Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטר שחובה להצדיע לו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דיווחים על הפקק הארוך הגיעו למשטרת מרחב השרון...
דיווחים - ברבים - לפחות מכמה אנשים , אבל כולם התחילו לדווח רק אחרי 3 שעות?

אני לא שולל את האפשרות... אבל לי לפחות, נשמע טיפה לא סביר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין הוא שגם אם המהירות החוקית תהיה 190 עדיין יהיו פקקים.

פקקים נגרמים ע"י עומס תנועה וע"י הפרעות הכביש ולא בגלל שנוהגים ב 90.

גם אם כולם יסעו על 200, ברגע שתהיה תאונה בצד הכביש או שסתם מישהוא יעצור בצד הכביש להשתין, כל מי שעובר לידו ילחץ על הברקס כדי לראות מה קרה ןככה 5 ק"מ אחורה פתאום כולם מזדחלים.

אני (לצער חלק מהמשתמשים פה) דוקא דוגל באי האלעת המהירות.

קודם תלמדו את עם ישראל לתת זכות קדימה ולא לעקוף מימין, אח"כ תדברו על מהירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמר - רוב האוטובאנים שיצא לי לבקר בהם באוסטריה וגרמניה (כולל אלו שלא מוגבלים במהירות בגרמניה) היו בעלי תשתית דומה מאוד לכביש 6 כאשר איכות האספאלט ברובם היתה נמוכה לעומת כביש 6 (אספאלט מיושן ולא הכי מתוחזק).

אתה מוזמן להכנס לכל אתר של כביש מהיר באירופה (אוטובאן או אוטוסרדה האיטלקים) ולהבין כמה כביש 6 שונה מהם.

עובי הכביש באיטליה הוא.. תתכונן.. 60 ס"מ. ושוב, במילים, שישים ס"מ!

שכבות שונות של פלטות מוקצפות, שכבות בידוד, שכבות סופגות זעזועים ורק בסוף, אספלט, בגלל זה אחרי 60 שנה אין חורים בכביש והוא לא מטולא בפסי ועיגולי אספלט של תיקונים.

בארץ, אחרי גשם אחד רציני או אחרי כמה חודשים של תנועת משאיות אינטנסיבית, הכביש משובש לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין לגבי איטליה,אחרי שחציתי אותה לכל אורכה באמת אין מילים.

א ב ל-משום מה בכל הגשרים שנסעתי עליהם החיבורים בין הפלטות היו גרועים מה שגרם כל פעם לקפיצה של הרכב במעבר בין פלטה לפלטה ולאיבוד אחיזה רגעי,מפחיד ומרגיז.

מה שווה איכות האספלט אם אני על גשר ומאבד אחיזה?

אפשר תמיד לתת דוגמאות לכאן ולכאן.

איטליה היא לא דוגמא טובה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...