Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי פג'ו 206 gti

Guest חייםDVX
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לירכוש פג'ו 206 GTI משנת 01-05 אני ישמח לקבל עליה פרטים והכי חשוב זה דלק ולמי שיש פה אולי כמה זה ביטוח ואני נהג חדש עוד!

בתודה חיים!

פורסם

דיי קשה למצוא את הרכב בשוק המשומשות

תכין את עצמך לזמן חיפוש לא קצר

(מסתובבות איזה כמה כאלה בקבוצה ביחד +CC אחת ונראה לי שאחת למכירה)

פורסם

אל תבין אותי לא נכון...

אבל,

למה אתה מחפש דווקא GTI?

יש לי הרגשה ש-XS תעשה עבורך את העבודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי למצוא כבר יש לי אחת מבן דוד שלי שנת 05 עכשיו אני רוצה לדעת מה הצריכות דלק שלה ועם יש איזה בעיות נפוצות בה!

פורסם

צריכת הדלק 1 ל9-10 קמ.

הרכב חזק מאוד, (יחס כ"ס לטון), כ7 שניות ל100.

בעיות נפוצות? נזילות שמן מהמחזירים עקב רגישות למהמורות.

פורסם
דיי קשה למצוא את הרכב בשוק המשומשות

תכין את עצמך לזמן חיפוש לא קצר

(מסתובבות איזה כמה כאלה בקבוצה ביחד +CC אחת ונראה לי שאחת למכירה)

הנה אחת למכירה, כאן בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132431

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

הרכב חזק מאוד, (יחס כ"ס לטון), כ7 שניות ל100.

.

ה206 GTI עם ה180 כ"ס(וניראה לי שה206 GTI שנימכרו בארץ הם עם ה130) עושה 7.5 שנית ל100, והגרסה עם ה130 כ"ס עושה 8, סתם לידע כללי.

איתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
שלום אני מעוניין לירכוש פג'ו 206 GTI משנת 01-05 אני ישמח לקבל עליה פרטים והכי חשוב זה דלק ולמי שיש פה אולי כמה זה ביטוח ואני נהג חדש עוד!

בתודה חיים!

דבר ראשון אם יש אחת שנת 2005 לבן דוד שלך מה הבעיה לנהוג בה או לפחות ליסוע בה? הנסיעה תספק הרבה יותר מהקריאה.

הייתה לי 206GTI שנת 2001, הרכב היה מאוד מהנה לנהיגה, זריז מאוד והגה מעולה ואינפורמטיבי.

האוטו לטעמי איכותי ונוח מאוד, הרמקולים המקוריים נשמעים מצויין (לפחות ב2001) ויש מקום ל2 מאחורה בצורה נוחה (לי היה יותר מקום מסדרה 3 קופה מאחורה).

ידית ההילוכים מעט מגושמת והמלך ארוך למכונית עם נטיה ספוריטיבית, אבל היא נוחה לנהיגה בעיר ובפקקים עד כמה שידנית מגיעה.

בזמנו היו לחבריי גם קליאו ספורט וגם 206XS 110כ"ס, התוספת במחיר שווה את מה שה206GTI נותנת ביחס לXS, וביחס לקליאו ספורט אהבתי יותר הכל בפיג'ו חוץ מהמהלך הקצר של ההילוכים ותוספת הכוח של הקליאו (דור2).

206GTI מומלצת בחום, לצערי דווקא צריכת דלק אני לא ממש זוכר.

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם

בזמנו היו לחבריי גם קליאו ספורט וגם 206XS 110כ"ס, התוספת במחיר שווה את מה שה206GTI נותנת ביחס לXS, וביחס לקליאו ספורט אהבתי יותר הכל בפיג'ו חוץ מהמהלך הקצר של ההילוכים ותוספת הכוח של הקליאו (דור2).

אם התוספת במחיר שווה את ה 206GTI אז הקליאו ספורט שווה לא פחות. במחירון שלה באותו השנתון היא עולה פחות אני חושב.

לגבי תתוספת הכח - זה לא רק דור 2. גם ה 1.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני מתפתה לנעול את ההודעה הדבילית הזאת. אם יש לבן דוד שלך אחת, וכל מה שמעניין אותך זה כמה דלק היא צורכת וכמה עולה הביטוח. אז...

תשאל אותו!!!

(ותפסיק להציק לנו)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
והכי חשוב זה דלק

אם זה הפרט החשוב ביותר עבורך ב-206GTI - קנה 1.4 ודי.

מידע על ה-GTI תמצא במנוע החיפוש של הפורום.

בניגוד לסקורניס, אני לא יכולתי לעמוד בפיתוי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...