Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול התקשרתי לאנטון חשבתי להחליף צמיגים(185/55/15), מסתבר שאין לו F1 GOODYEAR וגם לא אף חברה אחרת מוכרת(DUNLOOP), הוא המליץ לי לקנות צמיגים של HANDKOOK או GT (וכמובן סירבתי). בלב ברירה, חשבתי ללכת על ה-FALKEN ZE-512 שנותן תמורה טובה לכסף (275 לצמיג - 1110 סה"כ). בחיפושים בפורום ראית שאנשים קנו פה ארבע צמיגים מאותו סוג ב-950 ש"ח.

מה קורה, זה לא האנטון שתיכננתי לקנות אצלו צמיגים(לאחר השם שהוא עשה לעצמו בפורום)??

יש להם המלצות לגבי תחלופות ל-ZE-512?

פורסם

לאחר כחודש של ברורים, קניתי 2 צמיגים לראלי שלי. כמובן שבין השאר ביררתי אצל אנטון לגבי צמיגים למידה שלי 185/55/14 . אין לו צמיגים אכותיים למידה הזו וכמובן שהוא ניסה למכור לי צמיד ברמה נמוכה.

ביררתי בעוד תריעשר מקומות ובכל המקומות שביררתי היתה לי ההרגשה שמנסים "לדחוף" לי את אותם

צמיגים :סינים, טורקיים ועוד מבחר מדינות עולם שלישי.

כמובן שרציתי לקנות F1, אך לצערי מסיבות שאיני מבין היבואן בארץ לא מייבא אותם וזאת על אף שיש ביקוש לF1 .

אין לי ספק שהיבואני הצמיגים בארץ מתעלמים מאיתנו, חובבי הספורט המוטורי ומעדיפים את הכמות הגדולה והאיכות הירודה על פני צמיגים ברמה גבוהה.

אני חושב שיש לחובבי הספורט המוטורי כח קניה גדול מאוד, אך כל עוד נלך לקנות אביזרים לרכב כאנשים בודדים, כוחנו חלש.

לאחר סקר ארוך, קניתי אתמול 2 צמיגים :goodyear Excellence (מיוצר בצרפת ובני 5 חודשים). הם פחות תחרותיים מהF1 אך מדורגים יותר גבוה בנוחות נסיעה.

נסעתי איתם 40 ק"מ ואין ספק שאני הרגשתי בהבדל בפרמטר - נוחות נסיעה.

לגבי פרמטר האחיזה - ימים יגידו.

נ.ב

שכחתי לציין שצלצלתי ל"צמיגי שואף" והם רצו ממני 493ש"ח לצמיג :goodyear Excellence

במקום אחר בת"א, לאותו צמיג, רצו ממני 515 ש"ח.

לאחר המלצה של יניב (עם הפיז'ו xsi) הלכתי ל"היפר צמיג" בפתח תקוה והוא נתן לי מחיר מהסרטים: 425 ש"ח לצמיג. ביקשתי שיעשו למכונית גם כיוון פרונט ובשורה התחתונה השירות היה נפלא.

מי שמתקשר (03-9315555) תבקשו את רן .

אני מקווה שתרמתי לחברים בפורום.

יניב

when you shoot shoot dont talk

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש מבצע באייס אוטו דיפו.

צמיגי קונטיננטל תוצרת גרמניה .195/65/15 זוג ב 600 שקל.

185/65/15 עולה זוג 429 שקל .

הזמנתי זוג למאזדה 3 .

פורסם

מצטרף להמלצות על היפר צמיג בפ"ת

2 הסטים האחרונים שלי נקנו אצלהם (גודלייר F1 אבל במידות שונות) 

מחירים טובים ושרות מצויין

Scooby WRX

פורסם

המחיר באוטו דיפו .כולל פירוק והרכבה וכולל ונטיל וכולל החזרת הטסות למקום וכולל הכל .

אני חושב שהמחיר הוגן .צמיג טרי מאוד בן חודשיים לערך.

יש אחריות ויש תשלומים .

פורסם

קניתי רביעיית פלקן ZE912 אצל אנטון לפני 4 חודשים. אמנם הצמיגים היו בני 8 חודשים, אבל המחיר היה 250 ליחידה, וגודל הצמיגים אצלי שונה, אך הדגם הנ"ל יותר טוב מ ZE512.

פורסם

בעקבות המלצה שקראתי בפורום קניתי אצל אנטון זוג צמיגים.

לאחר שהרגשתי רעידות ברכב הלכתי לבדיקת איזון צמיגים ולתדהמתי גיליתי שלא נעשה איזון כלל באחד הצמיגים ובאחר

בוצע איזון לא נכון.

ממליץ בחום לוודא שאכן מבוצע איזון בעת החלפת הצמיגים.

• תוכן חדש...