Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין HU של CLARION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מביאים לי מארה"ב (ניו-יורק) רדיו-דיסק/DVD לרכב. לרדיו/דיסק אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים:

1. DXZ 865 MP במחיר של כ-370 $ (חדש)

2. DXZ 955 MC במחיר של כ-430 $ (חדש)

שאלותי לפורום:

מעיון במפרטים לא מצאתי הרבה הבדלים בין 2 הדגמים, אשמח אם תאירו את עיני.

ה- 865 הינו מדגם של שנת 2006 לעומת ה-955 שהינו משנת 2005 האם יש משמעות לכך באיכות/תכונות המכשירים?

הבנתי מעיון במפרטים של-955 יש אפשרות לבצע הקלטות לדיסק פנימי, אך לא מצאתי בשום מקום האם הכוונה להקליט מדיסק שמנגן במכשיר או מהרדיו ומה הנפח שיש למכשיר לצורך ההקלטה.

בנוגע לרדיו. אני מבין כי בגלל שהמכשירים מארה"ב אז קפיצות תדרי הרדיו אינם מתאימים לישראל. האם ניתן לפתור את הענין בצורה כלשהיא בארץ?

ואם לא ניתן, האם זה משפיע על קליטת תחנות FM כמו רשת ב' (95.50) גל"צ (96.60) 100.00 FM וכד'???

בכלל, מהם ההבדלים בין המכשירים הארופים לאמריקאים- אם יש הבדל מלבד תדרי הרדיו?

עוד שאלה:

האם לא כדאי להשקיע עוד 170$ (ובסה"כ 600 $) בכדי להגיע למכשיר DVD כמו הדגם VRX755VD שכולל גם מסך 7 אינץ? אך הוא משאר הבחינות הקשורות לאודיו

היתרון שאני רואה שזה יעשה שקט אצל הילדים מאחור וגם יפתח לי אפשרויות לעתיד....

ואך אתם מסבירים את פערי המחירים העצומים בין ארה"ב לישראל!

על דגם ה- 856 מבקשים בארץ 4,200 ש"ח (דגם 2005 ) לעומת 1,600 ש"ח לדגם 2006 בארה"ב!!! וה-956 במחיר שערוריתי של 5,800 ש"ח (אתר פומפה) לעומת 1850 ש"ח שניתן להשיג בארה"ב.

ושאלה אחרונה: מניסיונכם האם כדאי להזמין מאתרי האינטרנט בארה"ב את המכשיר למשלוח לניו-יורק, או לקנות בחנות בצורה סטנדרטית (אם מחנות-האם יכולים להפנות אותי לכתובת)?

בתודה מראש מכול חברי הפורום שיתיחסו

צביקה

פורסם

ה955 הוא דגם ממשיך שמיוצר גם ב2006.

הסיבה לכך היא שה955 הוא מכשיר הדגל כרגע של קלריון(למעט ה9255,HX-D1,HX-D2).

הוא מכיל קרוס אקטיבי מלא 3WAY- בעברית3WAY NETWORK.

מלבד זה הוא גם תומך בדולבי דיגיטל לצורך חיבורי שמע מDVD.

כמוכן הוא מכיל את אופציית הMC- מיוזיק קאטצ'ר = יכולת להקליט מוזיקה על גבי המכשיר עצמו.

שווה,שווה ושוב שווה לרכוש אותו.

עדיף על ה865(מחליפו של ה855 שמלבד שינוי ויזואלי הוא זהה לחלוטין ל865).

תתחדש,

ניר

under construction..

פורסם

בנוסף למה שניר כתב איכות הצליל שהמכשיר ינגן תהיה טובה יותר לעומת ה-855 ,865 ,ויחסוך לך המון כסף לקנות את המכשיר בחו"ל שכפי הידוע לך בארץ מחירו מופקע. בלי לחשוב פעמיים קח את ה-956 !

לגבי תדרי רדיו,

הנושא עלה בפורום מספר פעמים היה אפשרי לכיילו עד שנת 2005 מעבר לכך תצטרך לפנות למעבדה של sg אלקטרוניקה.

