Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג אופל אסטרה דיזל שנת 2001,הרכב טופל בשני מוסכי UMIבירושלים הוחלפו חלפים רבים

ואיש לא יכול לאתר לי בודאות מקור הבעיה.מי שנתקל בבעיה ואו מכיר הבעיה והפתרון מתבקש לחזור אלי

למייל ואו לסוללרי 052-3810260 .תודה

פורסם

שכחת לתאר את הבעייה. האם הרכב מניע לאחר 2, 3 נסיונות? האם יש נורות כלשהן שנשארות דולקות לאחר ההנעה?

איזה חלפים הוחלפו במוסך? מה אמרו לך במוסך?

אסף

פורסם

נשמע כמו פלגי חימום תקולים,אבל סביר יותר שלא מקבלים מתח.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בעקבות פניה בה"פ- פנה לUMI ובקש לבדוק את הבעיה.

נסה להתקין משאבת עזר במקביל למשאבת סולר- כי לפי מיטב ידיעתי משאבת סולר זה דבר יקר(מאוד!).

שוב אני חוזר, לפני זה פנה לUMI על מנת לאבחן בוודאות שמדובר במשאבת סולר.

פורסם

אני מפרסם את ההודעה הפרטית:

danon57 כתב:

אם אני מנסה להניע את הרכב עד 24 שעות אחרי שדיממתי אותו בקושי רב אני מצליח להניע את הרכב לאחר כמה נסיונות מהרגע שהאוטו מניע כל הנורות נכבות והחלקים שהוחלפו זה צינורות ואקום חיישנים והרכיבו לי משאבת עזר לסולר וכל זה לא עזר.

ואת התגובה שלי:

תרשום את מה שרשמת לי בשרשור שפתחת. יש שם מומחים שיכולים לעזור. אני רק ניסיתי לעזור לך שתתאר את הבעייה קצת יותר טוב כדי שיוכלו לעזור לך.

כשאתה מנסה להניע, אתה נותן סוויץ' ונותן למחממים של הסולר לעבוד ולמנורה להיכבות או מניע ישר?

מתי הוחלפו הפלגים חימום?

עוד אופציה שאני מצליח לחשוב עליה היא להיכנס לחשמלאי שיבדוק את ה- מינוס שיוצא מהמצבר לגוף הרכב. יכול להיות שאין לך מינוס טוב ולכן רק אחרי חניות ממושכות אתה לא מצליח להניע.

פורסם

באסטרה ישנו ממסר מחממים(קופסת פלסטיק שחורה ואליה תקע רב פיני) נמצא מתחת למצבר על שלדה שמאל מחירו הוא 900 עד 1000 והוא בדכ נשרף שם מנורת ביקורת על המחממים ובדוק מתח כאשר אתה פותח סוויץ ובדוק האם נורת המחממים בלוח נדלקת ולכמה זמן

יגאל

• תוכן חדש...