Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חזרתי מטיול של שלושה שבועות בסין ואני אתייחס כאן לנושא האודיו לרכב

הייתי בבייג'ינג ובעוד שתי ערים קטנות

הייתי מופתע מאוד לגלות שאף אחד שם לא נוסע עם מערכת אודיו רצינית ברכב, לא שומעים מהכבישים שלהם בשום מקום ובשום זמן נתון, סאב וופר פועם בעוצמה.

או שזה נגד החוק שם או שזה נגד החינוך והתרבות שלהם.

אחד האנשים ששאלתי אותו לגבי זה אפילו טען שזה לא חוקי בכלל בסין להתקין מערכות כאלה ברכבים.

הסיבה לכך היא התנועה המטורפת בכבישים שלהם - ביחד עם כבישי הרכבים והאוטובוסים הם כולם ביחד חולקים את הכביש גם עם רוכבי האופניים הרבים שגם להם יש נתיבים ייעודיים - אבל הם כולם מתערבבים עם כולם ורוב הרמזורים שם הם בגדר אופציה בלבד - בלאאאאגן אחד גדול - פשוט טירוף.

גם אני אם לאמר את האמת - לא הייתי מאז לשמוע שם מוזיקה בעוצמה כי אפשר בקלות להרוג שם איזה הולך רגל או רוכב אופניים בגלל חוסר ריכוז.

לאחר חיפושים רבים מצאתי כל מיני שווקי אודיו, אבל הציוד שנמכר שם מפגר בשנות אור אחרי מה שניתן למצוא אצלינו בארץ. מגברים מסוג ז' ומטה וציוד אילטוריסטי לחלוטין

אפילו מצאתי מקום שהיו בו בזוקות 10 אינטש של סדרת CS של JBL אבל לא מעבר לזה

בזוקות קטנות שש וחצי עד שמונה אינטש שקונים במקביל אליהן מגבר קטן לסאב וופר עם קרוס אובר וביחד מקבלים סאב אקטיבי שמוגבר על ידי כניסות גבוהות מהרמקולים של הHU - זה הדבר הכי קרוב שראיתי לסאב וופר שם.

לאחר בירורים הבנתי שצריך לפנות לדילרים של החברות (אלו שמעניינות אותי לפחות) כמו למשל דילר של אלפיין בבייג'ינג ודרכם לגשת למפעלים ומהם להזמין.

הבעיה היא שלא נראה לי שמפעל היה מוכר לי מגבר או כל מוצר אחר כפריט בודד - מדובר כאן על שווקים סיטונאים.

או לאתר את המפעלים ולגשת.

למשל בבייג'ינג הצלחתי למצוא בגלישה ברשת רק חנות אחת שנקראת אוטובאקס או אודיובאקס אבל לא הצלחתי לאתר את הכתובת משום שהיא הופיעה בחמש מקומות שונים בעיר - וזאת עיר ענקית!!!

אם מישהו קנה פעם מסין או יודע איך בכלל ניתן להזמין מהם פריט בודד אני אשמח לשמוע על כך

נראה שבאמת הנושא שם לא חוקי לכביש ולכן גם אין בכלל חנויות ברחובות בתחום הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

על זה נאמר , זבל סיני :)

טיול הבא, נוסעים ליפן! [ODR, מישהו?]

ברוך שובך , אני מבין שרואים אותך במפגש בשבת? :twisted:

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה! תודה!

יפן רק יותר יקרה ואת רוב הציוד מייצרים בעצמם... ראה ערך נקמיצ'י...

בכל מקרה, לצערי... למפגש הקרוב אני לא אוכל להגיע - מה לעשות, במשפחה עושים ארוחה לכבוד החזרה שלנו מסין...

וגם את המפגש בסופר לנד פיספסתי:cry::mm_cry:

בנוסף לכך המערכת ברכב מפורקת כרגע - ברור שזה לא מה שימנע ממני לבוא למפגש

ואני עושה שדרוג למגברים שלי - משהו פשוט, לא הולך להשקיע סכומים או משהו כזה אבל זה מוקדם מידי כי אני הולך לעשות המון שינויים בזמן הקרוב, כנראה רכב על חשבון עבודה וגם לא בטוח עדיין איזו עבודה ככה שכרגע - הכל דיבורים!!! חול חול ואין מה לאכול...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מפתיע אותי כמו שאמרו (זבל סיני) לא אומרים סתם.

