Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי החלפת שמן לאסטרה וכדי לפתוח בורג ניקוז שמן עליתי עם הגלגלהקדמי על מדרכה.

לאחר שניקזתי את השמן (כשהאוטו בזוית) רציתי להוריד אותו מהמדרכה וברוב טיפשותי הנעתי אותו. כעבור שבריר שנייה כשהבנתי מה עשיתי מייד כיביתי את המנוע. כל העסק מרגע ההנעה עד הכיבוי לקח שנייה וחצי-שתיים.

ולשאלה המרכזית, יכול להיות שגרמתי נזק בלתי הפיך?

נ.ב

אני יודע שזאת טעות של מתחילים.. אני כבר 3 שנים עושה טיפולים לבד וזו פעם ראשונה שזה קרה לי.

:cry:

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

יניב, אתה יכול לישון בשקט,בשתי שניות לא יגרם נזק למנוע.

המחמירים והמפחידים יגידו שנגרם נזק לטווח הארוך,אבל זה בטל בשישים.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא קרה כלום.

תהיה רגוע...

אל תשכח, כאשר אתה מרוקן את שמן המנוע עדיין נשאר קצת שמן במנוע, לשנייה וחצי של אוטו מונע אני לא מאמין שיכול להגרם נזק.

רק תשים לב לפאשלה הזאת ושלא תחזור על עליה בשנית!!

פורסם

הסר דאגה מליבך, כשאתה מנקז את שמן המנוע, עדיין כל העסק מצופה שמן ומשומן, כך שלשנייה אחת לא נגרם שום נזק.

ועוד דבר, בפעם הבאה אם אתה רוצה שיירד יותר שמן מהכמות הרגילה, פתח בורג ניקוז,תן לשמן לרדת,תן כמה סטארטרים בלי להניע את המנוע,ותראה איך יורד עוד שמן,למרות שחשבת שכבר ירד הכל.....

פורסם
תודה על זריקת ההרגעה דוד.

למה התכוונת בביטוי "בטל בשישים"?

הביטוי "בטל בשישים"נאמר על משהו זניח,משהו שהשפעתו מזערית.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אם באמת כל ניסיון ההנעה לא לקח יותר משתי שניות - הרי כל פעם שאתה מניע את הרכב עם השמן, עדיין לשמן לוקח זמן להתפשט במעברים, וזה אותן 2 שניות שיש לך בכל הנעה של מנוע קר (שסתום חד-כיווני ביניקת שמן, אם קיים, לא מחזיק אותו לנצח).

בקיצור, לא קרה כלום.

פורסם

פעם שהייתי נער...

עבדתי במוסך סובארו

הייתה הנחייה למכונאים לאחר ריקון השמן לתת התנעה של 5-10 שניות להוצאת כל עודפי השמן,

ללא לחיצה על דוושת הדלק .

ירון מאיר

• תוכן חדש...