Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה היום התקנתי את המגברים שבחתימה, אין מאושר ממני והצליל והאיכות הם חבל על הזמן!!!

התקנה ארוכה שלקחה כ-6 שעות וכללה בין היתר בנייה על קרש, העברת 4G, חיווט לרמקולים וכיוון.

יצא ממש יפה לפי עניות דעתי ואפשר יהיה לראות הכל ולהתרשם במפגש ביום שישי :)

הוספתי מספר תמונות להתרשמות ראשונית.

אלכס.

נ.ב.

הנרגילה שבתמונה תהיה במפגש, גם ממנה ניתן יהיה להתרשם :-)

P8290002.JPG

P8290003.JPG

P8290004.JPG

P8290005.JPG

P8290006.JPG

P8290007.JPG

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד מספר תמונות.

בקרוב יתווספו רמקולים אחוריים של הרץ כנראה הסדרה הנמוכה שלהם לא זוכר איך היא נקראת, ואז תושלם ההתקנה סופית. אבל שם אין עבודה הכל מוכן רק לפרק את הדלתות ולחבר רמקולים...

P8290008.JPG

P8290011.JPG

P8290012.JPG

P8290014.JPG

P8290015.JPG

פורסם

תתחדש,נראה טוב! תהנה ממנה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה רנו מגאן II אם אני לא טועה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראם אחלה מוצרים אני מאמין שבטח הסאונד בהתאם.

בניה חלקה וסולידית (לא לטעמי ) אבל יצא נקי מאוד.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תתחדש אחי, יש לך ציוד ברמה גבוהה, רק לגבי העיצוב של הבגז' תחשוב על כיוון של בנייה מפיבר, אגב אתמול גם אני סיימתי את ההתקנה של המערכת כולל העברת RCA וחיווט לרמקולים דרך הפאנלים כיוון התדרים, צביעה של הכפתור שירד ממנו הצבע לכסוף מטאלי, הלחמת רמקולים ועוד כל מיני שטויות :)

והאיכות מדהימה... באמת יש הבדל עצום עם ה-770MP.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

אלכס שלום

ההתקנה יפה מאוד והרכיבים אכן איכותיים מקווה שתהנה מהם

שאלה קטנה לי אליך. שמתי לב שהפיוז נמצא בתא המטען האם זה פיוז נוסף וישנו פיוז גם ליד המגבר (הפיוז צריך להיות כמה שיותר קרוב למצבר ואסור שהחיווט יעבור בפנים האוטו ללא פיוז בראשית החיווט).

יום טוב

ליאור

פורסם
אלכס שלום

ההתקנה יפה מאוד והרכיבים אכן איכותיים מקווה שתהנה מהם

שאלה קטנה לי אליך. שמתי לב שהפיוז נמצא בתא המטען האם זה פיוז נוסף וישנו פיוז גם ליד המגבר (הפיוז צריך להיות כמה שיותר קרוב למצבר ואסור שהחיווט יעבור בפנים האוטו ללא פיוז בראשית החיווט).

יום טוב

ליאור

לא אסור, אף אחד לא יכניס אותו לכלא על זה.

מומלץ לא לעשות זאת, או לחילופין למקם במקביל גם פיוז להגנה על הכבל באיזור המצבר,

וכך בעצם למנוע חלילה במצב של קצר/שריפה של הכבל - התפשטות לאורך כל הרכב עד לתא המטען.

אנו לא יודעים (לפי התמונות) אם מיקם פיוז ליד המצבר, אבל אם לא, אז מומלץ למקם כזה.

פורסם

בעבר ראיתי תמונה של אוטו שכנראה היה קצר בכבל והשטיחים הפכו למסטיק עדיף להמנע כמה שיותר ולא לקחת את הסיכון. יכול להיות שבכלל המחור חיבר גם פיוז ליד המצבר ואז אין שום בעיה. אבל אני לא יודע ולכן שאלתי אם הוא עשה כך או שלא

פורסם

תודה על התגובות!! :)

האוטו הוא אכן רנו מגאן 2 בן 5 שבועות.

בקשר לפיוז אני לא יודע לא הייתי על יד האוטו כשגלעד (המתקין) שם את הפיוז אז לא אוכל להגיד אם יש עוד אחד על יד המצבר. במידה ואין אז ליתר ביטחון אני אוסיף פיוז. השקעה של כמה שקלים או עשרות שקלים עדיפה מהחלפת כל השטיחים באוטו :)

בקשר לבנייה עם פיבר אני חושב על זה אבל זה לא לעכשיו, בינתיים זאת הבנייה הזאת ואני נהנה ממנה בטירוף, אולי אחר כך כשיהיה כסף וזמן יש מצב להשקעה בנושא.

אלכס.

• תוכן חדש...