אם אתה מעוניין בdvd לרכב פה לטעמי רמת המכשירים של alpine משתווה ואף עולה על זו של קלריון בהיצע ובדגמים.

פורסם
בנוסף למה שניר כתב איכות הצליל שהמכשיר ינגן תהיה טובה יותר לעומת ה-855 ,865 ,ויחסוך לך המון כסף לקנות את המכשיר בחו"ל שכפי הידוע לך בארץ מחירו מופקע. בלי לחשוב פעמיים קח את ה-956 !

לגבי תדרי רדיו,

הנושא עלה בפורום מספר פעמים היה אפשרי לכיילו עד שנת 2005 מעבר לכך תצטרך לפנות למעבדה של sg אלקטרוניקה.

אם אתה מעוניין בdvd לרכב פה לטעמי רמת המכשירים של alpine משתווה ואף עולה על זו של קלריון בהיצע ובדגמים.

אותו מעבד צליל. לא יהיה הבדל באיכות. האיכות תהיה גבוהה בשניהם.

ההבדל יהיה בעיבוד. שכן ה 955 או בגירסתו האירופאית 956, מכיל אקולייזר טיפה יותר מפורט ו TIME ALIGNMENT וכן קרוס אקטיבי מלא 3WAY שיעזור בעבודה בבי-אמפינג/טרי-אמפינג.

מצטרף להמלצת ניר.

שם לב שהמחיר אותו ציינת לא כולל מיסים ומשלוח. בכל מקרה ברור שזה יהיה זול בכ 50%.

תהנה! לא תתחרט מבחירת כל אחד מהמכשירים הנל.

אני לא יודע לגבי ה VRX. אם אתה מחפש גם לראות קליפים וDVD אז ברור ששווה להשקיע. בגדול זה מחיר מאו ד זול למכשיר כזה. בארץ יעלה בין 7000 ל 10000 ש"ח.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
אותו מעבד צליל. לא יהיה הבדל באיכות. האיכות תהיה גבוהה בשניהם.

ההבדל יהיה בעיבוד. שכן ה 955 או בגירסתו האירופאית 956, מכיל אקולייזר טיפה יותר מפורט ו TIME ALIGNMENT וכן קרוס אקטיבי מלא 3WAY שיעזור בעבודה בבי-אמפינג/טרי-אמפינג.

מצטרף להמלצת ניר.

שם לב שהמחיר אותו ציינת לא כולל מיסים ומשלוח. בכל מקרה ברור שזה יהיה זול בכ 50%.

תהנה! לא תתחרט מבחירת כל אחד מהמכשירים הנל.

אני לא יודע לגבי ה VRX. אם אתה מחפש גם לראות קליפים וDVD אז ברור ששווה להשקיע. בגדול זה מחיר מאו ד זול למכשיר כזה. בארץ יעלה בין 7000 ל 10000 ש"ח.

quatro אם תסתכל בנתונים הטכניים של ה-956 תגלה שעיבוד הצליל איכותי יותר . רמז ? THD :wink:
פורסם
quatro אם תסתכל בנתונים הטכניים של ה-956 תגלה שעיבוד הצליל איכותי יותר . רמז ? THD :wink:
תקרא מה שכתבתי. שאל על האיכות. התשובה אותו הדבר.

לגבי העיבוד - עיבוד הצליל שונה, וכך גם כתבתי. בהתייחסות לפיצ'רים הנוספים כמו אקולייזר וTIME ALIGN. יש לשני המכשירים אותו מעבד 24 BIT D/A. אגב אני כמעט בטוח שגם ל 765 אותו מעבד.

השוני בגדול הוא ב"קשקושים" מסביב כמו אקולייזר, TIME ALIGNMENT, מסך מגע וקרוס.

למי שיש פרוססור חיצוני, לא יהיה הבדל בין שלושת המכשירים הללו, מבחינת איכות האות.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...