Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכיבים שיותקנו:

קומפוננט מורל פולס 6.5

מגבר : http://www.sonicelectronix.com/item_5405.html

ובעתיד איזה סאב מפציץ.

כמובן שאת כל זה צריך לחבר בחיווט טוב, ופה באה השאלה איזה חיווט לקנות כדי לחבר את המגבר?

ראיתי באותו אתר את הערכה הזאת:

http://www.sonicelectronix.com/item_52.html

עכשיו הבן אדם שאמור לקנות את המגבר בשבילי קרא קצת את התגובות של האנשים שקנו את הערכה

והוא אמר לי שהאנשים שם סיפרו שהערכה לא משהו.

איזה ערכה טובה לקנות? סביבות ה30 דולר, כמובן אם עדיף לקנות פה תגידו לי!

לינק יתקבל בברכה:)

הערכה צריכה לכלול בתוכה הכול בשביל לחבר את המגבר ולהיות שקט שהכול מוגן על ידי פיוזים וכבלים איכותיים:lol:

תודה לעוזרים!

פורסם

להתקין מורל פולס ואחכ סאב מפציץ זה לסטות מפרופורציות.

אלא אם מפציץ אצלך, זה לא המושג שלי , ושל אדם סביר.

חוטים איכותיים יעלו יותר מ 30 ירוקים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא ממש הבנתי אותך, התכוונתי לסאב טוב, מדויק.

תסביר את עצמך עוד פעם בבקשה

תוכל לתת לי לינק לכבלים שאתה חושב שהם איכותיים בשביל המערכת אצלי באוטו?

פורסם

כלל האצבע אומר כמה שיותר יותר טוב (בגבולות הפרופורציה).

חיווט 4 גייג' מהמצבר למגבר עונה על דרישות החשמל של 99% מהרכבים בארץ. גם 8 גייג' יעשה עבודה לא רעה בכלל, אבל תמורת תוספת של כמה שקלים בודדים ניתן לקבל תשתית חשמל שיכולה להספיק גם לשידרוגים עתידיים.

כבלים לרמקולים מומלצים מקוטר 1.5 מ"מ ומעלה. 2.5 מ"מ זה די והותר, גם לסאבים.

RCA - באמת שאין חשיבות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כלל האצבע אומר כמה שיותר יותר טוב (בגבולות הפרופורציה).

חיווט 4 גייג' מהמצבר למגבר עונה על דרישות החשמל של 99% מהרכבים בארץ. גם 8 גייג' יעשה עבודה לא רעה בכלל, אבל תמורת תוספת של כמה שקלים בודדים ניתן לקבל תשתית חשמל שיכולה להספיק גם לשידרוגים עתידיים.

כבלים לרמקולים מומלצים מקוטר 1.5 מ"מ ומעלה. 2.5 מ"מ זה די והותר, גם לסאבים.

RCA - באמת שאין חשיבות.

איתמר.

באמת שאני מופתע לקרוא כאלו לשטויות ועוד ממך....:roll:

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

אז בוא תסביר לי ולחברי הפורום המכובדים מדוע לדעתך כתבתי שטות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דובר על כך רבות ידידי היקר.

לא אפתח בויכוח גם הפעם רק אתן את עמדתי המקצועית בנושא ובמפגש הבא אשמח להוכיח את דבריי על מערכת של מתנדב.

לכבלי הRCA יש חשיבות ואפילו משמעותית ביותר (לפחות בשבילי) על איכות השמע ותתפלא גם עוצמה.

מניסיון ולאחר החלפת כבל RCA כדוגמאת X-SITE או משהו מצ'וקמק נוסף שנמכר ב50 שקלים באוטו דיפו וכו' לכבל איכות כדוגמאת סטינגר או דראגסטר מהמתקדמים אך שפויים 100-180ש"ח לכבל.

הצליל השתפר לדעתי ולדעת כל לקוח שהמלצתי לו לשדרג ונוכח לדעת כי אני צודק וההשקעה הקטנה כדאית.

בנוסף עוצמת השמע עלתה באותו הגיין אומנם במקצת אך גם זה משהו לבעלי מגבר איכותי בהספק שלא עולה על 50RMS לערוץ וסטים כדוגמאת מורל פולס\דוטק וכו' היכולים לקבל ואף מומלץ "לפטם" אותם ביותר.

