Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי מכניס לרכב משהו שמצריך אותי להעלות את לחץ האוויר בגלגלים.

הייתי אצל סאונדסטורם ביום שישי - הבן אדם הביא סאב 15 אינטש של MTX שנראה כמו הסאב 18 אינטש מסדרת XXX של reaudio. שלא לדבר על המשקל.

הוא טוען שה12 אינטש שלו מהיר כמו הW7 וגם הצליחו להוציא ממנו בתחרות 160 דציבל - לא יודע אם זה היה סאב יחיד, אבל הוא ייבא אחד של 15 וזה נראה מפחיד!

זה כבר יותר מציאותי - חבל שאני לא זוכר את הדגם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלכתי ליראות את הסאב של mtx שנימצא בסאונד סטורם וזה באמת סאב ענק הייתי בטוח שזה 18 אינץ אבל הוא אמר לי את הדגם וזה באמת 15 ממש מיפלצת:shock:

זה הדגם MTX Thunder 9500 15" Sub 1000W

http://www.mtxaudio.com/caraudio/products/subwoofers/thunder9500.cfm

הבנתי שפעם היה יבוא סדיר לארץ של חברת mtx מישהו יודע למה הפסיקו להביא את המוצרים של החברה לארץ?

פורסם

אפילו יש שם לינק head to head עם סאב W7

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הלכתי ליראות את הסאב של mtx שנימצא בסאונד סטורם וזה באמת סאב ענק הייתי בטוח שזה 18 אינץ אבל הוא אמר לי את הדגם וזה באמת 15 ממש מיפלצת:shock:

זה הדגם MTX Thunder 9500 15" Sub 1000W

http://www.mtxaudio.com/caraudio/products/subwoofers/thunder9500.cfm

הבנתי שפעם היה יבוא סדיר לארץ של חברת mtx מישהו יודע למה הפסיקו להביא את המוצרים של החברה לארץ?

הינה סאב הרבה יותר מעניין מה - Jackhammer זה סאב באמת לאנשים ששומעים מוזיקה ולא רק בומממ בומממ!!

אני מעמין שזה סאב איכות ורציני

אבל ממש לא חושב שהוא מתקרב לרמה של JL W7 או אייד מאקס.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מעמין = מאמין.

ואתה לא חושב כך כי אתה ממש לא מכיר אותו/שמעת אותו/עליו.

פורסם

אם אתה מביט בנתונים הטכניים של הסאב הוא מתעלה מעל הW7 בכל תחום

MTX זה יצרן שמזלזלים בו יותר מידי בארץ.

בתחום הSPL ה12 אינטש שלהם כבר הוכיח את העליונות שלו בתוצאה של 160 דיבי - להוציא מסאב 12 אינטש יחיד 160 דיבי זה בהחלט נתון מרשים.

אני לא אתפלא אם בתיבה אטומה שבנויה במיוחד לסאב הזה הוא יתן תוצאה מהממת - שלא לדבר על זה שהוא אמור לעלות מחצית המחיר של הW7.

אין עוררין - הW7 אחד המדהימים.

Pioneer TS-X150

פורסם

ל-DRAGSTER עם לא שמעת את הסאבים של mtx אז איך בדיוק אתה יכול להגיד שהסבים שלהם לא טובים??????

דבר שני בקשר להשוואה ל-jl אז ה-mtx הוא סאב SPL וה-JL W7 יותר SQL אז אני לא יודע עם ההשוואה הוגנת מה שכן הסאבים של mtx בתור SPL ניחשבים לסאבים מעולים והמחיר שלהם הוא חצי עם לא פחות מ-JL המקביל לו

:fadein:
פורסם

אני יודע שלפי נתונים יבשים על הנייר ה -MTX עולה על ה- JL אבל אחרי הכל השמיעה קובעת ולא הנתונים התכניים.

אני טועה כמובן בלהגיד את אשר אמרתי כמובן עדיף לי להשוות בשמיעת שני הסאבים אבל תסכימו איתי שההשוואה התכנית שמפורסמת באתר של MTX לא יכול להבהיר הרבה על איכות הסאונד של ה- MTX מול ה- W7.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
הינה סאב הרבה יותר מעניין מה - Jackhammer זה סאב באמת לאנשים ששומעים מוזיקה ולא רק בומממ בומממ!!

אני מעמין שזה סאב איכות ורציני

אם אתה לא מכיר בכלל את הסאב הזה איך אתה בכלל יכול לתת חוו"ד?

אגב, מכל הסאבים של JL ששמעתי דווקא הכי אהבתי את ה10W7.

ה12W7 לא מדוייק מספיק וה13W7 עוד יותר.

את ה8W7 עוד לא יצא לי לשמוע אך אני מניח שהוא יהיה יותר קרוב ל10W7.

ככה שגם על ה12 וגם על 13 לא היית תופס אותי רץ להמליץ עליהם.

אגב, אם כבר אז הW6 נשמע הכי טוב מבין כל היוצר של JL AUDIO.

וה IDMAX הוא רמה מעל הW7 והMTX T9500, אותו הספק רק הרבה יותר מדוייק ,הרבה יותר מהיר ופשוט סאב יותר טוב.

ניר

under construction..

פורסם

הרבה אנשים מתבלבלים בקריאת נתונים

כל סאב בעל XMAX יחסית גבוה , הוא לא בדיוק נוטה לכיוון ה SQ,

יחסית גבוה אני מחשיב מעל 30 מ"מ

מישהו יכול לנחש כמה יש ל re audio xxx?

תראו לי כל סאב [מבחינה פיזית] בגודל שווה ל re audio xxx 06

סאב שממש קשה להביס בתור streetbasser טהור.

סאב 18 מהדגם הנ"ל מגיע לסביבות 2500 דולר. שמייצגות אותו בכבוד.

אני עייף

די לדבר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...