Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההתקנה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה, אבל אם כל הכבוד אני לא חושב שראוי רק עכשיו לגלות כי לא אתה התקנת את המערכת.

אם כל הכבוד, אבל יש הבדל בין התייחסות להתקנה עצמית לבין התייחסות למקצוען המתמחה בתחום. למה בדיוק ציפית?

פורסם

אני נורא מצטער אם הטעיתי מישהו אבל אני לא עשיתי את ההתקנה הזאת.

עשיתי את ההתקנה עם חבר טוב, והוא עשה את רוב העבודה, אני התהליכי למידה...

כשכתבתי ההתקנה שלי התכוונתי באוטו שלי.

ההתקנה לא בוצעה אצל מתקין מיקצועי בחנות, אלא בחצר אחורית של חבר של חבר.

עוד פעם אני מצטער אם הטעיתי מישהו.

כל מה שחבר שלי עשה היה להעביר כבל 4G חדש ולהתקין את המגברים על קרש עץ, הייתי עושה את זה בעצמי עם חבר אחר אבל לא היו לי כלים (ג'קסון, מקדחה...), כל השאר היה כבר מוכן פשוט רציתי לשים את זה יפה על קרש.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
סליחה, אבל אם כל הכבוד אני לא חושב שראוי רק עכשיו לגלות כי לא אתה התקנת את המערכת.

אם כל הכבוד, אבל יש הבדל בין התייחסות להתקנה עצמית לבין התייחסות למקצוען המתמחה בתחום. למה בדיוק ציפית?

10X

123///

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא הבנתי מה קשור ההתנפלות הזאת ....

סך הכל מה שהוא ביקש זה התקנה על קרש מצופה לבד וזה מה שהוא קיבל אם הוא היה רוצה משהו יותר רציני הוא היה מקבל ....

לגבי הסאונד שומעים סוף הדרך לצקו....

פורסם

שכח לציין - קורה.

הרי רואים כי לא ניסה לקחת פה קרדיט או משהו...

וחוץ מזה - זה באמת לא משנה.

עבודה יפה, נקייה, אין צורך להרחיב יותר מדיי חוץ מלתת פה ושם אנקדוטות.

תתחדש!

גל

פורסם

גיא - רחמים, הוא ילד טוב... תתחדש - תהנה ורצוי גם לתת קצת קרדיט לחבר שעשה ביחד איתך עבודה יפה.

לגבי פיבר - זה יפה אין ספק, אבל בד"כ זה גם מאוד לא פרקטי... אם אתה הולך להשתמש בתא המטען של הרכב, מרבה לעשות פיקניקים, טיולים וכו' או שזה הרכב היחיד בבית ובקרוב יהיה תינוק - אולי אפילו הסאב יקח לך יותר מידי מקום בגלל עגלה וכו' וכו'... לכל דבר יש את הנסיבות שלו.

וזאת התקנה יפה - יש הרבה דברים יפים שאפשר לעשות, אני למשל מאוד אוהב את סגנון העבודה של רמי קראדי מתומקאר שלא מרבה להשתמש בפיבר אם בכלל והוא יותר משתמש בקטע של מגירות עם חלונות פרספקס והתקנות שלא רואים בהן בכלל את החוטים.

גם לי היו שגעונות של פיבר בהתחלה - אולי יום אחד אני כן אעשה - אבל הבנתי שאם אתה לא עושה את זה נטו בשביל היופי - זה רק עניין של צורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חבר רציני אם יש לו בבית גלגל של 4G...

בהנחה שזה נאמר בציניות (ואם לא אז סתם לידע כללי) אבל יש גם כאלה ואפילו הם חברים בפורום הזה. גם מברגה כמו שבתמונה (שעולה 700 ש"ח) יש לאחד החברים כאן.

אין תחליף לכלים מקצועיים :twisted:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמתי לב שהחלפת את הרמקולים באוטו בדלתות הקדמיות

זכור לי שכאשר מחליפים את הרמקולים בדגם הזה של רנו זה יוצר איזשהי בעיה בחורף שהמים שזולגים על החלון מגיעים אל הרמקול או משהו בסגנון....

מקווה שאתה מודע לבעיה הזאת וטיפלתה בה כיאם לא כדאי שתעשה את זה כי חבל על הרמקולים.

נ.ב

תתחדש על המערכת וההתקנה!!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

הRCA הם של SOUND QUEST, החוטים לרמקולים הם 1.5 מ"מ והחוט לסאב הוא 2.5 מ"מ הם גם של SOUND QUEST. עד כמה שידוע לי אלה הן המידות המומלצות.

כשחתכנו אז לא היינו מודעים לבעיה אבל כפי שאני רואה את זה אנחנו לא חתכנו את כל הפלסטיק אלא רק חלק קטן ממנו, שלא נראה לי קשור לנזילה (אני מקווה לפחות), בשביל המגנט. בקיקרים האלה יש מגנט די גדול, נחכה לחורף ונקווה לטוב...

לBASSBOOST חבר חובבן לא כזה רציני, אוהב לעשות התקנות ולא רק לי ובגלל זה יש לו את הגליל הזה, מה אתה חושב שכל החומרים שהיו לו בבית זה בחינם? אני נתתי לו כסף על כל החומרים שבהם הוא השתמש.

וחאלס כבר עם ההערות האלה, הן לא לעניין. אני לא הראשון ולא האחרון שנעזר בחבר או חברים בשביל התקנות, לא הכל אפשר לעשות לבד. מה גם שזה די משעמם לעבוד לבד.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
חבר רציני אם יש לו בבית גלגל של 4G...
גם לי יש בבית גליל של 4G וגם מברגה של בוש(כחולה) SO???

אני גם אוהב לעשות עבודות לחברים אבל מה זה לא אומר שאני מוציא כסף סתם מהכיס,על הכבלים הם בסוף משלמים לי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...