Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש חלופה ל"חוף פלמחים"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומר - אהבתי :D

הבעיה היא שהמחסום דיי עבה, אז עדיף מסביב :D

אז אם אתה מגיע באיזו שבת עמוסה בקיץ פשוט תסרב לשלם שיהיה תור מאחורה ותגיד לו שאו שאתה נכנס חינם או שאתה לא זז, זה פשוט מלחמה של מי נשבר קודם.

מניסיון של כמה אנשים זה עובד, גם למשטרה אין מה לעשות נגד מי שיחליט לעמוד שם כי המחסום הזה לא חוקי ממילא.

לא חסר אפשרויות, צריך רק רצון וסבלנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עדכון!

חוף דור יהיה סגור יום שישי-שבת הקרובים. איזה ארוע או משהו בסגנון.אין לי מושג.החוף באמת נראה מהמם.

ולשלם 70 שקל לבנאדם??? נו טוב, אם זאת הייתה הבעיה.

זה מוביל אותי עוד פעם לשאלה , איפה???

ואני רוצה להוסיף, האנשים בקיסריה חיים טוב ליד החוף...WOW

ולנושא שלנו.

נסעתי לאורך רצועת החוף בדרך חזרה(כביש 2) ונכנסתי לכל מיני ישובים מצד ימין של הכביש. התוצאה היא שמצאנו מקום אחד שהוא רק חול בלי עצים, בלי כלום ובנוסף גובים תשלום.

באמת שאין עוד מקומות קמפינג לאורך רצועת החוף(מישור החוף).

בינתיים אני נואש, את התאריך (יום שישי הזה) לא ניתן לשנות כי סוף סוף כל החברה יכולים להיפגש ביחד(אחרי הרבה זמן שלא התראינו) (כולם בצבא-חוץ ממני :) ).

אשמח לשמוע על עוד מקומות.

מיכאל(שוב תודה לכולם)

פורסם

מיכאל כמו שרשמתי יש את החוף באשדוד.

אבל אני מתאר לעצמי שהוא רחוק מדי בשבילכם...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בטח שגו(נ)בים כסף בכניסה, רק שהיום הממונים על הגביה זה כבר לא חמולות פשע מג'ואריש אלא המועצה המקומית שהחליטה להיכנס לעסקי הסחיטה בעצמה.
המחסום שם חוקי,מאויש ע"י צוות שלוש,על החוף עמצו מסתובבים שוטרים ופרשי משטרה.

אני אישית לא אוהב את החוף על אף שאני נכנס חינם,{קבלן משנה של צוות 3}.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

המחסום לא חוקי, זה נבדק משפטית.

תבין דבר פשוט, עד לחוף מהמחסום יש לך מרחק של כקילומטר, זכותך המלאה לנסוע על הקילומטר הזה בחינם לפי החוקים במדינה, הם גובים כסף על נסיעה בכביש מה שיוצר עבירה.

אם אתה רוצה עוד תשובות מורחבות בנושא אתה מוזמן להיכנס לפורום דייג בתפוז ולקרא שם לגבי פלמחים.

in the face

with a chair

פורסם

דווקא אשדוד לא רחוק.

רשמתי לפניי את ההצעה שלך.תודה רבה!

.אני רוצה לרכז את כל ההצעות ואז לצאת מחר על הבוקר לעשות סיבוב בכולם

בחוף דור הייתי

קיסריה הייתי

כל מה שבדרך מקיסריה עד ראשון לציון הייתי(אולי פספסתי משהו- לא מושב ינאי או איך שקוראים לו...לא לא ולא)

אני לא מחכה לנס או לאיזה חוף חדש שיעלה על כל הציפיות שלי אבל הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

אין איזה קיבוץ שמרשה להיכנס אליו ולעשות קמפינג(בתשלום כמובן)

מה עם קיבוץ פלמחים עצמו? הם לא מסכימים לפעילות מסוג זה?

תודה

מיכאל

פורסם

המחסום חוקי,הפיסקה הבאה הועתקה מפורום דייגים שהפנת אותי אליו,

במהלך כל הפגישות נמסר לנו בצורה הכי ברורה ,כי ישנו תוקף חוקי לגביית התשלום.נרמז לנו כי נכונותו של ראש המועצה לשוחח עימנו הינה למרות שאנו לא תושבי המועצה המקומית והוא לא מחוייב לנו דבר.הדבר מהווה גם מקור הכנסה לרשות המקומית,כפי שהדבר נעשה במספר חופים.

