתלים במצב ספורט הרכב לוקח סיבובים בצורה טובה יותר. חוץ מזה, האחיזה גבוהה מאוד לטעמי.

השילוב מנוע גיר בסדר גמור, הביצועים לא משהו מיוחד אבל אתה לא תתקע בלי כוח לעקיפה בעליות.

היא גדולה ומרווחת ו-3 מבוגרים יכולים להכנס מאחור אבל אנשים גבוהים מאוד שישבו מאחור וישענו עם הראש לאחור יתקעו בגג שמשתפל מוקדם מדי.

בנוגע לאבזור, יש הרבה ממנו. רדיו-דיסק נשלט מההגה, מזגן מפוצל, מחשב דרך, תא כפפות ענק מקורר שאפשר להכניס אליו בקבוק ליטר וחצי, חיישני נסיעה לאחור, מראה מרכזית מתכהה, 6 כריות אוויר וכו'...

בנוגע לאמינות, אחרי שהיא נמכרה כשהיא שירתה אותנו 4 שנים ו-75 אלף קילומטר לא ניתקלנו בדברים חריגים אבל אני לא מתיימר להיות מדגם מייצג.

לדעתי, שווה בדיקה. חפשו אקזמפלר שמור ומטופל עם מנוע 2 ליטר ורמת גימור PACK.

פורסם

Xenon , תודה רבה על התגובה, עזרת מאוד!

סתם לידע כללי, אתה יודע אולי כמה כוס סוס יש ל C5?

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
Xenon , תודה רבה על התגובה, עזרת מאוד!

סתם לידע כללי, אתה יודע אולי כמה כוס סוס יש ל C5?

בצורה הישנה שלפני מתיחת הפנים 138,בצורה החדשה 145-147 לכל אתר יש מידע קצת אחר.

כ"ס זה לא הנתון הכי משמעותי מבחינת ביצועים.

פורסם

שוק חלש משחק לטובתך כשתקנה, ולרעתך כשתמכור. שוק חזק- הפוך. אני לא מוצא בזה מכשול לקנייה, מה גם שרכב קונים כדי ליסוע- ולא כדי למכור.

צריכת הדלק של האלרו אינה שונה מהותית [לטוב או לרע] מהמקובל והסביר בקטגוריה.

בתקציב שציינת- הייתי הולך על האימפלה, ללא ספק. צריכת הדלק של הלהקרוס [מכלולים זהים לאימפלה] היא 1:9, משולב, אם תתעניין.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...