Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול,ככה בסביבות חמש יצאתי מהעבודה עם הבוס שלי ונסעתי הביתה.

יש רגעים בהם אני חי על הקצה....

בסביבות חמש וחצי,חבר ילדות שלי מתקשר אלי.הוא עבר לגור עם מישהי וכל פעם שהיא עולה לו על העצבים אנחנו הולכים לסרט או לטפס על הסלע הענקי הזה שמישהו זרק באמצע פארק הירקון וקרא לזה "טיפוס על קירות".אני לא זקוק לזה,יש לי בבית מספיק קירות לטפס,אז אני מציע בחום שנלך לסרט.

פעם היתי ממש פריק של קולנוע.אין משהו שלא ידעתי,אבל ככל שהפסקתי לחיות בסרטים משל עצמי (שימו לב למטאפורה המעניינת,לחרוזי הלשון ולאלגוריות המשתפכות)ירד בהדרגה העיניין שלי בקולנוע.

אבל עדיין-מכיוון שזה חבר ילדות,איתו אני אראה סרט ANYTIME.

מכיוון שאין לי יותר מדי זמן פנוי,עוד לא ראיתי את מהיר ועצבני2 - אבל זה סרט שלחבר שלי אין שום עיניין בו-אז אני מציע לו לבחור.בגלל שהוא רחב לב הוא מציע לבד את "מהיר וחרצנים"(הוא יודע מה אני אוהב....) ואני מציין שהוא נורא נורא מתחשב ושהזוגיות הזאת נועדה לגדולות.

אחלה בן אדם.באמת.גבר גבר.גם חבר טוב שהולך איתי מגיל 10 וגם מהנדס וגם משכיל .חברה שלו בטח מאושרת.

אחרי 10 דקות הוא מתקשר ומבטל...

איזה חרא בן אדם!!! לא מעניין אותי בכלל מאיזה גיל הוא הולך איתי כי הוא זונה!!! כזאת נמושה לא ראיתי הרבה זמן.בגלל איזה תואר מפוברק מהטכניון הוא חושב שהוא משכיל! אני מרחם על חברה שלו שחיה איתו.הזוגיות שלהם נדונה להיכשל.

אידיוט.

מסתבר שההיא מעצבת לו את החיים והבית (בין דר דאן דאת) והיא דורשת ממנו ללכת לכל מיני איקאה.אני מביע תנחומים ומציע לו לשמור על איזה דיגניטי מינימאלי ולצאת גבר (כלומר להנהן עם הראש,להגיד שאין שום בעיה שהשטיח יהיה צהוב,כן.בטח שכוננית שוודית זה יפה,אין שום בעיה.בשביל זה יש קרדיט.אז נצטמצם בדברים מינוריים כמו דלק ומזון.בטח שאני אשלם!!!).

כשהוא תפס אותי,אני כבר היתי עם גיליון של "מקס" ביד,נייר טואלט לידי (שירותים,גם אנשים כמוני צריכים קקי וגם למיקי מאוס יש איברי מין,למרות שהם לא צוירו) ומעיין במרץ בכתבה על מירוצי רחוב בארה"ב עקב הסרט.

וואלה....זה חייב להיות סרט טוב.

אבל מה אני אעשה? רק סוציומאטים הולכים לבד לקולנוע..

ואני חם רצח על הסרט....

בשביל דברים כאלה אנשים רוכשים ידידות. תשכחו מסקס.סקס זה מינורי.יש דברים יותר חשובים-כמו מהיר ועצבני....

הזין זה שאי אפשר לקחת מישהי לסרט על מכוניות כי כל בחורה היא פוטנציאל להתפתחות עתידית ואי אפשר לקחת מישהי לסרט על חבורה של מפגרים שעושים מירוצים (בפרט לאור העובדה שאני כמעט ולא מדבר על מכוניות וכאלה כשאני ליד אנשים שזה פשוט לא מעניין להם את התחת).

אז אני מציע לה בנימוס ללכת לסרט.

יש דברים נחמדים בעזריאלי! ! !

לא....אני לא בראש של דיסני......

אה....."הענק" נשמע לי קצת ילדותי כזה.....

