Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי רכישת גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה מחפש אמינות תתרחק מגולף..במיוחד משנות ה-2000 ואילך ובמיוחד האוטומטיות...

אתה מוזמן לעמוד מחוץ למוסך של פליקס בת"א ולראות מה קורה שם..אנשים כל הזמן צועקים גוועלד על המנהלים שם...אבל אחי-הקורסונים שלהם תמיד חמים כדי לקרר את האנשים הרותחים...חחחח

רוצה להתרחק ממוסכים קנה יפנית טובה...

בהצלחה

אני לא יודע על איזה תקלות אתה מדבר בדיוק אבל היה לי גולף 91' מנוע 1.6L שלא עשתה בעיות בכלל חוץ מהחלפת קלאץ' ב 5 השנים שהייתה אצלי. אם היה לך גולף מהדגם שאני רוצה לקנות ואתה רוצה להגיד משהו שאתה חושב שהוא חשוב סבבה, אבל אם אתה אומר דברים שסתם שמעת מאנשים אז זה לא פרקטי, ולהגיד לך את האמת כל האנשים שאמרו לי שהגולף רכב גרוע אלה אנשים שלא היה להם גולף..
פורסם

חפש את ההודעות שלו בעבר וראה מה הוא כתב על היפניות.

הוא בעצמו חיפש בעבר גולף.

גולף נחשב רכב יוקרה ולא רכב עממי.

אל תתיחס להודעות האלה מכיוון שיש אנשים שרק מריחים את ריח הצמיגים של גולף.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנאדם העונה לכינוי Robin hood מגיב סדרתי בשרשורי יעוץ ברכישת רכב ופוסל כל אירופאית באשר היא, בין אם זה פולקסווגן, פיאט, פיז'ו או אלוהים יודע מה (תריצו חיפוש קצר על ההודעות שלו ותבינו על מה אני מדבר).

אני בספק עד כמה הוא באמת מבין משהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בבעלותי רכב מסוג VW גולף דור 4 שנת 00

מנוע 1.6 (8 שסתומים),גיר ידני.

הרכב די מהנה לנהיגה (בגרסה הידנית),אמינות - מדהימה,פשוט 0 תקלות.

הדגם הנ"ל די זריז,ולא עד כדי כך כמו שאמרו לי לפני הקניה.

הרכב כרגע מוצע למכירה,כי ברצוני לעבור ל-GTI (חלום שהגיע זמנו להתגשם).

שורה תחתונה - מרוצה מהאוטו עד השמיים,איכות גרמנית שבאה לידי ביטוי באיכות החומרים,הרכבה,בידוד רעשים,נסיעה במהירות השיוט,גמישות המנוע.

אני די סובייקטיבי בנושא,אז לשיקולך.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...