Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות לגבי רכב משומש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש פה אז קודם כל שלום לכולם

אני סטודנט מחפש רכב משומש שנת 2000 ומעלה קטן או משפחתי. בקטנות אני חושב על קורסה, פיאסטה ו206 ידניות -הבנתי שקטנות אוטומטיות הם על הפנים. מהמשפחתיות אני חושב על קורולה או בלינו -שווה לבדוק אוטומטיות ?

בנוסף לזה ראיתי רכב לפני כמה ימים והבעלים אמר לי שהוחלף בו גשר רדיאטור -זה נחשב חלק מהשילדה, נזק משמעותי?

פורסם

על כל אחת מהמכוניות שציינת תמצא מידע רב במנוע החיפוש של הפורום. (לגבי הבאלנו - חפש דרעק במנוע החיפוש).

אם אין לך צורך במשפחתית אוטומטית - אז אל תקנה - חפש ידנית קטנה שתהיה גם מהנה יותר וגם חסכונית יותר.

גשר עליון לרדיאטור אינו חלק מהשלדה, אבל אם הוחלף עקב תאונה כדאי לבדוק היטב שלא נגרם נזק מעבר לגשר הפריק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום רב,

אני ממליץ לך ראשית להגדיר מה הדברים החשובים לך :

- אמינות

- נוחות נסיעה

- תוספות ופינוקים או רכב בסיסי

- צריכת דלק

- נסיעות עירוניות

- נסיעות בין עירוניות

- ארץ ייצור (יש כאלו שרק יפניות - כמוני , יש כאלו שרק אירופיות - כנראה אתה, יש כאלו שרק אמריקאיות, ויש כאלו שרק רוצים בזול ולא מעניין שיתקלקל - כלומר קוראניות)

וכו'

כלומר אם אתה נוסע רק בתוך ת"א ומה שחשוב לך זה חניות + נסיעה נוחה לתוך העיר מתאים לך סריון 1000, אבל אם אתה עולה לירושלים כל יום בכביש 1 אתה צריך רכב אחר לחלוטין (כגון קורולה משפחתית)

לגבי גיר - אין הבדל מהותי בין גיר של רכב קטן לגיר של רכב משפחתי, לפעמים זה אפילו אותו הגיר.

• תוכן חדש...