לא....גם אין לי זין (?!?!) לראות דרמה.....

רגע...יש את מהיר ועצבני.בא לך? אקשן כזה נחמד.פופקורן עלי.

למה לא?

נו בחייאת..אני אחרי יום עבודה קשה.יהיה נחמד.אח"כ נלך לשתות משהו...

סבאבה.

שעה תשע מניע את האוטו אחרי שלא זז שבוע.

האוטו מאוד אוהב לא לזוז שבוע...בואו נגיד שפיז'ו אינן יין.הן לא משתבחות עם הזמן.הן פולטות פיח .הרבה.כולל פיצוצי אגזוז.

אבל היא מניעה.

בדרך אני עובר בז'בוטינסקי פינת ביאליק.CATBURGER 250 גרם.

נוסע לאסוף את הבחורה.

עזריאלי.כרטיסים.

הקולנוע (האולם הכי קטן) מלא עד אפס מקום (אנחנו ועוד 7 אנשים,ספרתי) ואני מתפלל שלא ייכנס איזה ערס מהרייסים ויפרוץ בצעקות "אחי!!! מה קורה?? יש מצב לבלגאנים אחרי הסרט??"-אבל למזלי כולם כבר הלכו בהקרנה המאורגנת של MAXTUNING ואני לבד.

פירסומות,בקרוב (הג'וב האיטלקי!!) וסרט.

כאן אני עושה פאוזה ומציין שלא בדיוק הגעתי לסרט עם תיקוות מרובות.פייס איט.זה לא ברגמן.אבל היה לי איזשהוא דיגניטי מינימאלי מכיוון שמדובר בסה"כ באחד הסרטים היחידים שיש בו יותר מכוניות מבחורות .

הסרט מתחיל,כמובן,בתמונה של ג'נט.והג'נט מסתובב.תשמע.....

אני מרגיש את ה צ'יזיות האמריקאית נוטפת מהמסך.הדבר הבא יהיה בטח SMS ו MTV ..

הג'נט הוא ככל הנראה של טנדר.הטנדר מאוכלס בכוסיות ששמות שלטים של ROAD CLOSED. פששש....לפחות יש להם שכל.....

ואז מגיעים לסצינת הרייס הראשונה.

איזה שוק!!כבר על ההתחלה של הסרט יש רייסים!!!!

אני ממש מתאמץ לא לפצוח בהסברים בסגנון "לסופרה יש קיט של ויילסייד אבל בספורט קומפאקט קאר היה כתוב שבכלל אין לה טורבו" ופשוט יושב ובוהה בהתהוותו של רייס.

המכוניות הן בדיוק המכוניות מהסרט הקודם- מכיוון שוין דיזל פרש לגימלאות וסרטים איכותיים יותר (ר' XXX),המכונית שלו ניתנה לאיזה מאריקון מקסיקאי מגעיל וגן נצבעה בהתאם.

יש שם גם איזה יפנית עם נמשים שעונה לשם סוקי ונוהגת על S2000 ויש גם מישהו עם סופרה.

אבל אין רביעי...

אז מה עושים?

אה!!!

מתקשרים לבראיין ארל ספילנר!!!

הטלפון תופס את בראיין שלנו מנמנם בתחתוניו עם חוטים של ריר וזקן בן שלושה ימים.הבן אדם כנראה אחרי לילה קשה...

אבל ברגע שהטלפון מצלצל הוא מזנק זינוק פנתרי אשר מדגיש את הקסם הנערי בעיניו הכחולות ורץ החוצה.

שניה.עבודה.תיכף אני ממשיך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

היכן הינו?

אה.כן.

בראיין שלנו מניע את האוטו.אנחנו כמובן לא רואים את האוטו (זה סוד...שלא יידעו איזה אוטו יש לו...הרי רק 897 ירחוני רכב כתבו שיש לו סקייליין) ורק שומעים אגזוז.בראיין שלנו לא מחמם מנוע.הוא לא צריך.הוא ישר נוסע.אם זה היה המציאות ולא נבר נבר לנד,בראיין היה שופך רינגים כמו בסרט הראשון (זוכרים? הוא שפך 4 רינגים באקליפס והאוטו עדיין נסע! איזה אוטו המיצובישי האלה!!! אני הולך מחר ליסוע בלי שמן בלאנסר של אמא שלי ולראות אם זה יחזיק!!).

