Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבל זול או יקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח...

אני רוצה להוסיף קבל למערכת שלי, ישנם קבלים של 1F ב 350 - 400 ש"ח וכאלה ב 1000 ש"ח , עד כמה שאני יודע קבל הוא רכיב די פשוט, האם ישנה הצדקה להעדיף קבל יקר על פני קבל זול יותר ומה המשמעות של זה?

קבל של רוקפורד עולה בסביבות 1000 ש"ח כשבמחיר הזה ניתן לרכוש שתיים של יצרן עלום שם...

אשמח על תגובות.

פורסם

אני הייתי בודק את מערכת החשמל בעומס אצל חשמלאי רכב ורק אח"כ מחליט. אולי הרבה יותר כדאי לשדרג אלטרנטור לפני הקבל.

פורסם
אני הייתי בודק את מערכת החשמל בעומס אצל חשמלאי רכב ורק אח"כ מחליט. אולי הרבה יותר כדאי לשדרג אלטרנטור לפני הקבל.
הבן אדם שאל אם יש הצדקה לקנות קבל ב 1000 ש"ח כאשר אפשר לקנות מחברה אחרת שניים באותו מחיר , ולא אם כדאי לשים קבל בגלל איזשהי בעיה שאולי קבל יפתור אותה , למה אי אפשר תמיד לענות תשובה לעניין ותמיד צריך לסבך את העניינים .

ועכשיו לשאלתך וקצת נפרט , תפקידו של קבל לאגור מתח ולפרוק אותו , יש קבלים שאוגרים מתח מהר ופורקים אותו לאט ויש כאלה שאוגרים לאט ופורקים מהר ויש עוד כל מיני נתונים שגורמים לקבל לעלות יקר יותר מאשר קבל עלום שם שיכול להיות שהוא אותו הדבר כמו קבל עם שם ועולה פי שניים אבל יכול להיות שגם לא . לפי דעתי מבלי להתייחס לנתונים השונים חוץ מהקיבולת של הקבל , לא חושב שכדאי לשלם 1000 ש"ח על קבל שאפשר להשגי קבלים טובים אולי לא עם אותם נתונים אבל עדיין טובים ובמחיר של חצי מהיקר יותר .

ועכשיו שאלה , למה ברצונך להתקין קבל , מהי הסיבה ?

פורסם
ונוסף לכך עוד דבר שעוזר המון ובעלות אפסית -הוספת כבל ישיר של כ8G מהאלטרנטור למצבר.

בעיקרון קבלים רובם אם לא כולם אותו"חרא" רק מדבקה שונה ואין שום סיבה שבעולם לשלם על רכיב אודיו עם משמעות אפסית כמו קבל סכומים גבוהים שכאילו..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לשאלתך: הסיבה שאני מתקין קבל היא מפני שהייתי אצל מתקין ולאחר בדיקת מתחים ובהתאם למה שקיים אצלי ברכב קבל מתבקש , או לחילופין הגדלת אלטרנטור, קניתי קבל של סטינגר באינטרנט ומאיזה שהיא סיבה הוא עדיין תקוע בארה"ב אצל חבר וכנראה שלא יגיע בזמן הקרוב...

בינתיים אני אקנה בארץ למרות שההיצע לא משהו...

בגלל הפרש ניכר בין המחירים לארץ ולארה"ב לא היה אכפת לי לקנות קבל "יקר" אבל בארץ העניין יותר עקרוני אז השאלה מתבקשת.

פורסם
לשאלתך: הסיבה שאני מתקין קבל היא מפני שהייתי אצל מתקין ולאחר בדיקת מתחים ובהתאם למה שקיים אצלי ברכב קבל מתבקש , או לחילופין הגדלת אלטרנטור, קניתי קבל של סטינגר באינטרנט ומאיזה שהיא סיבה הוא עדיין תקוע בארה"ב אצל חבר וכנראה שלא יגיע בזמן הקרוב...

בינתיים אני אקנה בארץ למרות שההיצע לא משהו...

בגלל הפרש ניכר בין המחירים לארץ ולארה"ב לא היה אכפת לי לקנות קבל "יקר" אבל בארץ העניין יותר עקרוני אז השאלה מתבקשת.

התקנת קבל והחלפת אלטנטור לא פותרות את אותה הבעיה

זה שמתקין (לא יודע מיהו) אמר לך כזה דבר לא אומר שבאמת צריך, בשביל זה אנחנו פה.

מה הבעיה שהמתקין אמר לך שיש?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

קבל זה קבל, ברוב המקרים.

יכול להיות הבדל רק ב"מהירות" הפריקה שלו.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...