Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מנהלים עד 180 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אבא שלי מחפש רכב מנהלים חדש בשבילו - שיראה מכובד ולא מצועצע ועד 180 אלף שקל.

כרגע הוא נוהג על מאזדה 3 2 ליטר ומחפש משהו יותר נוח.

הוא מאוד מקובע, ואחרי ששכנעתי אותו לקנות רכב עם מנוע מעל 1.6 - הוא מאוד נהנה מהתוספת כוח מן הסתם, ועכשיו עם אופציה לקנות עוד רכב - אין לי מושג לאיזה כיוון לכוון אותו.

אגב - צרפתיות וגרמניות פסולות.

חשבתי על ניסאן מקסימה, אבל לא ראיתי אותה בקטלוג החברה בארץ.

האם אפשר להשיג אותה רק ביבוא אישי?

תודה רבה ושבת שלום,

נועם.

פורסם

1. גם אם המקסימה הייתה בנמצא היא לא הייתה עומדת בתקציב המדובר. כמו כן, היא אינה בקגורית המשפחתית הגדולות או הAKA "מנהלים".

2. רצוי שתרחיב בפרטים לעניין הצרכים והדרישות שלכם מהרכב שכן זריקת שם של קטגוריה לאויר אינה דבר אפקטיבי דיו על מנת למצוא את הרכב שיתאים לכם.

פורסם

ממליץ על ה B4, אני חושב שגם מונדיאו נכנסת בתקציב.

לחבר מהענף יש B4 חדשה. הוא מאוד מרוצה מהרכב. הואל א בחור שמחפש להגיע לגבולות האחיזה עם הרכב, אבל בכל זאת אומר שיש לרכב אחלה אחיזת כביש.

יצא לי לעשות הרבה ק"מ במונדיאו. נוסע ונהג, מאוד התרשמתי לטובה מהרכב. נוח, שקט ובכללי מרגיש בנוי טוב.

!AWDSOME

פורסם

אקורד - רכב מנהלים חזק, נוח ומפנק, עם חזות שמכבדת את עצמה ולפי דעתי רכב המנהלים שנראה הכי טוב כיום. לפי מה שפותח השרשור ציין אילו בדיוק הקריטריונים שאביו מחפש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אקורד - רכב מנהלים חזק, נוח ומפנק, עם חזות שמכבדת את עצמה ולפי דעתי רכב המנהלים שנראה הכי טוב כיום. לפי מה שפותח השרשור ציין אילו בדיוק הקריטריונים שאביו מחפש.

לדעתי זה נכון רק בגירסאות ה- 200 אלף שקל + בגלל שהגירסאות שמגיעות במחירים נמוכים יותר מגיעות הרבה פחות מאובזרות ועם מנוע חלש (אך מספק). כל כך מצחיק לראות אוטו שעולה מחיר שכזה מגיע עם טאסות !!!

עוד דבר שכותב המודעה לא ציין זה האם בני המשפחה גבוהים מעל הממוצע (175+

) מכיוון שלאנשים גבוהים יהיה קשה מאוד לנהוג באוטו או לשבת מאחור-מניסיון כמובן. ההונדה תראה להם קלסטרופובית ממש!

לפותח ההודעה- ראה שירשור:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=128201

בהצלחה בחיפוש, :)

עידן.

פורסם
צודק. פשוט האקורד הוא רכב מנהלים חזק, נוח ומפנק, עם חזות שמכבדת את עצמה ולפי דעתי רכב המנהלים שנראה הכי טוב כיום. לפי מה שפותח השרשור ציין אילו בדיוק הקריטריונים שאביו מחפש.
חזק? יש חזקים ממנו! נוח? אחרי נסיעת מבחן אבא שלי שלל אותו ללא עוררין! מתלים נוקשים לעומת המתחרות בסגמנט.

מפנק?? ממש לא בתקציב הזה. ההפך הוא הנכון.

האקורד רכב מצויין, ויש לו את היתרונות והחסרונות שלו. הוא לא נוח והוא לא מפנק!! (לא ב-180K בכל אופן)

פותח השרשור,

אם ברכב חדש ולא משומש עסקינן, הייתי בודק בכיוון המאליבו החדשה.

המקסימה, כמו שמצמץ כבר ציין, היא אכן לא באותה קבוצה כמו ה-6 והמונדיאו אבל בתור קנייה כמשומשת היא תענה על כל הדרישות. מכונית מוצלחת.

פורסם

אישית הייתי מחפש פאסאט מ-2006 יד שניה. הרכב עולה על כל המתחרות המוזכרות כאן (לעניות דעתי) בכך שבניגוד אליהם, הוא באמת מרגיש ונראה "רכב מנהלים". מחיר כחדש - 196,000 ש"ח, אבל ניתן למצוא מדי פעם ביד-2 רכבים בני שנה ופחות עם מעט ק"מ במחיר של 170-180 אלף. אמנם לא חדש "מהניילון" אבל לדעתי תנו לפראייר אחר לספוג את ירידת הערך הראשונית!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
1. גם אם המקסימה הייתה בנמצא היא לא הייתה עומדת בתקציב המדובר. כמו כן, היא אינה בקגורית המשפחתית הגדולות או הAKA "מנהלים".

2. רצוי שתרחיב בפרטים לעניין הצרכים והדרישות שלכם מהרכב שכן זריקת שם של קטגוריה לאויר אינה דבר אפקטיבי דיו על מנת למצוא את הרכב שיתאים לכם.

אם הרכב יד שניה היא יכולה להיות מתחת לתקציב אפילו.

אני לא הבנתי אם הוא מתכוון לרכב חדש או לא.

פורסם
אם הרכב יד שניה היא יכולה להיות מתחת לתקציב אפילו.

אני לא הבנתי אם הוא מתכוון לרכב חדש או לא.

אני התרשמתי שמדובר ברכב חדש בשל דברי פותח השרשור "אבא שלי מחפש רכב מנהלים חדש" ובנוסף בשל דבריו לעניין "לא ראיתי אותה בקטלוג החברה בארץ", אך אם מדובר ברכב משומש אזי כדבריך הוא בהחלט יוכל להרשות לעצמו לרכוש אחת.
פורסם

תודה על כל התגובות.

אכן מדובר ברכב חדש ולא יד שניה. לגבי המקסימה- לא מצאתי מחירון באותו זמן כדיי להבין באיזה סדר גודל של מחיר מדובר וכרגע כנראה שהיא יורדת מהפרק לצערי.

האקורד היא אופציה וכמובן שאחרי נסיעת מבחן נדע יותר מה דעתנו עליה.

יש לנו כבר מונדיאו במשפחה - ולכן אבא שלי מחפש גיוון, אם קיים כזה שיקלע לטעמו.

וכמו שציינתי בפתיחת הט'רד - גרמניות וצרפתיות הן לא אופציה (למרות שאני כן אתעקש על נסיעת מבחן ב-C5, 407 כדיי לא לפסול על הסף בכל זאת).

מישהו יודע אולי מה כולל הSport Kit שכלול באקורד Type-S ?

פורסם

אקורד TYPE-S באה עם מנוע 2.4ליטר ועולה הרבה מעל התקציב שלך

אקורד 2.0ליטר SPORT באה עם מגנזיום , 2 כריות אוויר צד בנוסף ל2 הרגילות,חימום מראות ובקרת שיוט

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אבא שלי מחפש רכב מנהלים חדש בשבילו - שיראה מכובד ולא מצועצע ועד 180 אלף שקל

אני מצטרף ל msigal

הפאסאט (בצבעים כהים- כחול כהה ואפור כהה) לטעמי הוא רכב המנהלים הכי מכובד על הכביש מתחת 300,000 ש"ח. כבודן של האקורד וה 407 במקומן מונח.

מה לעשות שהוא חורג ממגבלות התקציב (מותחים?) והפרינציפ (לא גרמני אני מכיר, אבל למה לא צרפתי?)

בהנתן המגבלות כולן ה B4 היא לדעתי התשובה הנכונה.

הרכב בקטגורית "מנהלים" ונראה מכובד ושמרני למהדרין בכל צבע כולל הלבן. האקורד נראית לטעמי יותר מצועצעת.

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...