Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך ב סיטרואן C4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראיתי סיטרואן C4 ,רכב קטן ומעוצב די יפה לטעמי,

על הדש-בורד ראיתי מן מסך כזה,מישהו מכיר מה זה? אולי מסך ל GPS?

פורסם

אתה מתעסק בזוטות - הכי חשוב שזה גם מראה לך את תדר התחנה ברדיו.

בכל מקרה, לא ברור לי אם RORO דבר על הצג העליון או האמצעי.

פורסם

לא זכור לי שראיתי את המסך המרכזי בגרסאות בארץ (הצצתי דרך החלון..). לכן הנחתי שזה כמו ב-307, 206, C5.

פעם הבאה אפרוץ לרכב ע"מ לבחון את העניין יותר טוב.

פורסם

אין בארץ את הגרסה עם ה-GPS, כמובן.

המסך העליון שממוקם על הדש בורד אכן מראה מהירות וכולי. ייחודו בכך שהוא בעצם שקוף וכך כשיש אור בחוץ האור עובר דרכו. ניתן לראות אותו גם אם מביטים מבחוץ מקדמת הרכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, קורה לי כמה פעמים.

ככה בודקים עם הספידומטר שלך מדויק. עומדים במקביל לC4 ורואים בדיוק (דיגיטלי) כמה קמ"שים נוסעים.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

דווקא ברכב הזה יש תחושה מוזרה שלמרות שהמהירות נמוכה בפניות זה נראה כאילו נוסעים הרבה יותר מהר. הבעיה היא או שהספידומטר בסי 4 מזייף ומראה מהירות נמוכה יותר מאשר במציאות או שהוא מזייף בכל שאר הרכבים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הספידומטר ברוב המוחץ של הרכבים מכוון להראות בין 5 ל7 אחוז יותר מהמהירות האמיתית.

בדקתי את זה במספר מכוניות (מאזדה, טויוטה, סובארו) בעזרת GPS

יכול להיות שהצג הדיגיטאלי בסירוטרואן מראה דווקא מהירות מדוייקת ומכאן התחושה.

יום טוב גם לך

פורסם

לגבי הדיוק.

יש דרך טובה לבדוק את זה.

במהירות 100 קמ"ש הרכב עובר 1 ק"מ ב36 שניות.

אני נוהג לספור שניות עפ"י המד-מרחק ברכב, או עפ"י שלטי "אבן דרך" שמציינים קילומטרים.

חשוב לציין שאני לא עושה את זה בנהיגה, ז"א רק כשאני הנוסע שליד הנהג.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

המד מרחק סופר קילומטרים לפי המהירות,לא? ז"א שאם הספידומטר מראה 100 קמ"ש זה יחשב את הקילומטרים שהרחק עובר במהירות 100 קמ"ש גם אם הספידומטר מזייף.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...