Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר שחובה להצדיע לו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עונשים יותר רציניים בכלא לבעלי גיליון הרשעות רציני, מבחינתי גיליון של 30 עברות שקול לניסיון לרצח.

.

גם גיליון של עבירה אחת של נהיגה בשכרות הוא ניסיון לרצח. אסור להקל לאנשים שמרשים לעצמם לנהוג בצורה כזאת. זה כמו ללכת עם אקדח דרוך ושלוף בלי נצרה, מספיק שמישהו יתקל בך, ויפלט כדור.

קל וחומר אם אתה נוהג לעשות את זה כל יום.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עשה לעצמך תסריט בראש..

ילד קופץ לך לכביש - אתה על 90 קמ"ש.

ילד קופץ לך לכביש - אתה על 50 קמ"ש.

אני לא אומר לנסוע על 10 קמ"ש, פשוט אומר שצריך לדגול במהירות המותרת. חריגת מקסימום 10% מעל לא יותר.

חשבתי שיש בך מעט יותר מאשר זיוני השכל הרגילים של מתנ"א. מסתבר שטעיתי.

כמה פעמים ראית שוטר לוזר או מצלם בכביש בו מותר 50 ?

יותר מזה.

כמה פעמים ראית שוטר לוזר או מצלם בכביש בו מותר 50 והראות פחותה מק"מ לכל כיוון , אין תנועת אנשים ואין מפגעים/מקומות מסתור/בניינים מהם עלול לקפוץ אותו ילד ?

הצלחת לסיים את אצבעות יד אחת ? סיכוי קלוש.

עכשיו בוא נספור כמה פעמים ראית שוטר אורב לנהגים ממהרים בכביש מהיר , בו תנועת הולכי רגל אסורה , והמהירות הממוצעת היא 120 וצפונה?

אם כבר החלטת ללכת על עניין הולכי הרגל בכביש בו מותר 90 , בוא ניקח לדוגמא את גשר הולכי הרגל מעל גבעת אולגה (כביש מס. 2) , לפחות בתקופה בה לא הייתה גדר שמונעת מעבר.

שם באמת הייתה תנועת הולכי רגל , בגלל הטמטום של האנשים שהתעצלו לעלות על הגשר והחליטו להתאבד בחציית כביש מהיר. אבל אנחנו הרי לא מעוניינים להעניש אנשים על טמטום , אלא להציל אותם , אז בוא נשים מכמונת מהירות באותו מקום ספציפי ונגרום למכוניות להאט.

כמה פעמים יצא לך לראות שם מכמונת ? לי אישית - אפס פעמים.

למה זה ? כי המשטרה שמה זין אחד ארוך על חיי הנהגים והמשתמשים בדרך. ממש לא מעניין אותה כמה יפגעו בכביש (ובגלל זה אין נתונים על כמות התאונות , אלא על מספר ההרוגים והפצועים. כאילו שהמשטרה היא NCAP או משהו. מישהו יכול בכלל להשוות את בטיחות המכוניות היום לאלה של לפני 5 ו-10 שנים? חכה עוד כמה שנים ותראה איך מספר ההרוגים טס חזרה למעלה , אלא אם המשטרע תשכיל אולי להבין את מחדליה , במקום להסכיל) אלא כמה דו"חות יירשמו , כי זה נראה יפה בדו"חות.

יותר מזה - למפקדי משטרת התנועה אין את היכולת המינימלית להבין ולנתח את הגורמים לתאונות ולנפגעים. קרא כאן את דברי מפקד אגף התנועה לשעבר , ותבין באיזו צורה הוא מנווט את השוטרים שלו.

שלא יהיו לך ספקות , אני דואג לא פחות ממך לילדים שקופצים לכביש בעיר , נסה לקרוא כמה הודעות קודמות שלי בעניין , אבל הדבר היחיד שמנחה את מתנ"א היום הוא כמות הדו"חות , ולעזאזל הנפגעים.