פורסם
המחסום חוקי,הפיסקה הבאה הועתקה מפורום דייגים שהפנת אותי אליו,

במהלך כל הפגישות נמסר לנו בצורה הכי ברורה ,כי ישנו תוקף חוקי לגביית התשלום.נרמז לנו כי נכונותו של ראש המועצה לשוחח עימנו הינה למרות שאנו לא תושבי המועצה המקומית והוא לא מחוייב לנו דבר.הדבר מהווה גם מקור הכנסה לרשות המקומית,כפי שהדבר נעשה במספר חופים.

סבבה, המחסום חוקי...

אבל זה עדיין לא אומר שזה מוצדק.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני לא אמרתי לרגע שזה מוצדק,אך הרבה חופים בארץ כך,ראה חוף ראשון והחופים סביב הכינרת ,ששם זה בוודאות לא חוקי אך משטרת טבריה לא עושה דבר בנידון.

פורסם

המועצה טוענת שזה חוקי, ואיזה פושע יודה באשמה?

בכל אופן הם גובים כסף על נסיעה בכביש, זה לא חוקי נקודה.

אם אני רוצה להחנות בסוף הכביש מבלי להכנס לחניה עצמה? למה שאני אשלם? הכביש שייך למדינה.

קרא עוד קצת

http://www.yarok.org.il/text_item.aspx?tid=792&menu=14

in the face

with a chair

פורסם

היה על זה פרק שלם בבולדוג בזמנו. החופים שייכים לכולם ואסור לגבות כסף על שימוש בחוף. אסור גם לבנות על החוף.

בראשון גובים כסף על החנייה. אין בעייה שתוריד נוסעים בכניסה לחוף (איפה שהחנייה) או שתחנה בפואבלו ותגיע ברגל.

בפלמחים לעומת זאת גובים כסף על השימוש בכביש כלומר על הגישה לחוף. יש רק כביש אגרה חוקי אחד במדינה- כביש 6 שבשביל חוקיותו נחקק חוק מיוחד בכנסת. במערב הפרוע היה מקובל ששודדים עוצרים כרכראות ו"גובים" דמי מעבר. כך גם מקובל בפלמחים. ראש המועצה יכול לטעון מה שהוא רוצה. עובדתית, החוף שייך לכולם ואסור למנוע גישה לחוף ציבורי.

אסף

פורסם

חברי פורום יקרים!

תראו למה הפכתם את השרשור הזה?:grin:

אפשר לחזור לנושא? בבקשה?

זה מה שכתבתי בהודעה האחרונה שלי ותפסיקו לריב על חוקיות הגבייה.

(תגידו לו שאתם מורידים נוסעים ואל תשלמו...זהו.)

shellcase כתב:

Chevair כתב:

דווקא אשדוד לא רחוק.

רשמתי לפניי את ההצעה שלך.תודה רבה!

.אני רוצה לרכז את כל ההצעות ואז לצאת מחר על הבוקר לעשות סיבוב בכולם

בחוף דור הייתי

קיסריה הייתי

כל מה שבדרך מקיסריה עד ראשון לציון הייתי(אולי פספסתי משהו- לא מושב ינאי או איך שקוראים לו...לא לא ולא)

אני לא מחכה לנס או לאיזה חוף חדש שיעלה על כל הציפיות שלי אבל הצעות נוספות יתקבלו בברכה.

אין איזה קיבוץ שמרשה להיכנס אליו ולעשות קמפינג(בתשלום כמובן)

מה עם קיבוץ פלמחים עצמו? הם לא מסכימים לפעילות מסוג זה?

תודה

מיכאל

פורסם

בגדול, אתה יכול בדולפינריום, ראיתי שם מדורות חופשי על החוף עצמו (בבוקר מגיע טרקטור שמנקה הכל למרות שרצוי לנקות לבד).

תחנה בחניה של הדולפינריום, ורד לחוף בצמוד לשובר גלים. תתמקם לך קרוב לשובר גלים ותהנה.

אומנם קצת רעש מסביב אבל אוירה אחרת, ותהזרו לא לשתות שם חשיש (יש שם מלא מחששים במדורות בלילה)

in the face

with a chair

• תוכן חדש...