Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא.

אלכס מה הבעיה שאנשים יעלו את הרף שלהם זה יפגע במישהו זה יהרוג מישהו

זה עד כדי כך מעניין נראה לך מישהו כמה הודעות רשוום לו בצד .

זה סך הכל פורום . כל דבר צריך לקחת בפרופורציות.

אבירם.

פורסם
החוייה הריאשונה שלי הייתה עם מגבר פלטינום אודיו שניגנב:cry:

אדי, פלטיניום אודיו אחלה מגבר:crazyeyes :crazyeyes :crazyeyes

לא חותם

פורסם

מה זה הת'רד הזה?? יש כאן ממש הודעות ענייניות...

בשביל מה לעשות אותו דביק? נראה לי יש פורום נפרד בשביל השטויות האלה שנקרא אוף טופיק או משהו כזה...

זה באמת כמו שאמרו כאן ת'רד בשביל להעלות את מד ההודעות.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

אני קורא את מה שאתם רושמים וזה נשמע לי כמו ..

אויייי אוייי אוייייי יש לי ריח של נבלה באוטו

אוייי אוייי אוייי נשרףףף לי רמקול

תתנחמו! קיבלתי היום תשר חביב מאדון פקח על הווישרים, וכבר חודשיים קופץ לי המדף האחורי ברכב מהסאב ואני עובד בשישי ושבת ולא מצליחלהגיע למפגשים כדי לקבל עזרה לזה!!

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

אחד ההזויים.

לפותח השרשור, יש פורום אוף טופיק בקארספורום - אל תנסה להמציא את הגלגל, אין טעם לשרשורים לא עניניים ברמת גנון בפורום אודיו.

איציק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...