Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר לאחר שהרכב נח במהלך השבת ניגשתי אליו וניסיתי להתניע את הרכב.היה סטרטר אך הרכב לא התניע .בדקתי שמן ,מים ,מים במצבר (חדש) ,אורות נדלקים - הכל תקין.כך אני מנסה במשך חצי שעה אך שום דבר!

אמרתי לעצמי אני אנסה פעם אחרונה לפני שאני מזמין מונית לשמחתי הרכב הניע.בצהריים ניגשתי אל הרכב ובדקתי אותו שנית ושוב לשמחתי הניע והכל תקין.

האם זו תופעה נורמלית? מה יכול להיות הגורם לכך?

הרכב שלי הוא סיויק 94 אוטו'

תודה

פורסם

יש לנסות להוציא קודי תקלה.

יכול להיות סיבות רבות, חבל להתחיל למנות את כולן, בינהם, חשיין טמפ', מפלג, ריליי הזנת מתח למחשב, ניתוקי אימובלייזר או אזעקה קיימים ועוד רבים וטובים (סליחה,, לא טובים, מציקים..)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כרגע האוטו מתניע בסדר מה עלי לעשות על מנת שזה לא יחזור האם ללכת למוסך לבדיקה או לחכות לפעם הבאה שזה יקרה ( מקווה שלא )?

פורסם

אם יש איש דיאגנוסטיקה איכותי שאת סומכת עליו, כדאי ללכת אליו לבדיקת קודי תקלה, גם אם לא עושים כלום, ויש קודי תקלה, לאפס אותם, כדי שבפעם הבאה שתקרה הבעיה, הקודי תקלה יהיו אמיתיים ולא ממשחק של מישהו.

מובן שיש לבדוק את הצורך בהתייחסות לקודי תקלה ככל ש"יקפצו" כאלה בבדיקה.

לא להחליף חלקים סתם!!

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
כמה אמורה לעלות דיאגנוסטיקה כזאת

אתה מכיר מישהו באיזור חיפה ?

דני עצמו הוא איש דיאגנוסטיקה מעולה והוא נמצא בחיפה - תאמי איתו והגיעי אליו אני מאמין שלא תתאכזבי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
כמה אמורה לעלות דיאגנוסטיקה כזאת

אתה מכיר מישהו באיזור חיפה ?

אני מכיר תותח רציני בחיפה הבחור שענה לך דני גש אליו הבחור אמין ומקצועי ומה שנשאר לי זה רק לתת מחמאות והם מגיעות לו. לא פעם מכוניות מסתובבות במוסכי חיפה והתחנה הסופית לבעיה זה אצלו .

אז חבל להסתובב סתם ולשלם סתם כסף למנחשים.

בברכה !

KamiTech

• תוכן חדש...