Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Morel Elate 6

leonm12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורווין.

גם אני לא אמרתי לא לרכוש מורל, מדובר על סחורה שמניבה תמורה נאה למחיר, למרות שהיום שנכנסו מתחרות כמו HERTZ לשוק, הם נותנות פייט יפה מאוד למורל.

אבל יחסית למחיר הם נותנים בראש.

לגבי אלפיין, אז אני מכיר את הבעיה הזאת רק ב9855 (צריך לברר אם זה קיים גם ב9853), בדור הקודם ה9830/9833/9855 אני לא מכיר בעיה כזאתי.

ואגב, גם בדור החדש ה9965 וכו' אני לא מכיר בעיה כזאתי, אז אולי קרה והיה איזה פגם בייצור ב9855, למרות שתכלס בשביל המחיר שלו הוא נותן תמורה נאה מאוד(פרט לבעיה בחיתוכים מדרגה שלישית ומעלה), אבל שהמתחרה המוביל של אלפיין הלו הוא CLARION הDXZ955/6MC עולה פי 2, אז הוא לא ממש מתחרה (מחיר צרכן מומלץ של SG עומד על 6200 ש"ח!!).

אבל אחרי הבאג שמצאתי באלפיין המניות שלהם קצת ירדו אצלי:).

שבוע מוצלח,

ניר

under construction..

פורסם

corwin,

אני חייב להגיד לך את דעתי עליך. אתה נראה לי סוכן/איש מכירות של חברת S.G אלקטרוניקה. את זה עוד לא אמרו לך. כך את זה כחומר למחשבה!!!

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
corwin,

אני חייב להגיד לך את דעתי עליך. אתה נראה לי סוכן/איש מכירות של חברת S.G אלקטרוניקה. את זה עוד לא אמרו לך. כך את זה כחומר למחשבה!!!

שלו.

1. אמרו לו כבר - תתעדכן.

2. יכולת לעשות זאת בהודעה פרטית, אתה לא חייב לעשות זאת מול כולם.

3. קח את זה כחומר למחשבה.

פורסם
1. אמרו לו כבר - תתעדכן. מכיוון שאני לא מחובר 24 שעות לפורום, יתכן ופיספסתי דבר מה. מצטער.

2. יכולת לעשות זאת בהודעה פרטית, אתה לא חייב לעשות זאת מול כולם. למה לכתוב את מה שכתבתי בהודעה פרטית? קיללתי? העלבתי? לא ולא!!! בסה"כ כתבתי שלדעתי האישית קרווין הוא סוכן/איש מכירות של חברת S.G. אני לא חושב שזאת הודעה פוגעת ו/או מעליבה. אם מישהו מחברי הפורום היה חושב שהתגובה שלי אינה במקום, הוא היה יכול לפנות למנהלי הפורום ולבקש מהם שימחקו את התגובה שלי. (לכל אחד מחברי הפורום יש בצד ימין למטה משולש אדום) חוצמיזה מנהלי הפורום עוברים על הנכתב בפורום וכאשר יש תגובה שלא הולמת את הפורום, הם יכולים למחוק אותה.

3. קח את זה כחומר למחשבה. כל מה שאני כותב, נכתב לאחר מחשבה.

גל,

התגובות שלי באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
האילייט הוא אלמנט שדורש נפח קטן ביחס לסטים סטנדרטיים לרכבים .

מה זה קטן?= 14-16 ליטר.

נפח של דלת סטנדרטית הוא באיזור ה26-30 ליטר, ולכן האילייט ישמע במצב הכי אופטימלי שלו בנפח קטן יותר ובעצם ידרוש בנייה מיוחדת של תיבה על הדלת.

בעקרון אם אתה לא מתכוון לחתוך אותו נמוך מ80HZ הוא יכול לעבוד יופי בנפח של דלת סטנדרטית.

אבל למען ההגינות כפי שכבר כתבתי, על מנת להגיע לתוצאה הכי טובה מהאלמנט הזה אתה תדרש לצמצם נפח לאיזור ה15 ליטר לפחות.

אגב, יש המון מידבאסים שמיועדים לעבודה בנפח של דלת סטנדרטית כמו הK2P של פוקל, האוטופיה הישן,DLS אולטימייט ,אירידיום,הייבריד אוביישן של מורל,ETON דיסקברי\אדוונצ'ור,HERTZ ספייס\היי-אנרג'י ועוד'.

ניר

ניר, בוקר טוב

אני מסכים בנוגע לK2P, אבל חולק אליך בנוגע להייבריד אוביישן של מורל.

פורסם

אתה יכול לחלוק עליי:).

אבל יש גרף הענות שמוכיח את מה שאני אומר:).

אני לא פוסל שהוא יכול לעבוד בנפח קטן יותר באיזור ה20 ליטר.

אבל זה ברור כשמש שעדיף תיבה אטומה של 20 ליטר, מאשר נפח של דלת שעשוי פח מקרקש וכמובן אטום כמו גרביון רשת..

בגדול, עם דלת אטומה כמו שצריך ההייבריד עובד פנטסטי כאשר הוא בתחום של ה50-63HZ ומעלה.

בידידות,

ניר

under construction..

• תוכן חדש...