Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש אתרים להורדת צלילים פוליפונים בחינם

לסמסונג 824 הורדתי כבר מקאזה אולי מישהו מכיר???

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם
מישהו יכול להסביר לי איך אני משיג צילצול חדש לסימנס שלי :?:

(הנוער של היום.....

אני כבר לא עומד בקצב :mm_tongu: )

עזוב את זה -

מישהו יכול להסביר לי מהו צלצול פוליפוני?!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

(הנוער של היום.....

איזה סימנס יש לך..?

ראלימן - צילצולים פוליפוניים : צילצולים של ה-16 פולי, 40 פולי וכדומה...

מקווה שהבנת .

פורסם

(הנוער של היום.....

עזוב את זה -

ראלימן

יש מכשירים שיש להם יכולת לנגן בו זמנית בכמה כלים\ערוצים.

הצלצולים הם באיכות של 4/8/16/40 אני לא בטוח במאה אחוז אבל זה אמור לציין את מספר הכלים שבהם הצלצול "משתמש"...

:-)

פורסם

(הנוער של היום.....

עזוב את זה -

ראלימן

יש מכשירים שיש להם יכולת לנגן בו זמנית בכמה כלים\ערוצים.

הצלצולים הם באיכות של 4/8/16/40 אני לא בטוח במאה אחוז אבל זה אמור לציין את מספר הכלים שבהם הצלצול "משתמש"...

ניחשתי שזה קשור לפולי, סה"כ חשבתי ש "פוליפוני" הוא עיוות מאד מוזר למילה "פלאפוני" :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

יש לי מוטורולה V50 שהוא לא פוליפוני עד כמה שאני יודע, אבל יש אפשרות להזין תווים.

מישהו מכיר אתר טוב לתווים?

פורסם

היה לי את הפלאפון הזה (V50), הורדתי המון צילצולים, וכל צלצול נשמע כאילו הפלאפון משתעל! :twisted:

אגב, אני מביא בימים הקרובים SIMENS S45.. מישהו יודע אם לפלאפון יש צילצולים פוליפוניים...?

פורסם
היה לי את הפלאפון הזה (V50), הורדתי המון צילצולים, וכל צלצול נשמע כאילו הפלאפון משתעל! :twisted:

אגב, אני מביא בימים הקרובים SIMENS S45.. מישהו יודע אם לפלאפון יש צילצולים פוליפוניים...?

שני דברים

1) הצלצולים בV50 אכן נשמעים איטיים מאוד, אלו יכולות המכשיר... כמו בשאר מכשירי GSM של מוטורולה (הלא פוליפוניים).

2) לS45 אין צלצולים פוליפוניים אבל הוא תומך בקבצי MIDI ולכן הצלצולים נשמעים טוב יותר ואפשר להוריד מהמחשב קבצי MIDI בעזרת IR או כבל RS232 (סיריאלי)

:-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

קוראים לי איתי, אני משתמש חדש בפורום.

ואני הבעלים של האתר שצויין במעלה ההודעה - i-wap

עמרי הפנה אותי אל הפורום הזה.

אוכל לענות כאן על כמה שאלות שנשאלו

הראשונה צלצול פוליפוני הוא למעשה צלצול בעל מספר כלי נגינה, המילה פולי עצמה היא רבים.

לדוגמא, אם מדובר בצלצול של 16 פולי זה אומר שתשמעו ברקע 16 כלי נגינה מנגנים יחדיו, וכמובן ככל שיש יותר פולי לפלאפון ככה הצלצולים ישמעו יותר(הצלצולים שתומכים לפחות, צלצול של 4 פולי ישמע אותו דבר בכל מכשיר פוליפוני)

כיום קיימים מכשירים התומכים ב:4 פולי 16 פולי 24 פולי 32 פולי 40 פולי ו-62 פולי, זה לפחות מה שאני יודע.

לגבי עוד שאלה שנשאלה פה, לקוחות פלאפון לא יכולים להוריד מאף אתר חוץ מהאתר של פלאפון, החברה פלאפון חסמה את הגלישה לאתרי וואפ זרים.

אם יש עוד שאלות שקשורות לסלולארי אשמח לענות.

ויש לי שאלה אל מנהל/מנהלי הפורום

יש אפשרות שתיצרו איתי קשר באיי סי קיו 86053635, הפורום שלי הוא גם phpbb ואין לי את האפשרות של הוספת קבצים, וזאת אפשרות שמאוד נחוצה לפורום שלי, תוכלו לעזור לי?

איתי א

ממנהלי i-wap

http://www.i-wap.co.uk

פורסם
היה לי את הפלאפון הזה (V50), הורדתי המון צילצולים

איפה מצאת צילצולים? אתה יכול לתת איזה לינק?

כל אתר של צילצולים שאני נכנס אליו נותן לי בעיקר פופ אפים של פורנו וקשקשת.

• תוכן חדש...