Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מס' שאלות:

1) האם אפשר לכוון את המכשיר הזה עם מחשב רגיל LAPTOP? ללא BLUE TOOTH?

2) כיצד מחברים אל/מ המכשיר את ערוץ הסאב? שמתי לב שיש כניסה בודדת ויציאה בודדת של RCA...ברב המכשירים האחרים הכניסה/יציאה היא כפולה - LEFT ו- RIGHT.

אשמח לתשובה מקצועית מאנשי אוטופרט

תודה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מס' שאלות:

1) האם אפשר לכוון את המכשיר הזה עם מחשב רגיל LAPTOP? ללא BLUE TOOTH?

2) כיצד מחברים אל/מ המכשיר את ערוץ הסאב? שמתי לב שיש כניסה בודדת ויציאה בודדת של RCA...ברב המכשירים האחרים הכניסה/יציאה היא כפולה - LEFT ו- RIGHT.

אשמח לתשובה מקצועית מאנשי אוטופרט

תודה

1. הכיוון של ה-3SIXTY מתבצע עם דגמים מסויימים של פאלם ומחשב כף יד תומכים Bluetooth. בעתיד הקרוב רוקפורד פוסגייט מתכוונים לשנות את הדבר. אנו מכוונים מכשירים ללא תשלום, כשרות ללקוחות.

2. החיבור בין יציאות שמאל/ימין ברדיו דיסק לכניסת מונו ב-3SIXTY, נעשה באמצעות מפצל RCA.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

במידה ויש לי HU ברמה של clrarion 855 ומערכת מכוונת טיפ טופ ברמת sq גבוהה.

השאלה כמה אם בכלל "הקוסם" יכול לשפר איכויות או שזה רק שיפור ברמה זניחה מאוד?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
שום HU שאני מכיר לא מקנה לך שליטה נפרדת לאקולייזר לכל ערוץ בנפרד

אתה מכיר?

יש סיבה שקוראים לזה processor ולא HU

ברדיודיסק קשה להכניס מעבדים ושבבים למיניהם בלי לפגוע באיכות הסאונד

בשביל זה המציאו את הפרוססור החיצוני , ככה שגם עם רדיודיסק פשוט אפשר להגיע עם המעבד לתוצאות מצויינות

בגלל זה קניתי לעצמי מעבד סאונד חיצוני , כדי שיהיו לי אפשרויות שליטה רבות יותר ממה שהרדיו דיסק נותן.

כמו הרוקפורד.

אז אם אתה מתכנן מערכת רצינית , כדאי באמת לחשוב לכיוון הזה של מעבד חיצוני.

אז אלי מה שאתה אומר זה שלא שווה להשקיע כבר על רדיו דיסק מצויין כמו אלפין אלא לקנות את הקוסם ולחבר אותו לרדיו דיסק פשוט?

• תוכן חדש...