Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועיים האלה אני מתכוון לקנות רכב מסוג גולף ויש לי כמה שאלות בעניין :

1. מה עדיף גולף 1800 סמ"ק או 1600 סמ"ק ? (שתיהן שנת 99')

2. מבחינת צריכת דלק איזה אוטו יותר חסכוני ?

3. האם יש למישהו מושג איזה הספק יש לאלטרנאטור של שני הרכבים ? כי אני הולך להתקין בה מערכת

מאוד חזקה.

אני דיי נעול על גולף אבל אם יש הצעות משכנעות לרכבים אחרים אני מקבל בכיף.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

הדברים שהכי חשובים לי זה אמינות כי אני רוצה לבקר במוסכים כמה שפחות ושהאוטו יהיה בטיחותי ונוח בנסיעה כי אני סטודנט וצריך להגיע ללימודים כל יום עם האוטו, לגבי דברים משניים שיהיה לו צריכת דלק סבירה ומספיק מקום בשביל מערכת חזקה (כן, זה חשוב).

נ.ב היה לי גולף 91' 1600 סמ"ק והיא שירתה אותי 5 שנים בנאמנות אז בגלל זה אני רוצה רק לחדש..

תודה לכל העוזרים.

פורסם

היתה ברשותיי גולף 1.6L גיר ידני במשך 6 שנים ואפס תקלות.

רכב מצויין ואמינות גבוהה מאוד גולף עם מנוע 1.6L גיר ידני.

איבזור:

4 כריות אוויר

ABS

קדם מותחני חגורה

עיצוב מרשים.

מצורף קובץ עם נתונים בסיסים כולל צריכת דלק.

אלטרנטור מקורי שמותקן הוא של חברת VALEO/BOSCH 70A.

מידע טכני-גולף דור 4.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

תראה, אני קניתי בידיוק לפני שנה וחצי גולף 2002 דיזל.

לפני שקניתי הרבה אנשים קפצו ואמרו לי "גולף מלא תקלות, בעיות והכל יקר"

אני כבר עם הרכב שנה וחצי ואני לא מצטער לשניה שקניתי אותו. אוטו מדהים ללא שום בעיות אמינות!

עכשיו אני מוכר אותו בגלל שאני מתגייס אבל בכללי נהנתי מהאוטו מאוד וחוץ מהטיפולים הקבועים של הרכב האוטו לא נכנס למוסך!

בכל מקרה לגבי השאלות שלך אני שמעתי הרבה חוות דעת טובות על המנוע 1.8 שמספק אם אני לא טועה 125 כ"ס, חזק יחסית ולא שותה דלק.

בקשר לאלטרנטור אין לי מושג אבל מה שאני כן יודע שלפולסווגן יש אקוסטיקה מצויינת (כנראה בגלל הפח החזק).

פורסם

ראה תשבותיי לגבי האלטרנטור.

לגבי האמינות, אתה יודע איך דברים מתגלגלים בחיים מישהו כתב או שמע מילה לגבי אמינות נמוכה והשמועה עברה מפה לאוזן.

אין שום בסיס עובדתי לשמועה הזו.

אחד שמטפל בזמני הפנוי בימי שישי ברכבי גולף בלבד, אני יכול להגיד לך שהתקלה היחידה שניתקלתי בה במשך 6 שנים היא נזילה מים מאיזור קולר השמן שזה תיקון של 10 דקות.

פורסם

תודה רבה לכם, עכשיו הורדתם לי הרבה מתח כי אנשים פשוט חופורים לי בשכל שהגולף סתם יקר ועדיף לקחת אוטו במחיר שלו שנת 2002 כמו אופל קורסה או יונדאי גייטז אבל החלטתי שאני לוקח גולף וזהו.. אני אמור להביא את האוטו בהמהלך השבוע הזה אם הכל ילך כשורה :).

עוד שאלה קטנה בנוגע לאלטרנאטור;) , 70 אמפר בטוח לא יספיק למערכת.. מישהו מכיר איזה מקום שמוכר יותר חזקים במחירים טובים ? אם כן איפה וכמה זה עולה ?

ושוב תודה עזרת לי מאוד :-D

פורסם

מבחינה פיזית גודל אלטרנטור סטנדרטי של VALEO/BOSCH אתה יכול להתקין ללא שום שינוי מכני 90A או 110A.

אחרי שתסכם עם המוכר על בדיקת הרכב חזור לפורום לצורך התייעצות בקשר לתוצאות הבדיקה.

מאיפה אתה בארץ ?

פורסם

כמו שאמרתי אני מביא את האוטו במהלך השבוע הזה בעזרת השם ואת הדבר הראשון שאני יעשה זה ללכת לבדוק אופציות לאלטירנאטור, ומתי שיהיה לי תוצאות בדיקה אני יחזור. דרך אגב אני מעוספיה (ליד דלית אל כרמל, 5 ד' נסיעה מחיפה) אם אתה מכיר מוסכים טובים שאפשר לעשות לרכב בדיקה אני מאוד ישמח.

ותודה..

פורסם

אם אתה מחפש אמינות תתרחק מגולף..במיוחד משנות ה-2000 ואילך ובמיוחד האוטומטיות...

אתה מוזמן לעמוד מחוץ למוסך של פליקס בת"א ולראות מה קורה שם..אנשים כל הזמן צועקים גוועלד על המנהלים שם...אבל אחי-הקורסונים שלהם תמיד חמים כדי לקרר את האנשים הרותחים...חחחח

רוצה להתרחק ממוסכים קנה יפנית טובה...

בהצלחה

פורסם
אם אתה מחפש אמינות תתרחק מגולף..במיוחד משנות ה-2000 ואילך ובמיוחד האוטומטיות...

אתה מוזמן לעמוד מחוץ למוסך של פליקס בת"א ולראות מה קורה שם..אנשים כל הזמן צועקים גוועלד על המנהלים שם...אבל אחי-הקורסונים שלהם תמיד חמים כדי לקרר את האנשים הרותחים...חחחח

רוצה להתרחק ממוסכים קנה יפנית טובה...

בהצלחה

ומה כתבת פה בעבר ?

"צרכים:

מכונית שתתאים למשפחה - לא חשוב מנהלים, קומפקטית או משפחתית, מהנה לנהיגה (לא קופסאת פח יפנית ) בתקציב שלי זה מה שנראה לי מתאים, חשבתי גם על גולף - אבל עלויות אחזקה גבוהות והספקים צנועים "הורידו" אותי מזה."

אז בבקשה את הדעות שלך תשאיר לעצמך.

• תוכן חדש...