Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב-טוב לכולם

ברכבי מותקנת אזעקת ביפר של גארד ולא מזמן משום מה נשרף הפיקוד של הרמת החלונות.

האם יש לכם מקומם טוב להמליץ לי על רכישת בלוק כזה חדש? (עדיפות לאזור המרכז)

ומה מחירו המשוער?

מודה מראש על כל מידע מועיל.

אלכס

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מה נשרף? איך נשרף? מי קבע? ועל סמך מה?

יש תיכנות שצריך לדעת לעשות אותו, ואם אני זוכר נכון, זהו תיכנות מס' 7 , אחרת מוח האזעקה לא יוציא פקודה, וכאילו היציאה שרופה, אבל כאילו.

אני לא פוסל שהיא נשרפה, אך אני בספק גדול מאוד. יש לבצע תיכנות מס' 7 (כמדומני) ולוודא ביצועו עפ הוראות יצרן, ואישור המערכת לכך שקיבלה אותו ואישרה אותו, לאחר מכן יש לבדוק פעולתה.

מעבר לכך ואם אכן נשרפה היציאה, ניתן לחבר את המרים לפקודת הנעילה המרכזית בזמן דריכה, לאחר שחותכים את החוט שיוצא ממח האזעקה, שמים דיודה בחיבור טורי, ואת החוט של המרים מחברים לכיוון המוח לפני הדיודה.

במצב זה, יתכן וצריך להוסיף טיימר של 10 שניות, או אז, יש לחבר את הפקודה שהטיימר צריך לקבל במקום שציינתי בפיסקה הקודמת במקום חוט הפקודה למרים, ומהטיימר לחוט של המרים.

וודא קודם תיכנות של יציאת המרים, המרים כאמור לא יפעל ללא תיכנות. ניתן לבצע RESET למוח האזעקה ותיכנות מחדש.

אם אתה מתיש הו בחיפה , אשמח לעזור

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...