Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט בשוק המשומשות GTI לא כל כך קל להשיג, ועוד במצב טוב (על פי סיפורים פה בפורום).

ניר

בדקת כבר את ה3 שמפורסמות ביד 2 ?

לי זה מחוץ לתקציב אבל בשבילך ...

ומישהו יכול לאשש שרק מ2001 יש 110 סוסים ?

:wink:
פורסם

אני יכול רק להגיד לך שמנסיון שלי אייבך ובילשטיין עשו נפלאות לXS

וכן, בשנת 2001 נמכרו 2 גרסאות, הישנות של 90 כ"ס והחדשות של 110 (בחדשות יש מנוע 16v, ג'אנטים 15 לעומת 14 בישנות, דיסקים בקוטר 266 מקדימה כמו בGTI ודיסקים מאחורה לעומת תוף בישנות, ועוד כמה שינויים קוסמטיים)

פורסם
לפי מה ששמעתי/קראתי עד כה, גם ה-XS סבירה לאחזקה (דלק, טיפולים), שזה גם שיקול חשוב כרגע. ברור לי שלעומת הפונטו שקניתי חדש מהניילונים אני צריך להיות מוכן להוצאות קצת יותר גבוהות, אבל בטווח הסביר.

אגב, ה-XS שונה מכנית מהגרסאות הפשוטות או שזה רק איבזורים וקישוטים?

לגבי הוצאות, זה די פשוט, לא מדובר ברכב ספורט תובעני. הוא סמי-ספורטיבי. ממש לא כבד בדלק או בטיפולים השונים שהם סטנדרטיים לגמרי לכל 206 ממוצעת.

כבר מזמן שכחתי מה בדיוק ההבדלים המכניים בין הדגמים השונים אבל ה-XS הוא ממש לא דגם מקושט או מאובזר בלבד. הוא קצת יותר מאשר סתם הגרסא הידנית 1600 של ה-206

רכב מהנה ומתנהג מאוד ביחס לרוב הרכבים על הכביש, כנראה בדומה ליאריס (לא יצא לי לנהוג עליה). זה עדיין לא רכב ספורט אמיתי אבל ביחס למה שאתה מחפש כרגע (מחירון/אחזקה/שנתון/זמינות) זה והיאריס הן אכן ההמלצות.

אז עזוב אותך מהסרטים על הקורקינט/רולר/סקייטבורד :wink: ותקנה כבר רכב. לא צריך לקחת כל-כך הרבה זמן אם אתה הולך על ה-XS.

ניר

פורסם

אז עזוב אותך מהסרטים על הקורקינט/רולר/סקייטבורד :wink: ותקנה כבר רכב. לא צריך לקחת כל-כך הרבה זמן אם אתה הולך על ה-XS.

ניר

:lol:

ותודה על האינפורמציה והטיפים.

ניר

פורסם

מתעלק על הת'רד.....

בתור אחד שמחפש גם אחת כזו שנת 2001-2002 בדקתי את מחירון לוי יצחק והמחירון הוא 53 ו-60 בהתאמה לשנים.

המחירים שבפועל נדרשים הם באיזור ה-60 לשנת 2001 ו-65 לשנת 2002 לרכבים עם ק"מ ויד סבירים.

הרבה מעל המחירון באחוזים ...

האם המצב בשוק ה-206 מצדיק זאת ?

לפי מיטב הבנתי הרכב לא נדיר כ"כ.

אייל

BMW M135I

פורסם

אין לי מושג במחירונים אבל אם אלה המחירים אתה כבר יכול להשיג קליאו ספורט מאותם שנתונים שזה קצת מוזר (עם כל הכבוד לשמירת ערך של ה-206).

ניר

פורסם
מתעלק על הת'רד.....

בתור אחד שמחפש גם אחת כזו שנת 2001-2002 בדקתי את מחירון לוי יצחק והמחירון הוא 53 ו-60 בהתאמה לשנים.

המחירים שבפועל נדרשים הם באיזור ה-60 לשנת 2001 ו-65 לשנת 2002 לרכבים עם ק"מ ויד סבירים.

הרבה מעל המחירון באחוזים ...

האם המצב בשוק ה-206 מצדיק זאת ?

לפי מיטב הבנתי הרכב לא נדיר כ"כ.

אייל

מוזר, כשאני "פזלתי" לכיוון ה-XS היה הרבה היצע והמכוניות נמכרו במחירי מחירון ומטה.

חשוב לציין שהמחירון הבסיסי של ה-XS לא כולל חישוקים קלים וגג שמש, תוספות שיש ברוב ה-XS 110 כ"ס בארץ ולכן המחירון קופץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

וואלה, לא קישרתי את עליית המחיר לסאן רופ ולג'אנטים.....התרגלתי מה-GTI שזה כלול :oops:

בכל מקרה, קליאו ספורט אני לא אקנה מכיוון שהרכב שאני רוכש כרגע הוא פשרה בין רכב עבודה שיטחן ק"מ לבין משהו שגם יגרום לי קצת לחייך....מדובר על רכב שיהיה ברשותי שנה וחצי גג עד לחזרתי לרכבי הספורט ולק"מ שנתי נורמלי....

אייל

BMW M135I

פורסם

יש סיכוי כלשהו שה-206 מגיעות עם 4 כריות גם כיום. אם תשים לב, מעל לחגורות הבטיחות יש מרובעי פלסטיק שנראים כמו נק' יציאה של כריות וילון.

לאחר מתיחת הפנים של סוף 2004 (הפגושים של ה-XS לאחריה צבועים כולם בצבע הרכב ללא פס הגנה שחור) נגרעו לכאורה מהדגם כמה אביזרים, ביניהם הכריות. זו הסיבה שהסוכן עדכן אותך לשינויים מול הפרוספקט. הבעיה היא שחלק מאותם אביזרים (כמו חיישן טמפ' חיצונית, ידית הילוכים מאלומיניום וכו') דווקא כן מופיעים במכוניות שנמכרות ללקוחות, כך שיתכן שיש 4 כריות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני מבין שתגובתי כאן נדרשת ואגע בנקודות שלא נגעתם.

במשך 3 שנים היתה ברשותי 206XS 110 לדעתי מהעשיריה הפותחת (הדגם110 בדיוק היה אמור להגיע)

לדגם המנוע הנ"ל היתה בעיה של נזילת מים מאטם ראש מנוע שרק במיקרים שזוהתה בזמן ע"י לקוח תוקנה במסגרת אחריות.

חשוב מאוד לבדוק זאת. מבט זריז על איזור אטם המנוע יגלה לך אם קיימת נזילה (הדבר נראה לעין בבירור)

במידה וכן והרכב במסגרת אחריות(3שנים) גש לבצע זאת לפני הקניה.

הרכב שלי היה 01.

המשלוח הראשון הגיע נעול במידה 185\55\15 פירלי P6000 והתנהג מעולה (אגב,אני לא בא להמליץ על הP6000 אלא על מידת הצמיג)

בכל אופן,לאחר זמן מה החלפתי צמיגים והחלטתי ל"הגדיל ראש" ולעבור למידה 195\55\15 שכן דגמי 2002 ואילך נעלו מידה זו.

לא!לא!לא!

הרכב התהג אחרת לגמריי!לא חדות ולא בטיח.

הצמיגים נמכרו לאחר שבוע והוזמנו צמיגים במידה ה185\55\15 המידה הזו תפורה על הרכב אם כי פוגמת מעט בנוחות (וזו לדעתי הסיבה שעברו 195 ,כבישי ארצנו)

המלצתי החמה:185\55\15.

בסה"כ אחלה רכב!

מאוד מומלץ.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...