מקווה שנהנית חבל שלא תגיע למפגש אבל נראה אותך בזה שלאחריו

ובהצלחה עם השדרוגים

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

החלטתי כן לשדרג את המגברים שלי בסופו של דבר

אבל גם החלטתי שאין לי כוונה להשקיע הרבה בשלב הנוכחי בגלל שאני בכלל לא בטוח עוד כמה זמן אני הולך להשאר עם הרכב הזה, וכנראה שאני בזמן הקרוב כבר אעבור לרכב חברה ובזה אני לא רוצה לגעת יותר מידי גם ככה, אז עדיף שישאר פשוט וזול.

מכרתי את שני המגברים שלי - הקאפה 52 איי שאני חייב לציין שזה מגבר מאוד מאוד חביב ואפילו פיתחתי אליו סנטימנטים.

את הB52 מכרתי ללא סנטימנטים...

במקום האינפיניטי שהיה לי הבאתי מגבר מסדרה נמוכה של קלריון מדגם apx4240

שבהתחלה לא האמנתי שזה אכן מגבר של קלריון אלא חיקוי - אבל יש חוברת מקורית של היצרן וחותמת של היצרן בכמה מקומות במגבר וגם שמעתי אותו מגביר כמה רמקולים והסאונד היה חביב ביותר.

זה מגבר 4 ערוצים שאמור לספק 60 RMS ב4 אוהם באחוז עיוות 0.01 במתח 14.4 וולט

סה"כ אני לא מעוניין במגבר שיעבור את ה60 RMS כי אני מעוניין במערכת רגועה ככל הניתן, מי שמכיר אותי יודע שאני לא סובל שהטוויטרים צועקים.

המגבר השני הוא מונובלוק של JBL מדגם CS300.1

שמסוגל להרים או שני סאבים קטנים בסטריאו או סאב אחד בגישור

200 RMS ב4 אוהם ו300 ב2 אוהם טווח תדר עד 300 הרץ

המגבר הזה נועד להחליף את הB52

אם הוא לא יעשה עבודה טובה אני אשתמש בrockford 160a2 שקניתי לאחרונה כמונו לסאב.

בעקרון - אני שומר את הרוקפורד כמגבר למידבאסים אחרי שאני אוסיף מידים כלשהם למערכת שלי. נכון לעכשיו אני מתכוון להגביר סט שני חלקים בבי-אמפינג וסאב

ושאר התכניות יחקו עד שיהיה לי ברור יותר מה אני עושה בעניין הניידות שלי עם הרכבים.

ממש לא משהו - אבל אני לא מעוניין ביותר מזה נכון לעכשיו.

אני אוסיף - המגבר שחשבתי לקנות במקום הקלריון היה הקיקר 350.4

אבל שמעתי את שני המגברים מגבירים את אותו הרמקול ולא מצאתי שום סיבה הגיונית להוציא עוד 500שקלים על מגבר שאחוז העיוות שלו יותר גבוה וגם התוצאה הסופית נשמעת כמעט אותו הדבר.

ונחשו מה... הכל מיוצר בסין!

Pioneer TS-X150

פורסם

בתור אחד שראה קומפננטים, DVD ומסכים בטיבט (!!!) שכאמור שייכת לסין לא נראה לי הגיוני שבביג'ין אין מערכות לרכב. נכון שזה לא ישראל וארה"ב והתרבות שם קצת שונה אבל הציוד קיים לדעתי.

כמובן בהונג קונג לא חסר - רק צריך לדעת למצוא.

אם אתה טס שוב יש לי מקור שיכול לקשר אותך.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

קודם כל תודה.

הציוד כן קיים אבל במפעלי ייצור וייצוא.

אין שם חנויות אודיו לרכב לשוק האזרחי והמקומי שלהם - אני הייתי שם באזור של מרכז "שידאן" או xidan באנגלית - נברתי את הרחובות ואת הקניונים ופשוט אין. הם לא מוכרים את זה כי ממש לא משתמשים בזה. לא שמעתי אפילו רכב אחד במהלך כל הטיול שבוקעים ממנו קולות של מערכת סבירה.

אבל זה בייג'ינג.

יכול להיות שהונג קונג ושנגחאי זה סיפור שונה, לפי מה ששמתי לב מהטיול הזה זה שצריך להתייחס לכל עיר ולכל מחוז כמשהו שונה לחלוטין אז ככה שאני לא יכול לדעת לגבי הונג קונג אבל שם באמת הרוב מיוצר. בדקתי רשימות של דילרים של כל מיני חברות והרוב הן בהונג קונג ובשנחאי, בבייג'ינג מצאתי מעט מאוד דילרים.

אין מה להשוות בכלל בין השוק המקומי של טיבט או של תיאלנד בתחום הזה לאזור שבו אני הייתי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...