Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים אני טס לקוס יום שישי וקיבלתי היום את הכרטיס טיסה.

עכשיו בשם משפחה שלי היא כתבה C במקום O ולכן היא הוסיפה כזה בקטנה קו, עקום שזה נראה עכשיו כמו Q.

רציתי לדעת אם יעשו לי בעיות והאם בכלל מתיחסים לכרטיס הזה כי פעם ראשונה אני טס לחול ולא בא לי שזה יתחיל ברגל שמאל.

מחר אני יתקשר אליהם אבל עכשיו רק בשביל להירגע :D

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

יש לך עוד יום שלם לדרוש ולקבל כרטיס נורמלי ותקין בלי תיקוני עטים ושאר ירקות. זה מספיק זמן.

תמיד יש סיכוי שלא יקרה כלום, אבל מצד שני אתה ממש לא רוצה לעבור בדיקה גופנית מקיפה בנמל התעופה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה סוכנות נסיעות שאיזה חברה אחרת מנפיקה תכרטיסים (אם הבנתי נכון) החברה קוראים לה אופקים והכרטיס טיסה על שם יוסי טורס.

מחר על הבוקר אני יתקשר אלייהם ונדבר איתם, תודה לך.

בוא נגיד ככה יכולים לא להעלות אותי למטוס בגלל זה? שיעשו בדיקה גופנית לא ממש יזיז לי.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אני מבין שאתה מתפקד כסטריפטיז בזמנך החופשי?

כל אחד והתחביבים שלו.

כן, הם עלולים לא להעלות אותך. מבחינת החברה שמנפיקה את הכרטיסים

זה תהליך מהיר ולא בעייתי לתקן (או, יותר נכון, החובה שלהם היא לספק כרטיסי טיסה תקינים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתה מדבר מתוך הכרות עם הנושא הזה?

אני יברר מחר ואדרוש באמת לקבל כרטיס תקין, תודה לך ובאמת מקווה שהכל ילך טוב, נעדכן.

למישהו יש אולי איזה רשימה קטנה ככה של דברים שימושים ששוכחים לקחת?

פורסם

דיאודורנט, מברשת שיניים ומשחת שיניים.

פורסם

פלאפון, מטען (לא צד, צינור, וכיו"ב, לכל המתחכמים פה...), תרופות, דרכון, ת.ז, כל המסמכים שאתה צריך, דיאודורנט, מברשת שיניים, ארנק, ועוד.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

את ת.ז. תשאיר בבית.

אל תשכח לצלם את הדרכון ואת כרטיסי הטיסה ולשומרם בנפרד משאר המסמכים למקרה של אובדנם/גניבתם של הנ"ל.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אתה מדבר מתוך הכרות עם הנושא הזה?
אני מדבר מתוך היכרות כי אני עובד בזה.

וכן, כמו שנכתב פה, גש לחברה ממנה הזמנת ודרוש מהם שיכתבו את שמך באותן אותיות שבהן הוא רשום בדרכון, אחרת באמת עלולות להיווצר לך בעיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תוכל לקבל כרטיס חדש גם ישירות בשדה התעופה, אז אין להם תירוצים לא להנפיק לך אחד תקין.

לגבי ציוד - אל תשכח לקחת מספיק כסף :D, ולשמור אותו תמיד תמיד עליך ולא במלון אלא רק את המסמכים תוכל להשאיר בכספת המלון ועותק שלהם עליך (אל תתקמצן ותצלם אותם).

ברור ששום חולצות/תיקים וכו' עם מילים בעברית ובלי לצעוק בעברית, לך תדע מה חושבים עלינו שם היום...

תהנו!!!

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

דיברתי איתה עכשיו, היא אומרת לי שזה לא משמעותי.

לאור התגובות שלכם אמרתי לה שאני רוצה חדש אז אני יקפוץ אלייהם.

צילום של כל מסמך תופס במקרה של אובדן המקור?

תודה לכולם :D

פורסם

סבבה קיבלתי כרטיס דיגיטלי מתוקן.

היא אמרה לי שזה כרטיסים כמו של אלה שמזימנים באינטרנט, אז סבבה.

פורסם

יפה. חופשה נעימה! :mm_cool:

פורסם

תודה רבה לכולם.

מחר נארוז תמזוודה :) יוצאים ב4.

• תוכן חדש...