פורסם

כולכם משבחים את תת ניצב מנשה ארביב עכשיו.

מצחיק לקרוא את השרשור שנפתח עליו מלפני כמה ימים שאומר שהוא נסע נגד כיוון התנועה בכביש ואז כולכם גיניתם אותו.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני לא גיניתי אותו (קרא את התגובה שלי בשרשור ההוא).

אם כבר, הבנאדם ראוי להערכה רבה הן בשל קו המחשבה הנכון שלו והן בשל התנהגותו הנאותה ואי השימוש שלו בתפקידו ו/או בדרגותיו לטובת אינטרסים אישיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כולכם פה באמת חושבים שצריך לשבח אותו?

זה מה שאדם בתפקידו צריך לדאוג לו.

עוד מעט נתחיל לשבח נהגים שלא עוברים באדום.

אנשים,תחזרו למציאות.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אם איך שהמדינה נראית בשנים האחרונות מבחינת שחיטות,באמת צריך לשבח עובד ציבור שלקח אחריות על טעות שעשה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

Suruk: אני יודע שבכביש מהיר תנועת הולכי רגל אסורה.

מהירות היא לא הגורם לתאונות ותראה בתור הוכחה את מה שקורה בכביש 6 (מקום עבודתי). רכבים נוסעים בממוצע על 130 קמ"ש ועדייין כמות התאונות קטנה ואפסית ביחס לשאר הכבישים. רוב התאונות הן בשל אי תקינות צמיגים, סטייה מנתיב או אי שמירת מרחק. לא המהירות היא הגורם.

* אני מוכן להביא לך נתונים מדויקים על כמות התאונות והנפגעים שהתרחשו בכביש 6 מתחילת השנה.

לאנשים קל יותר פסיכולוגית לחשוב שמהירות היא הגורם לתאונות.

Veni Vidi Vici

פורסם
אם איך שהמדינה נראית בשנים האחרונות מבחינת שחיטות,באמת צריך לשבח עובד ציבור שלקח אחריות על טעות שעשה.

שחיתות , GOD DAMN IT !!!

וויקינג - דווקא כביש 6 הרבה פחות טוב כדוגמא. תשתית גרועה (2 נתיבים , שוליים צרים ולא סלחניים , כמות תנועה פחותה באופן יחסי). קח את כביש 1 , מאז שיש בו גדר הפרדה לכל אורכו. מדוע שם לא נהרגים על ימין ועל שמאל (להבדיל ממה שהיה בימים בהם לא הייתה גדר הפרדה - תאונה חזיתית הייתה עניין שבועי פחות או יותר)?

פורסם

שמר - רוב האוטובאנים שיצא לי לבקר בהם באוסטריה וגרמניה (כולל אלו שלא מוגבלים במהירות בגרמניה) היו בעלי תשתית דומה מאוד לכביש 6 כאשר איכות האספאלט ברובם היתה נמוכה לעומת כביש 6 (אספאלט מיושן ולא הכי מתוחזק).

פורסם

לא מדבר על האספלט , אלא על השוליים , הגדרות , הנתיבים (2 ללא שום יכולת תוספת בעתיד) . תחשוב גם על העובדה שהאוטובאנים בני 70 , לעומת כביש 6 שתוכנן בשנים האחרונות.

פורסם

שמר, אני לא מסכים איתך (וזה באמת לא בגלל שאני עובד כביש 6). השוליים מספיקים לגמרי. השוליים השמאליים אכן צרים אבל הם לא נועדו לעצירה כלל. בחלק מהכביש גם אין מעקה W בשול ימין מה שמגדיל מאוד את שוליים ואכן לא מעט רכבים במקומות הללו יורדים לשטח הכורכר רחוק מהנתיב.

כל המעקות מוברגים בצורה נכונה ובכל התחלה וקצה יש ABC (סופג אנרגיה) שדרך אגב בד"כ מציל חיי אדם. כמו שכבר כתבתי, רוב התאונות הן בגלל צמיגים לקויים, עמידה בשוליים ללא סימון, אי שמירת מרחק וסטייה מנתיב.

