Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר כתבתי פה הודעה שאני מתכוון להביא מחו"ל מכשיר מסויים וזה לא ייצא לפעול אז החלטתי לקנות פה בארץ.

הרכב הוא מרצדס E שנת 2002 , התקציב שלי הוא עד סביבות ה-2000 שקל + - .

הייתי היום בחנות באזור חיפה והציעו לי את האלפיין 9851 כולל התקנה ב-2000 שקל.

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המכשיר וגם על אופציות נוספות שיש בטווח המחירים הזה.

בסה"כ אני לא מתלהב מתצוגות ומכל מיני שטויות חשובה לי האיכות.

שאלה נוספת שיש לי , כיום יש ברכב רדיו דיסק מקורי והוא למעשה מחובר ללחצנים על ההגה , יש אפשרות להתקין את הרדיו דיסק החדש שגם הוא יהיה מחובר באופן כזה או שאאלץ לוותר על האופציה של שליטה מההגה?

תודה מראש לעוזרים

מיקי.

פורסם

בקשר לשליטה ממהגה יש דגמים(או שכולם אני לא בטוח) של ALPINE שאתה כול לקנות מתאם מיוחד בהתאם לדגם של הרכב ותהיה לך שליטה עליו.

פורסם
בעבר כתבתי פה הודעה שאני מתכוון להביא מחו"ל מכשיר מסויים וזה לא ייצא לפעול אז החלטתי לקנות פה בארץ.

הרכב הוא מרצדס E שנת 2002 , התקציב שלי הוא עד סביבות ה-2000 שקל + - .

הייתי היום בחנות באזור חיפה והציעו לי את האלפיין 9851 כולל התקנה ב-2000 שקל.

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על המכשיר וגם על אופציות נוספות שיש בטווח המחירים הזה.

בסה"כ אני לא מתלהב מתצוגות ומכל מיני שטויות חשובה לי האיכות.

יש לי אפשרות נוספת של האלפיין 9855R ב-2400 שקל כולל התקנה מבנאדם פרטי אבל המכשיר חדש באריזה עם אחריות של היבואן.

אשמח לשמוע חוות דעת בנושא המכשירים שהזכרתי למעלה.

Borka - עשיתי בירור קטן בעניין וכדי שיהיה לי שליטה מהכפתורים שעל ההגה על המערכת אצטרך לקנות מתאם בעלות של כמעט 1000 שקל , חוץ מזה קשה מאוד להשיג מתאם כזה פה בארץ ככה שנראה לי שארד מהעניין.

פורסם

בתור בעלים גאים ל 9855R הייתי ממליץ לך עליו, כמובן בפרט אם אתה מתכוון לנצל

את הפונקציונאליות שלו, קרי טיים-קורקשן, קרוסים, אקולייזרים וכו'.

גם אם לא כרגע - אבל בטח בעתיד.

פורסם

לי יש 9581.

אחלה מכשיר, אפשרויות רגילות בעיקרון.

3 יציאות, החלפת פאזאת סאבים, כיוון תדר, TILT (טוב לכאלו שמתקינים את הפאנל למטה), שליטה על הסאבים, פשוט מכשיר טוב.

• תוכן חדש...