Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מדבר על ערכה שלמה, לא רק מנועים. הערכה הכוללת חיווט מלא (צמות), פחיות, מנועים ו"מוח".

ערכה כזו לא עולה יותר מ 100-150 שח. אם תמצא עם שלטים - תוסיף עוד כמה עשרות בודדות של שקלים.

עיקר הכסף בעניין זה ההתקנה, לא הערכה.

ראה פרוייקט שנעשה על ידי בסובארו DL לפני מספר שנים (ערכה עם שלטים !) בדף הקישורים של הפורום.

איציק

איציק,

בן אדם שבא לשכפל שלט אזעקה פשוט (זהה לאלה של הנעילה המרכזית) משלם עליו לפחות 90 שקלים לא כולל קידוד

אז איך אפשרי ערכה מושלמת כולל שלטים בעד 150 שקלים?

קח גם בחשבון שאתה כבעל מוסך מקבל מחירים אחרים לגמרי על חלקים שאתה קונה, לצרכן הערכות נמכרות במחירים כמעט מוכפלים עד כמה שאני זוכר

לפי דעתי הנושא נטחן כבר, הכי טוב שיעשה סקר מחירים- ואם מה שאתה אומר הגיוני וערכה כולל שלטים הכל קומפלט תעלה לו לא יותר מ 150 שקלים. אז שיקנה ולא יחשוב אפילו לרגע על קניה מחו"ל

כי 150 שקלים בשביל ערכת נעילה מרכזית קומפלט זה מחיר חינם.

בחיים שלי לא שמעתי על ערכה איכותית במחירים כאלה. אולי אם הייתי מבקש "תן לי את הקיט הכי זול שיש לך" והאמינות שלה היתה בהתאם למחיר

הכי טוב לפי דעתי שיעשה קצת סקר שוק, מספר טלפונים למקבץ של חנויות לחלקים והוא ימצא את המחיר הכי אטרקטיבי בשבילו

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
איציק,

בן אדם שבא לשכפל שלט אזעקה פשוט (זהה לאלה של הנעילה המרכזית) משלם עליו לפחות 90 שקלים לא כולל קידוד

אז איך אפשרי ערכה מושלמת כולל שלטים בעד 150 שקלים?

תמשיך, תמשיך להתווכח.

[מנעול]

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...