Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש רנו ספורט 30/9/2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדקתי לא אישית..

חברים טובים המליצו לי להתרחק מכמה עם פגיעות שלדה

והצהובה שאכן במצב טוב - קצת מעל המחירון בשבילי..64K...

אם אתה מכיר אחת במצב טוב ומעלה אשמח לה"פ

יהיה לך מאוד קשה למצוא קליאו ספורט שמורה במצב טוב במחיר שהוא באיזור המחירון.

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר אין לי את הקליאו,אך אני מגיע ואיתי אני ידאג שגם הקליאו האקסית שלי תגיע וכל מי שאני מכיר עם קליאואים.

כספר

תתחדש על הרכב,ותן קצת פרטים?

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

גם לי כבר אין לי את הקליאו שלי :bigcry:

(רוי יודע בכמה היא נמכרה בסוף אז אין חשש לחוסר מודעות שלו לגבי מחירי קליאו במצב מצויין!)

אני כנראה יגיע וישתדל להביא גם את הקליאו האקסית שלי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

גם אני והקליאו הצהובה שלי באים!

תנסו לדבר גם עם מר. מרקוס בעל הקליאו הצהובה מכרמיאל

נקווה שאהיה כמו פעם..........

563848.jpg

DSCF9761_resize.jpg

פורסם
יש קוסם ?

מגיע !

יש שקיות הפתעה?

רוצה גם!!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...