Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 אפשר גם לבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייטסו שרייד 93 ידנית 1000סמ"ק, הייתי מעוניין לעשות את טיפול ה-10,000 בעצמי

מה צריך להחליף? הבנתי שבאוטודיפו אפשר לקנות את החלקים, ויש גם ברחובות מקום לחלפים.

איזה חלקים , שמנים וכו' צריך? ?

ואיך בדיוק עושים את זה? איפה נמצא כל חלק ואיך מרוקנים את השמן מנוע?האם צריך ליפט או שאפשר עם ג'ק?

אני יודע שדובר בנושא , לפני כמה שנים או חודשים, ואם תוכלו לשלוח לי לינק לאיזו כתבה או הודעה שמסבירה כמו שצריך אני אודה לכם!

אם לא תסבירו פה, תודה!

פורסם

לא מצאתי שם כלום ! מה אף פעם לא עשו על זה דביק?! ואם לא אולי הגיע הזמן שיעשו?!

דורש לינק או משו , נו תעזרו לי לחסוך כמה מאות שקלים, אגב הציעו לי במוסך ברחובות 220 שקל לא כולל מע"מ כל הטיפול

פורסם

בתמונות המצורפות כתוב מה שאתה צריך לעשות בטיפול 10K :

ועכשיו, לגבי ההוראות, אתה לא באמת מצפה שמישהו ילמד אותך עכשיו בהתכתבות מאלף ועד טף, את מה שכתוב עליו ספר שלם, או שכן?

הייתי ממליץ לך לקנות ספר של היינס שמסביר את כל הדברים האלה, אבל יש בעייה, אין ספר של היינס לרכב שלך, למיטב ידיעתי.

בנוסף, יש לך היסטורית טיפולים מלאה? אתה בטוח שאתה לא צריך לעשות טיפול 20K ? או אולי 50K ? מתי עשו טיימינג? מתי הוחלף נוזל צינון? ונוזל בלמים? כדאי שתדע את כל הדברים האלה לפני שאתה מחליט שאתה עושה טיפול 10K , אחרת הנזק עלול להיות גדול מהתועלת. ואם אין לך היסטורית טיפולים בכלל, אז אתה צריך לעשות את כל מה שכלול בכל הטיפולים שיש לרכב הזה. עכשיו, בפעם אחת.

שלא תבין אותי לא נכון. אני לא מנסה לדחוף אותך למוסך, שם כנראה תקבל טיפול עוד פחות טוב ממה שאתה יודע לתת לו כרגע, אבל יש בעייה, כאמור, עם הרכב הספציפי שלך.

גם לי יש דייהטסו, גרן-מוב, וגם אני במידה מסוימת בסירה זהה לשלך, לצערי. המזל שלי הוא שכבר טיפלתי עשרות שנים ברכבים אחרים שלהם כן היה היינס, ויש לי בסיס מסוים של ידע שעוזר לי לטפל ברכב הזה, גם בלי ספר. בנוסף יש לי תוכנת אוטודטה, שעוזרת במידה מסוימת.

שרייד1.JPG

שרייד2.JPG

פורסם
לא מצאתי שם כלום ! מה אף פעם לא עשו על זה דביק?! ואם לא אולי הגיע הזמן שיעשו?!

דורש לינק או משו , נו תעזרו לי לחסוך כמה מאות שקלים, אגב הציעו לי במוסך ברחובות 220 שקל לא כולל מע"מ כל הטיפול

אם הציעו לך כולל הכל 220 שקל, ואתה עוד רוצה לחסוף כמה מאות שקלים, נראה לי שלא הבנת את מהות אחזקת הרכב, שני דברים, מצד אחד, אין מה לחסוך מ220 שקל לטיפול, זה מחיר מגוחך, מצד שני - סביר להניח שבטיפול שלגביו קיבלת הצעה, תהיה בבעיה, כי במחיר הזה קצת קשה גם לקנות חלקים וגם לבצע את העבודה,מה שמעלה חשד (אצלי).

דעתי האישית, לא הייתי עושה טיפול ב220 שקל, או שתקנה חלקים לבד ותהיה ליד הרכב בזמן הטיפול, או שלא תקנה חלקים ובכל מקרה תהיה ליד הרכב בזמן הטיפול,

220 שקל - קצת מחשיד לגבי טיב הטיפול או אם בכלל יטפלו לך ברכב. (לדעתי האישית כמובן)

פורסם

אינעל העולם, מישו יכול באמת לעזור ולומר אם כדאי ואפשר לעשות טיפול 10K לבד או כבר ללכת למוסך ואם איזה מוסך אז משו זול וטוב ברחובות או ראשון ?

מעדיף לעשות לבד, כמה כבר מסובך זה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...