*אני נשמע כמו יחצ"ן אבל אינני מעוניין להישמע כך או שכך יובנו דבריי. דבריי נאמרים כך בגלל היכרותי העמוקה עם הכביש ואני מכיר את רוב האירועים המתרחשים בכביש.

ליאור.

Veni Vidi Vici

פורסם

במאי הייתי עם חבר בבולגריה. כמה שזו מדינה שהייתה תחת שלטון קומוניסטי האוטוסטרדות שלהם הרבה יותר טובות משלנו. קודם כל- 4-3 נתיבים לפחות. דבר שני- אמנם מותר לנסוע 110 קמ"ש אבל בתכלס כולם נוסעים באיזור ה- 150-160 קמ"ש בממוצע ואין בעייה כי הכבישים מאוד טובים, רחבים ואין עומס תנועה.

עוד דבר- השוליים מאוד רחבים (ליאור לא להיעלב אבל יותר מכביש 6 ;-) ). שנהג המונית שנסענו איתו היה צריך לרדת לשוליים על 180 קמ"ש לא הייתה לו בעייה לעשות זאת ולהישאר במהירות (הוא היה צריך לרדת לשוליים כי מאחוריו הגיע רכב שנסע מהר מאוד, ולמרות שהוא נסע בערך 180 קמ"ש הרכב פשוט עף מלידנו).

שלא יהיה לכם טעות. אני לא חובב מהירות- להיפך אני מפחד ממהירות גבוהה.

אבל שם, הנהג מונית נסע מאוד מהר ולא פחדתי מהסיבות שציינתי וכן לא מרגישים את הנסיעה- הכבישים מאוד איכותיים.

פורסם
הנתיבים (2 ללא שום יכולת תוספת בעתיד).
OBJECTION !

לפי התוכניות של כביש 6, יש אפשרות עתידית להרחבת הכביש ל4 נתיבים לכל כיוון..

שים לב כי ברוב הכביש יש מקום להרחבה של נתיב אחד ימינה ונתיב אחד שמאלה.

במקומות שאי אפשר להרחיב נתיב שמאלה יש מקום ל2 נתיבים ימינה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אף אחד לא אמר שתת ניצב הנ"ל הוא צדיק מסדום וכל חייו הוא עשה עבודה רק לטובת הציבור וכו' וכו' סה"כ נאמר שיש להוריד את הכובע בפניו על כך שבמדינה ששוטר מעדיף להעלים עין על עבודה מרושלת של שוטר אחר ע"מ לא להכנס איתו לסיכסוכים וכד' שהוא כן עמד לטובת הציבור במקרה הספציפי הזה!

מעבר לכך, אני מאמין שאין שום סיבה שבעולם שבקטעים מסויימים מכבישים מסויימים המהירות המקסימלית הקבועה בחוק תשתנה, אין אך להתווכח עם כך שבמדינת ישראל רוב התאונות אינם נגרמות בגלל מהירות! רוב התאונות נגרמות בגלל הגורם האנושי, שתייה, עייפות, ריכוז ועבירות שונות על החוק.

הסיבה היחידה שאנחנו עדיין מדינה שביחס לכמות הנהגים ישנם תאונות קטלניות רבות הן כי המשטרה מעדיפה לעקוף חוקים כמו מהירות נסיעה שהן מקור כסף ותדמיתי מעולה מאשר עבירות שצויינו פה בעבר.

אני מעדיף שיתפסו נהג שיכור מאשר 10 נהגים שנסעו ב120 בכביש החוף.

אבי.

פורסם

...

המשטרה מעדיפה לעקוף חוקים כמו מהירות נסיעה

...

המשטרה אכן עוקפת את המהירות המותרת, זו לא הבעיה.

הבעיה שלנו היא העובדה שהם אוכפים את המהירות המותרת.

• תוכן חדש...