Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון סל"ד סרק באסטרה 93 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסרק האוטו די רועד והמנוע על גבול הגימגום, וכאשר אני מדליק את המזגן המנוע ניכבה.

אני מבין שיש איזה בורג שאפשר לסובב על מנת להעלות את הסל"ד. אפשר לקבל בבקשה הסבר קצר?

תודה

פורסם

במקרה של רכב עם קרבורטור יש לבדוק /לכוון קרבורטור, במקה של שימוש במזגן, יש לבדוק האם קיים מגבר טורים מזגן, והאם הוא תקין מכוון.

היכן מקום מגורייך בארץ?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אז אני מבין שאין דרך פשוטה להעלות את הסל"ד? אם אני לוחץ קצת על דוושת הדלק אז האוטו כבר לא כבה בהדלקת המזגן. לא נשמע כאילו הטורים עולים עם הדלקת המזגן.

אני גר בגליל המערבי באזור נהריה.

תודה

פורסם

הדגם המדובר בעל מנוע המוזן קרבורטור?

אם אכן מדובר בקרבורטור ישנו בורג ליד תופסן הכבל גז, אם תסתכל מאחורי הקרבורטור בכיוון קיר האש תוכל לראות חלק מתכת (כמובן שאם תפרק את הפילטר אויר תוכל לרות זאת יותר בברר) שאליו מחובר הכבל לידו תוכל לראות על אותה חלק חור תכניס את המברג דרך החור ותגיע לבורג זהו בורג כיוון הסטופר.

אך הייתי ממליץ לך לגשת למכון/מוסך לקרבורטור שיבדקו מדוע מרים הטורים של המזגן אינו עובד ולעשות בכלל בדיקה יותר מקיפה למה בכלל מצב הסרק השתנה.

DSCF68411.JPG

DSCF68381.JPG

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

הבנתי. כנראה שבאמת יש בעיה, אבל לפחות לעת עתה, הייתי רוצה להעלות קצת טורים.

הקרבורטור במצב זוועתי אני מניח, וממש צריך לעשות לו בדיקה וניקוי.

תודה על ההסברים והתמונות.

• תוכן חדש...