Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח חזק בשמן מנוע..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

עכשיו קראתי איזה מאמר על מנוע והיה כתוב שאם יש ריח של חזק של גזים בשמן מנוע זה לא טוב.

ועכשיו אני ניזכר שפתחתי את המיכסה שסטומים להחליף את הטם מיכסה אז שפתחתי את המיכסה יצא אדים והיה ריח חריף כמו של בנזין מה זה אומר?

מדובר ברכב מאזדה לנטיס 1800 שנת 97

זה יכול להיות ביגלל שהיה חסר הרבה שמן מנוע איזה יום אמא שלי נסעה בלי טיפה של שמן מנוע

ואז אני באיזה יום סתם ככה בדקתי ואז ראיתי שאין שמן במדיד של השמן היה רק מילימטר של שמן ואז קניתי 1 ליטר שמן מנוע חצי סינתתי ואז הוספתי ואחר כך אחרי בערך חצי שנה קניתי שמן מנוע סינטטי מלא בעל אותה הצמיגות( 20-40) בקיתור עכשיו יש במנוע 2 סוגים של שמן לא אותה החברה אבל אותה הצמיגות שמן אחד הוא חצי סנטטי והסוג השני הוא סנטטי מלא

אני לא יודע אם ביגלל זה יש ריח חריף של דלק במיכסה שסטומים

ופתחתי את המיכסה שסטומים כאשר המנוע היה מעט חם

הטיפול של הרכב ממש מיתקרב לא הרבה זמן נישאר לטיפול הבא..

מה אתם אומרים על הריח שיצא?

פורסם

שמן נעלם לך? מים נעלמים לך? זה המקום להתחיל את השאלה ולא הריח.

לא טוב לערבב שני סוגי שמנים, בוודאי שלא סינטטי עם חצי. הקדם את הטיפול והחלף אותם בשמן של חברה טובה ומהסוג עליו המליץ היצרן.

פורסם

חוסר השמן הגבוה ברכב, אמין,משנת יצור גבוהה יחסית, אמורה להדאיג אותך, ולא המאמר והריח. בנוסף ערבוב שמנים במכוניות חדישות של סינטטי ו וחצי סינטט, יש להשתמש בצמיגות לפי הוראות יצרן, עם התחשבות בצריכת השמן הגבוהה, ובדיקה יסודית לשם כך, לפני החלפת השמן, עם אפשרות לעבור לשמן צמיג יותר ומתוסף בתוסף מוס2, מתוצרת ליקווי מולי.

יש לבדוק בקפדנות תצרוכת שמן בתקופה הקרובה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה בוקר טוב !

"חוסר השמן הגבוה ברכב, אמין,משנת יצור גבוהה יחסית, אמורה להדאיג אותך" הנזק במנוע כבר ישנו,השאלה אם אכילת השמן היא תוצאה של גומיות שסתומים תקולות או רינגים.לפי הסימן של הריח,אני משוכנע שהבעיה ברינגים.

יש גם מצב שחיישן למבדה תקול,והמנוע עבד תקופה בעודף דלק.

בברכה דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אחרי תגובתו המקצועית של חברי דוד מזר, כל מילה מיותרת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חברים יקרים,

גם ברכבי הקודם גולף דור 4 חדש מהחברה שנסע 50K היה ריח של דלק בשמן ולפי עוצמת הריח לא ניתן לקבוע הרבה.

אולי כלב גישוש יכול להבדיל מתי הריח מעיד על תקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,לי יש בעיה עם המשפט" ריח חזק בשמן מנוע..".

אם לך זה נראה טבעי ובסדר ,אינך אלא טועה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

על-מנת לקבוע שהריח החזק מעיד על בעיה יש להסניף כמה רכבים מאותו סוג ולנתח את התוצאות.

אולי מכונאי עם חוש ריח מפותח שהסניף מספיק רכבים יכול לתת חוות דעת על סמך נסיונו בלבד, אני אישית לא קונה את האיבחון הזה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ריח שלעצמו איננו בעיה, אמנם סביר שהוא סממן למנוע במצב רע, לכן כל ויכוח בעניין מיותר לדעתי. אם לבחור יש בעיה של אכילת שמן חמורה, ברכב שלא אמורה להיות בו אכילת שמן כזו כדאי שיתחיל מלתקן תקלה זו ואז ימשיך. במידה והכל היה תקין- אין אכילת שמן, אין אכילת מים, שמן נקי, מים נקיים, קומפרסיה תקינה וכו' תסכימו איתי שאף אחד לא היה עושה כלום על סמך הריח בלבד.

אם מתעקשים יש את הבדיקה של שאיפת אדי הנוזל קירור לתוך המבחנה וע"י כך איתור גזי פליטה בתוכם.

• תוכן חדש...