ואז המצלמה מתרחקת.כביש.רעש.

זה ציפור?

זה מטוס?

ואלה...גם לי אין מושג מה זה....

בראיין נוהג על משהו שנראה כמו הצלחת ממפגשים מהסוג השלישי.כנראה שבראיין הבין שמלהיות שוטר לא יוצא הרבה בסוף החודש,אז הוא פתח דיסקוטק קטן מתחת לאוטו והיוזמה יצאה לו ממש ממש בסדר.

מתחת לסקייליין של בראיין ארל ספילנר יש 8 ניאונים דמויי לייט סייברז שמזכירים בכל רגע נתון שלוק סקייווקר נלחם מתחת לאוטו על חייו ואנחנו בדיוק מפריעים לו.

קלוז אפ.בראיין הזה ממש כריש! הוא נוסע איזה 120 מייל בתנועה צפופה,מזגזג כמו משוגע ושולח למצלמה מבטים מלאי משמעות שבעיקר מצביעים על כך שהוא קם לפני 5 דקות ושיש לו עיניים כחולות ואיזשהוא קסם נערי. האם פול ווקר נכנס למשבצת של טייפקאסטינג? אין סיכוי....

בראיין ארל ספילנר,האיש בעל השם של הרוצח הסידרתי,מגיע לרייס. רייס על כסף.

בסרט הקודם לפחות היה איזשהוא ניצוץ של אותנטיות כי השתמשו ברכבים שנוסעים בכבישי לוס אנג'לס במציאות ובעליהם התנדבו.בסרט הזה לא.ורואים.

הם מתארגנים לרייס.

בראיין מגיע בפול דאווין כשצינורות הבייפאס של מע' הניטרו פולטים את כל הגאז היקר לכיוון האנשים שבתכלס לא עשו שום דבר רע.

זוגתי נראית המומה משהו.לווא דווקא לשלילה.היא פשוט מרוכזת בסרט ובטח חושבת שככה זה במציאות.אה....כן.

הרייס מתחיל.בראיין שלנו אוכל מהסופרה רכבות,למרות שהסופרה עגלה ולו יש סקייליין מטורפת.לשם שינוי,הפעם יש גם סיבובים.

בראיין נהג סוף הדרך.כל פעם שהאוטו שלו לוקח סיבוב רחב מדי,המצלמה תופסת לרגע קל את עיניו הכחולות והקסם הנערי משהו שיש בהן.

הם מתחרים.האנימציה כל כך מחורבנת שנדמה לי שהם יכלו פשוט להחליף את כל הסצנה במשהו מ"ניד פור ספיד" ואף אחד בקהל לא היה שם לב.

בסוף יש גשר.נפתח כזה.

מארגן המירוץ בחור חכם.

הוא מוסיף פילפל למירוץ....איך? הוא...מרים את הגשר!!!!

OBVIOUSLY לבן אדם יש משהו נגד בני אדם,אבל עדיין-הוא עושה את זה.

הם מגיעים מעבר לסיבוב.בראיין שלנו צמוד לסופרה.הסופרה מביא חזק בניטרו.הוא מוביל.

בסרט הקודם הראו שניטרו נותן כוח.בסרט הנוכחי ניטרו גורם להזיות.כשהניטרו נכנס,הנוף פשוט הופך למישמש אחד גדול והעיניים (של בראיין כחולות) נשאבות לתוך הגולגולת.

בראיין והטויוטה והS2000 עולים על הגשר.

בראיין נותן גם בנוס.

ואז הוא....

עף....

מעל...

לסופרה!!!!

ונוחת לפניו.

מדהים.

הוא התרומם 10 מטר באוויר,נחת ועכשיו הוא בסדר!!!! יא אללה!!! איפה קונים סקייליין!!!!!

ההונדה,לעומת זאת שוברת את הפגוש...גמרנו.לא קונים הונדה.