את הבדיקה ניתן לערוך בצורה הבאה:

חיבור כבל RCA מצ'וקמק מהרדיו דיסק למגבר לערוץ קידמי שמאלי וכבל RCA איכותי מהר"ד לערוץ קידמי ימני במגבר (כמובן שהגיין זהה לשניהם כן?)

במשחק פשוט של שמאל וימין תקבל את מבוקשך.

זהו, במידה ותהיה \תהיו מעוניינים אשמח להגיע למפגש הבא עם דוגמאת כבל ולחברה חיצונית למערכת של אחד מחברי הפורום בעל כבל RCA מצ'וקמק:wink: .

ועוד לא הזכרתי עמידות לאורך זמן,חוזק פיזי,ראשי RCA יצוקים או מתברגים ממתכת,בידוד רעשים ומוליכות טובה יותר של האות.

אגב,

זוהי אחלה הזדמנות לציין כי יש לי עוד מהכבלים האיכותיים הללו למכירה.http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=126269&highlight=%EB%E1%EC%E9+RCA

גמישות במחיר.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

לילה טוב לכולם!

תודה על התשובה, סטרלט לפי כל הנושאים שקראתי בפורום מאז שאני חבר בו, לא קראתי פעם אחת

שכבלי RCA לא איכותיים תמיד ראיתי שהם אחד הכבלים החשובים!

דודו- הכבלים שאתה מוכר יקרים לי מדיי.

שאלה שלא נענתה כל כך:

איזהזה ערכה טובה לקנות? סביבות ה30 דולר, כמובן אם עדיף לקנות פה (ישראל) תגידו לי!

לינק יתקבל בברכה

הערכה צריכה לכלול בתוכה הכול בשביל לחבר את המגבר ולהיות שקט שהכול מוגן על ידי פיוזים וכבלים איכותיים

(הערכות באות עם כבל RCA?)

פורסם

דודו יקירי, צר לי לבשר לך שכל מה שאתה "שומע" הוא פרי דמיונך הפורה.

אוזן אנושית לא מסוגלת לשמוע הבדלים בין כבלי RCA, בטח שלא בכבלים פשוטים. ההבדלים שאתה מתאר בין העוצמות הגיוניים רק בגלל העובדה שברכב אנחנו לא יושבים באמצע ויש החזרים שונים ומשונים.

אתה באמת חושב שתשמע הבדל בין כבל שעולה 50 שקלים לכבל שעולה 150 שקלים?

ההדלים בין כבלי ה RCA מתבטאים בראשים (כמו שאמרת), ברמת בידוד הפלסטיק, ברמת הסיכוך והכי חשוב - איכות חוט הנחושת \ כסף \ וואטאבר שהכבל מורכב ממנו. האם יש הבדל שמיע? ממש לא. בטח שלא בכבלים פשוטים שעולים רק כמה מאות ("רק" נאמר כי יש כבלים שעולים אלפי דולרים למטר, וגם שם מסופקני אם אפשר לשמוע הבדל.)

הדבר היחיד שכן הייתי ממליץ זה לבחור כבל שמסוכך טוב (בכדי למזער השפעות אלקטרומגנטיות ברכב) ומחברה מוכרת. מעבר לכך באמת של RCA אין חשיבות יתרה.

איתמר.

פורסם

דודו172,

גם אני מסכים עם הדברים שכתב איתמר (Starlet16v) בתגובה שמעליי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ההבדלים שאתה מתאר בין העוצמות הגיוניים רק בגלל העובדה שברכב אנחנו לא יושבים באמצע ויש החזרים שונים ומשונים.

וואלה יש מצב אתה צודק, לא חשבתי על זה.

אפשר בבקשה בבקשה לקבל תשובה לשאלה שבשבילה פתחתי את הנושא הזה?

ברכב יותקן קומפוננט מורל פולס 6.5, סאב בעתיד, רדיו דיסק מותקן כבר קלריון 646

המגבר הוא של סאונדסטרים TRA680.4

השאלה היא איזה סט להתקנת מגבר הכי מומלץ בשבילי עד 40 דולר בערך?

מה אתם אומרים על זה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14314

או על זה:

http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12893

תודה!

פורסם

כפי שציינתי בתחילת הת'רד.

לא אפתח בויכוח מי צודק מי לא.

לדעתי אתה טועה.

ואשמח להוכיח במפגש הבא.

"אוזן אנושית..." ???אלא מה אוזניי חתול הרגישו בהבדל?:screwy:

נראה לי שווה בדיקה אולי נתברכתי בחוש שמיעה עילאי...:shock: