Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עובדת בבנק הפועלים ובמקרה היום שלחו אותי לסניף בעכו.

לפני כן תמיד מצאתי חניה ברחובות ליד הבנק אבל מכיוון שהיום התחילה שנת הלימודים לא היה מקום בכלל. רציתי להסתובב ולחפש מקום אחרי הרחוב בו נמצע הסניף. יש לציין כי הרחוב בו נמצע הסניף כולל 2 נתיבים לחניה מסומנים בכחול לבן ועוד שני נתיבים ימינה ושמאלה (רק חד סטרי)

בתמים ובטעות נכסנתי לרחוב החד סטרי בו נמצא הבנק מהכיוון הנגדי,בכלל לא התכוונתי להיכנס לרחוב הזה אלא לרחובות שאחריו.

ואז בא מרפי החרא ועמדה שם ניידת. השוטר בכלל לא שם לב אלי אבל "גבר גבר" אחר העיר לו כדי שיעצור אותי,תודה לחלאה מראש.

בקיצור קיבלתי דו"ח על סך 500 ש"ח,יש לציין כי אני לא נהגת חדשה,פעם ראשונה באזור ופעם ראשונה מקבלת דו"ח בכלל.

האם יש אפשרות לצמצם את הקנס הנ"ל שכבד על על הכיס שלי כרגע עד מאוד?

ושוב תודה לחלאה שהעיר את תשומת לב של השוטר שבכלל לא עיניינתי אותו....

פורסם

במקרה הזה אין מה לעשות, תשלמי 500 שקל ותשימי לב בפעם הבא. סביר להניח שעו"ד טוב היה מוציא אותך מזה, אבל שכר הטרחה שלו יעלה לך יותר מה500 ש"ח.

פורסם

את תמיד יכולה לכתוב למשטרה - ולבקש ביטול או הקלה.

יש לך נסיבות מקלות - את לא תושבת האזור, תכתבי שהסתבכת וטעית בדרך - אולי תיפלי עליהם במצב רוח טוב.

לא אמרת משהו מפליל במעמד קבלת הדו"ח, נכון?...

עוד אפשרות מעניינת - "תבכי" קצת לבוסים שלך בעבודה - תנפחי קצת את הסיפור, ואולי הם יהיו נחמדים וישלמו עליך.

ולגבי החלאה - כבר אמרו חכמים ממני - "אנשים טובים באמצע הדרך, אנשים טובים מאוד..."

ניר

פורסם

משהו מפליל לא נראה לי, רק בכיתי ובכיתי על זה שאין כסף,על זה שרק קניתי מנוע חדש לאוטו ובלהלבלה

וכמובן התחננתי כמו מפגרת שלא יכתוב שרק יתן אזהרה זה לא יקרה שוב,אבל כנראה שעליו זה לא עשה רושם.

כשאמרתי לו שאין לי אף דו"ח ושזה הראשון הוא אמר אה נו בגלל זה את מתרגשת :snipersmi

בקשר למנהלים לא נראה לי שהם ישלמו שקל,אבל אפילו מנהל הסניף יצא לעזור לי ולדבר אל השוטר

שרוב האנשים מתבלבלים ואני חדשה פה, והשוטר העיף אותו...

פורסם

אם יש לך רשיון מעל ל 5 שנים, ואף דוח לפני כן, את יכולה לפנות לתחנת משטרת התנועה בעכו, ולהגיש בקשה להמרה של הקנס לאזהרה.

בהצלחה

פורסם

אם עברך נקי פני לענף התנועה ממנו הונפק הדו"ח, תארי את המקרה ובקשי שהדו"ח יומר באזהרה.

ברוב המקרים כאשר מדובר בנהג ותיק ועבירה ראשונה - נוטים להמיר את הדו"ח באזהרה.

אם תוך 12 חודשים מיום מתן האזהרה לא תבצעי עבירת תנועה נוספת - העבירה תמחק.

בהצלחה - ונהיגה בטוחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם תוך 12 חודשים מיום מתן האזהרה לא תבצעי עבירת תנועה נוספת - העבירה תמחק.
תיקון: האזהרה תקפה ל-24 חודשים. ומאיפה סחבק יודע? כי גם לסחבק יש אזהרה בת חצי שנה :-|

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לנסות לא יעלה כסף, אך בהחלט יכול להיות שווה כסף - גם אם אינך עומדת הקריטריון היבש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. כתבי, כמו שאמרו לפני, בקשה לביטול דו"ח לאת"ן מרחב גליל. הנה הטלפון , תשאלי למי למען את המכתב.

http://police.gov.il/districtmain.asp?path=/web_atan/yehidot.xml

2. עד שתקבלי תשובה הדו"ח מוקפא ולא צריך לשלם אותו. בינתיים יכול להשתפר מצב ח-ן הבנק שלך...

3. אם תקבלי תשובה שלילית תגישי בקשה להשפט. המשפט יהיה בעכו בעוד הרבה זמן. אם התאריך שיקבעו לא יתאים לך בקשי לשנות לתאריך סמוך לו אחריו שמתאים לך יותר.

4. במשפט תודי באשמה וצייני נסיבות מקלות - גליון הרשעות נקי, סביבה לא מוכרת, מעידה חד פעמית.

5. השופט ישתכנע כבר מעצם הגעתך שיש לך שכנוע פנימי שלא מגיע לך הדו"ח.

6. תצאי אשמה עם קנס מופחת בגלל הנסיבות המקלות.

בכל מקרה אין לך מה להפסיד חוץ מחצי יום עבודה בעוד שנה וחצי. אם תחליטי לוותר על הופעה במשפט (לא מומלץ) עדיין תוכלי לשלוח תצהיר במקום להופיע בעצמך.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם
זה באמת מה שאני אעשה, תודה על ההנחיות, אבל האם יש סיכוי לקבל קנס עוד יותר חמור במשפט עצמו?

אם לא תודי זה יכול להגרר ל-"בזבוז זמנו של בית המשפט". אחרת, לא אמורה להיות בעיה ולא מעלים את הקנס סתם.

בהצלחה,

ניר

פורסם

מאחל לך , מאיזו סיבה שלא תהיה , שיבטלו עבורך את הדו"ח .

אך מאחל לך , בהרבה יותר כוונה , שלעולם לא יבוא היום בו יגיח ממולך ב-הפתעה מוחלטת רכב בכביש חד סיטרי .

מי יודע מה היה קורה ללא אותו ה-"גבר גבר" , חס וחלילה , אולי היה מאוחר מכדי לאחל זאת .

סלחו לי , על ההקרבה העצמית וחימום האוירה , אולי אני תומך נלהב מידי של הכל משמיים בידי האל .

כתבתי זאת על סמך 2 מקרים , אחד זהה למקרה שתיארתי והשני אדם שנהג את רכבו ברברס מבלי לשים כל לב לרכבי ולצפירותיו .

בכל זאת , גם לאחר שנדפקתי פעמיים , אודה שאעדיף לא להתערב כשאראה נהג עושה זאת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...