ואז מגיעים המשטרה.הם חמושים בחיים הכט שמוריד את בראיין שלנו מהכביש ואפילו דופק לו שלילה.אלא אם....

בראיין....יסכים....

(רגע....זה ממש מרתק....)

ל......

לנהוג על מכונית משופרת ולהילחם בדמויות רעות!!!!!!!!!

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענק!!!!

אני חשבתי שהם יאלצו אותו לשבת בכלא או לעשות קליפ עם בריטני ספירס-אבל באמריקה עושים דברים אחרת.

פורסם

א-הא!!

אבל לבראיין יש תנאי!

הוא לא ינהג עם כל אחד.

הוא ינהג רק עם ראפרים שריריים שהקריירה שלהם מדשדשת והם רוצים שיקרה להם מה שקרה ל JA RULE בסרט הראשון!!!!

ב-מ-י-ק-ר-ה הכינונו מראש ראפר .

כזה מקועקע.מפחיד.עם מבט שאומר "הורדתי קודם ראש ועכשיו נוריד לך את הראש".

והוא גם אוהב מכוניות!!למעשה,כשאנחנו פוגשים אותו,הוא עוסק בספורט מוטורי!!!

BANGER RACING!!!!!

וואו..מבין עיניין הבחור.

הוא ובראיין נראים ביחד כמו לוח שחמט,מה שמדגיש את העובדה שיש לבראיין איזה זיק נערי בעינין הכחולות.

והוא כל הזמן אוכל.והוא גם קלפטומן.

ואז הם מקבלים מכוניות.....

בסרט הקודם לא היו ספונסרים.בסרט הנוכחי היו כמה.

כנראה שזו הסיבה שבראיין שלנו ושותפו "BUST A CAP IN YO ASS" קיבלו זוג מכוניות שמתחת לעבודות הצבע שמזכירות את אני וורהול ביום ממש רע,עוטות בגאון סימלי מיצובישי על כל פאנל אפשרי.כלמוביל מככבים חזק במהיר ועצבני...

בראיין לא יכול להסתיר את התלהבותו מהאיוו שקיבל!!!!!!!

זה ברור.

הרי קודם היה לו כולה סקייליין עם 900 כוח סוס (תיאורטיים) ועכשיו הוא קיבל כאריזמה עם מנוע!!!סטנדרטי!!!!!!

שותף שלו קיבל אקליפס וי שש אטמוספרית לחלוטין-מה שלא מונע ממנו לעשות רעשים של דאמפ בכל עזיבת גאז.כנראה יש לו איזה בעיה בקיבה.....

כשהם מגיעים למוסך,כמובן שהמכונאי מקבל אותם בקריאת "WHERE DID YOU GET AN EVO?!?!?" -

המ...

אולי מהספונסרים????

אני חושב ש YOU CAN HAVE ANY BREW YOU WANT-AS LONG AS ITS A CORONA מהסרט הראשון ממש מחוויר פה.

ואז יש להם שוב פעם רייס.הפעם זה נגד ערסים קובניים כאלה שמזכירים במידה מסויימת את יאשה והפיצפוצים.

לערסים יש קמארו ג'נקו,וייפר,M3,קורבט וכו-אבל הם לא מהווים אופוזיציה לאקליפס האטמוספרית של הראפר ולפוסטר מדיה על גלגלים של בראיין.

אני,בנתיים,קובר את עצמי עמוק בכיסא,בידיעה שבסוף הסרט אני אחטוף על הראש.

בשלב כלשהוא מישהו מצרף בחורה.זה היה ברור.שהרי מהו "מהיר ועצבני" בלי בחורה?

אבל היא כוניפה.

בראיין אפילו לא דופק בה מבט תכלכל.

כאן העלילה מסתבכת.שימו לב...

בראיין אמור לנהוג.

כדי.

להפליל.

את.

הרעים.

כבד עלי....

אבל אני נשאר וצופה בזוועה הזאת.כל 5 דקות הם פותחים ניטרו כאילו שזה לא עולה כסף והסרט נראה כמו פרסומת של מיצובישי.

בשלב כלשהוא הם עוברים לאמריקאיות.

