Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על מי מזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אם אני ישים מים של מזגן ברדיאטור באוטו,במצבר, ובמים של הווישרים זה יהיה סבבה או שזה יכול לעשות בעיות?

(נכון לעכשיו אין לי נוזל קירור אלא יש מים ברדיאטור)

תודה לכל העוזרים

פורסם

זהו נושא שנידון רבות בפורום

תעשה חיפוש ותמצא הרבה חומר

בשורה התחתונה לא מומלץ להשמש במי מזגן למנוע.

לווישרים אני לא חושב שאמורה להיות בעייה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אה תודה על התשובה על המהירה..

עשיתי חיפוש לפני ששאלתי לא מצאתי תשובות..

אבל יש ברכב שלי עכשיו ברדיאטור מים אז איזה מים אלה? ומאיפה קונים אותם?

ומה אם המצבר שם מותר לשים מי מזגן?

פורסם

במצבר אמורים להיות מים מזוקקים, ומי מזגן הם מזוקקים, אז לא אמורה להיות בעיה ככל הידוע לי, אבל חכה לתשובה מקצועית, ולא חובבנית כמו שלי. ברדיאטור יש לשים מים ירוקים. מים רגילים ומים מזוקקים גורמים לקורוזיה. בווישרים זה לא משנה, הם לא רותחים ולא כלום, סתם לניקיון. מנסיון שלי סתם בשביל הנקיון המבריק - כדאי לשים מים מזוקקים (לי יש בברז בבית), וסבון לכלים.

פורסם

מי המזגן נוצרים מלחות באויר שמתעבה לטיפות מיים על מאדה המזגן הקר. מאדה המזגן מלוכלך חיצונית ומיים אלו גם יוצאים בצנור נקוז מלוכלך כך שהם מלוכלכים (שים אותם בכלי שקוף ותראה) ולא טוב להשתמש בהם ברדיאטור או במצבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אוקי תודה רבה לכם על התשובות..

ודרך אגב אני יכול לשים במצבר וברדיאטור מי עדן מורתחים? (אני ישים את המים קרים פשוט אני יקח אותך וירתיח אותם בבית כמה פעמים)

אם אי אפשר אז תגידו לי רק איפה אפשר לקנות מים למצבר ולרדיאטור וכמה זה יכול לעלות..

תודה מראש

• תוכן חדש...