Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה בארץ יש יבואנים בלעדיים??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה בארץ יש יבואנים בלעדיים שמנפחים מחירים??

ולמה לא משנים את זה??? ולא נותנים ליבואנים נוספים להיכנס לשוק ולהוריד את המחירים??:confused:

פורסם

כי אז הם ירוויחו פחות...

זה יקרה שחברי הכנסת יקצצו לעצמם את השכר... אותו דבר בערך

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אם אני לא טועה ביבי בזמנו רצה לעשות את זה אבל הוא לא עשה כי הוא פחד שיחשבו שהוא עשה את זה לעשירים אבל לפי דעתי אם יעשו עצומה כמו שעשו "אור ירוק" אפשר להשפיע אולי בקצת על מנת שלא יהיהו יבואנים בלעדיים ואם יהיהו אז שכל יבואן ייבא רק סוג אחד של מכוניות...

לדוגמא: שחר שמייבא גם וולבו וגם הונדה יבחר מה הוא יהיה או הונדה ישראל או וולבו ישראל ועל מה שהוא יוותר יהיה יבואן אחר.....

פורסם

עשית פעם חשבון כמה היבואן משקיע ביבוא ותחזוקת הרכב?

מעבר לעלות הרכב יש לו עליות של מלאי חלפים (שהוא מחוייב להחזיק למררות ששוק החלפים פתוח לתחרות), ספרות טכנית, ציוד דיאגנוסטיקה, הכשרת מוסכים ופיקוח עליהם, השתלמויות מקצועיות, אולמות תצוגה, אנשי מכירות, פרסום, שטחי אחסון ועוד הרבה מאוד הוצאות שאפילו לא ידעת שהן קיימות.

אתה יכול לפתוח את השוק לתחרות פרועה כפי שקרה בשוק האלקטרוניקה אבל אתה היית מוכן לקנות רכב ב 10,000 ש"ח פחות אבל כשתהיה תקלה ישיטו אותו על חשבונך לתיקון בחו"ל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קיים גם עניין של תקינה שיש לבצע לכל דגם שמגיע לארץ. היבואן משקיע כסף בתקינה ובהתאמת מפרט הרכב לארץ.

אם יהיה יבוא במקביל אז יבואן אחד יבצע את התקינה והשני יהנה על חשבונו.

אסף

פורסם

עד כמה שאני יודע , אין מניעה מלייבא באופן מסודר כל מכונית או במילים אחרות, ניתן לבצע ייבוא מקביל.

אבל מה , מדינת ישראל גרמה לכך שזה לא יהיה כלכלי למישהו שאינו יבואן כיום לעשות את זה.

פורסם

כל מה שאתם אומרים זה נחמד ויפה אבל ויש אבל גדול!!!

זה לא הגיוני שמכוניות בארץ יעלו ב150 עד 250 אחוז יותר מאשר בארה"ב ובאירופה!!!

אני הייתי בגרמניה לפני שלוש שנים ואני אומר לכם לראות שם מזדה או הונדה או רכב יפני אחר זה נדיר כולם שם נוסעים על מרצדס ב.מ.ו וכד'- זה נכון שהם מיצרים את המכוניות הללו אבל הם מוכרים שם s class במחיר של הונדה אקורד! זה לא נראה לכם מוגזם שאם הייתי גר בגרמניה או בארה"ב הייתי יכול לסוע על אוטו אירופאי או אמריקאי אבל בגלל שאני גר בארץ במחיר רכב מנהלים אירופאי אני נוסע עלאיזה מזדה לנטיס!!

דבר נוסף שרציתי להגיד על הייבוא הוא שלדודה שלי שגרה בארה"ב יש פולקסואגן טוראן כבר שלוש שנים ואצלנו בארץ אין אותה בכלל בגלל שהיבואן הבלעדי אחראי על הדגמים שהוא מיבא וכך נוצר שבארץ יש מספר דגמים מאוד מאוד מוגבל ומצומצם, ולכן אם יהיו יבואנים נוספים אולי המחירים לא ירדו אבל יגיעו דגמים חדשים!

פורסם

ולמה לא משנים את זה??? ולא נותנים ליבואנים נוספים להיכנס לשוק ולהוריד את המחירים??:confused:

בשביל שכשתצטרך אחריות תוכל לקבל אותה, כנ"ל לגבי מלאי חלקי חילוף.

והמחירים נובעים בעיקר ממיסוי גבוה של המדינה, אז תפנה את הבכי לשם.

STI 2004

פורסם

אין כאן יבואנים בלעדיים והמחירים לא מנופחים עד כדי כך.

כל עוד יכול פלוני להוכיח שיש לו קשר עם היצרן (למקרה שלמשל יהיה ריקול), אין בפניו מניעה להביא מכונית.

הבעיה היא שאני, אתה וכל אדם פרטי אחר -אין לנו יכולת להוכיח שיש לנו קשר עם היצרן. זה לא שאני אתקשר מחר לב-מ-וו ואגיד "אהלן אדון היינריך, מה המצב ,זה תומר מישראל".

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לדוגמא: שחר שמייבא גם וולבו וגם הונדה יבחר מה הוא יהיה או הונדה ישראל או וולבו ישראל ועל מה שהוא יוותר יהיה יבואן אחר.....

וגם יגואר...

Twincharger Stratified Injection

פורסם
דבר נוסף שרציתי להגיד על הייבוא הוא שלדודה שלי שגרה בארה"ב יש פולקסואגן טוראן כבר שלוש שנים ואצלנו בארץ אין אותה בכלל
טוראן בנזין עולה 180,000, דיזל עולה 170,000. שניהם באולם התצוגה הקרוב לביתך. לפני שאתה מדבר על הטוראן של הדודה, תבדוק עובדות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לפני שאתה מדבר תבדוק את העובדות ! דגמים בודדים של טוראן הגיעו לארץ רק בסוף יוליוזה כל הבעיה שהם נמצאים רק באולמות התצוגה אם תתקשר ותשאל מתי יגיע המלאי הם יגידו עוד שבועיים! דבר שני יש לי שאלה אליך!!

למה אתה חושב שמייבאים טורן רק עכשיו אחרי 3 שנים ?

התושבה היא שבתחילת תחלית 2007 יוצאים דגמים חדשים של טוראן (עם מנוע 1.5 וכ135 כ"ס)

ופולקסואגן נתקע עם עודפים ולכן רק עכשיו הגיעה הטוראן לארץ במקום לפני 3 שנים!!!

• תוכן חדש...