אחלה!!! קיבלו שכל!!!

זוגתי לסרט עושה רעשים של נחירות ואני רואה שהיא מאבדת עיניין במהירות שגורמת לי לחשוד לסימני ADD.

ניחא...גם אני.

בשלב כלשהוא בראיין ככל הנראה מציל את היום וכו וכו ואני יושב בכיסא ועדיין מחכה לפאנצ' ליין.משהו!?!? איזה קטע סיום חזק?!?!?

תוציאו את וין דיזל מהנפתלין!!!

משהו? וין?

כבר נגמר?

יורד לחניון.

בF&F הראשון יצאנו אחרי הסרט לעשות בלגאן.בנוכחי אני יוצא בתקווה שהאוטו לא יהיה שם....

אני מתיישב בכיסא שלי ועושה פרצופים שמדגישים את יכולות הנהיגה שלי ועיני הכחולות (ירוק,וואטאבר) ומקבל לפחות נשיקה קטנה על מאמץ תיאטראלי וחוש הומור.

אחרי כוסית לילה אני הולך הביתה,מטולטל משהו מהחוויה ומבטיח לעצמי שאת זה אני לא קונה אפילו בדי וי די.

שניה לפני שאני נועל את האוטו,אני פותח את דלת תא המיטען,טופח על המטף האדום,מחייך לעצמי (חיוך שמדגיש את העובדה שיש לי עיניים ירוקות,שמאל עצלה) ושואג : NOS!!!!

פורסם

חחחחחחחחחח

תומר, אתה קרוע !!!!!

שכחת לרשום בכותרת שמי שלא ראה את הסרט שלא יכנס מכיוון שהגרסא שלך היא עם יותר תוכן מהסרט המקורי ...

אכן הסרט בדיחה אחת גדולה, אני ראיתי לפני שבוע ...

דווקא אפשר להביא בחורות לסרט הזה, חברה שלי מאוד התלהבה ממנו (ואפילו מצאה והבינה את רוב הפאקים) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

העיקר ראית שעוד מעט יש ג'וב איטלקי..

משהו אמר לי כשנכנסתי לשרשור הז שהביקורת שלך לא תסתים ב- "הלכתי למהיר ועצבני, קקה של סרט" :wink:

ואגב - הרסת לי את הסרט! עכשיו אני לא אהיה במתח כשאני יוריד אותו מהאינטרנט בחינם ולא יבזבז 30 שקל כמוך :x

האמת - הופתעת?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

שלח את הביקורת שלך לחבר'ה מהאתר (הספק ביקורתי-מחתרתי, ספק פלצני) הזה:

http://www.fisheye.co.il

לדעתי יש לך אופק גם שם !! ביקורת מלהיבה (למרות שהפסקתי לקרוא באמצע, יא מניאק היית אומר בהתחלה שזו ביקורת סרטים "על אמת" :wink: )

* הקרדיט להיכרות שלי עם האתר מגיע לNoybee :)

פורסם

אחלה ביקורת!

אהבתי!

עכשיו אני בדילמה - הורדתי את הסרט אבל נראה לי שאצפה בו בכל זאת, מה יש לי להפסיד חוץ מזמן חיים יקר???

פורסם

אני חייב לציין שמזמן לא היתה הודעה כזאת מרתקת בפורום.

אחלה ביקורת תומר :mm_yeah:

ואז יש להם שוב פעם רייס.הפעם זה נגד ערסים קובניים כאלה שמזכירים במידה מסויימת את יאשה והפיצפוצים

אהבתי :lol:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אני חייב לציין שמזמן לא היתה הודעה כזאת מרתקת בפורום.

אחלה ביקורת תומר :mm_yeah:

ואז יש להם שוב פעם רייס.הפעם זה נגד ערסים קובניים כאלה שמזכירים במידה מסויימת את יאשה והפיצפוצים

אהבתי :lol:

אני אמור להתעצבן ?

האמת

נקרעתי מצחוק :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אתה בסרט עם ידידה

קרוב לוודאי שהיא נשענת עליך

ואתה....

אתה חושב עליי

לפעמים אתה יכול להיות כל כך רומנטי