Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף רכב שנת 2003 שנסע 100 אלף ק"מ מחוץ לעיר וטופל (אני מכיר רכב כזה) מאשר רכב שנסע 50 אלף ק"מ מאותה שנה ולא טופל כמו שצריך. ק"מ לדעתי לא אמור להוות שיקול, שמכרנו את הפולו בתחילת מאי השנה שהיא הייתה 2002 עם 110 אלף ק"מ לא הורדנו את המחיר בגלל הק"מ ע"פ המחירון כי מבחינה מכאנית וגיר וגם מבחינת צבע היא הייתה שמורה מאוד.

בישראל, רכב שעובר את ה- 200 אלף ק"מ כבר לא ממש קונים אותו, אנשים "מתבאסים". הם לא מבינים שבחו"ל הם ייראו רכבים עם הרבה יותר ק"מ ויש גם כאן מכוניות שחיות עם אותו מנוע וגיר המון ק"מ. ראו למשל דוגמת סקודה אוקטביה, תראו כמה נוסעים עליהן כאן בישראל, יצא לי כבר לראות אוקטביות עם אותו מנוע וגיר (למשל של מורה הנהיגה שלי לשעבר) עם כמעט 400 אלף ק"מ!

איתמר ג'ורג'

פורסם

כן בגדול זה הגיוני רכב שמטופל ומתוחזק לפי הספר לא אמור לעשות בעיות...בגדול..

כראייה מיצובישי כריזמה שהייתה ברשותנו 7 שנים וטופלה לפי הספר לא עשתה בעיות כלל לכל אורך התקופה והיא עברה בערך 120,000. אפילו שידוע שלכריזמה היו בעיות שונות בין היתר במערכת הבלמים וכ"ו...

השאלה אם אפשר למצוא אנשים שחושבים כמוך ויותר חשוב להם מצב הרכב ושיגרת הטיפולים ולא הקילומטרג' שהרכב עבר.

פורסם

לדעתי המשוואה היא פשוטה, יותר קילומטר = יותר בלאי.

גם עם הרכב מטופל ושמור, ואיתמר, רשמת שבחו"ל יש מכוניות עם הרבה יותר קילומטר אבל אל תשכח את ההבדל בין גודל הארצות, פה נסיעה של 6 שעות זה נחשב טיול ענקי, אבל בארה"ב למשל נסיעה של 6 שעות זה המרחק בין עיר לעיר.

בכל אופן אני מסכים עם זה שטיפול ושמירה על האוטו עושים הבדל עצום.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לנו יש פורד מונדיאו שנת 2003 עם 118 אלף ולמרות שזה נחשב הרבה..... היא נוסעת כמו בובה אנשים צריכים להבין שקילומטראז' זה לא כזה מכריע ..... רק אם זה מעל ל200 אלף אז זה כבר לא שווה לקנות לא משנה מה אבל אני הייתי בוולו s80 עם קצת יותר מ250 אלף קילומטר שנסעה מצויןן

פורסם

רנו מגאן שנת 99, משרד הבטחון לשעבר, עומדת על 397,000 ק"מ, ונוסעת מעולה (טפו טפו...).

רק בארץ אנשים מפחדים מקילומטראז' גבוה, לדעתי זה לא משנה יותר מדי, העיקר שהרכב במצב טוב.

ואגב, ליצחק לוי יש כמובן נגיעה בדבר, הרי הוא זה שמוריד מחיר על פי ק"מ של יותר מ - 20,000 בשנה (פחות או יותר). איך זה עובד בשאר הארצות? מישהו יודע?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
זה נחשב בגדר הסביר או זה שימוש יותר מהנורמה..

תודה רבה!

תלוי באיזה רכב מדובר .

כעיקרון בשבלי זה הרבה 80 אלף ל 2003 מכיוון שאם אמשיך לחפש, אני בטוח שאני אמצא עם ק"מ נמוך יותר , אלה אם מדובר על רכב באמת נדיר ,או בהזדמנות חד פעמית וכו.

80 אלף ל 3 שנים, זה 27 לשנה,2200 ק"מ לחודש,80 ק"מ ליום אחד.

זה לא נורא ,אבל זה גם לא קצת.

אני הייתי ממשיך לחפש.

המשוואה היא פשוטה, יותר קילומטר = יותר בלאי.

לשיקולך.

פורסם

לא מעניין אותנו כמה הרכב שלכם, של השכן או של הנהג הפרטי שלכם גמע.

אם יש לכם מידע או דעה בנושא תרמו אותו בבקשה, אם לא, תחסכו מאיתנו את הנסועה הזו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לדעתי לעניין הק"מ יש חשיבות רבה ולא רק מבחינה מכנית, בלאי וכדומה.

רכב שנסע הרבה מעל הממוצע שהוא 20 אלף ק"מ לשנה לא רק הרוס מכנית אלא גם מבחינת התא נוסעים וכדומה, כמובן שתלוי גם איך שומרים על הרכב.

זה כמו שיישאלו אותכם מה אתם מעדיפים לצאת עם שרלילה או אחת שעשתה את זה אבל עם קשרים רצינים והגונה.

זו דעתי,

פורסם
זה כמו שיישאלו אותכם מה אתם מעדיפים לצאת עם שרלילה או אחת שעשתה את זה אבל עם קשרים רצינים והגונה.

זו דעתי,

ממש פתרת את החידה עם המטאפורה הקטנה הזאת.

אין בעיה גורפת ברכבים עם קילומטרז' כזה, מה גם שזה לא כל כך גבוה - 20K ק"מ בשנה זה אולי מעל הממוצע אבל לא בהרבה. לדעתי זה נורמלי ולא הרבה.

באופן כללי, כל רכב לגופו - תבדוק את המצב המכני והקוסמטי שלו ופחות תתייחס לקילומטרז' הנ"ל.

רק קח בחשבון שכמו שאתה מרים גבה לנוכח הקילומטרז' מעל הממוצע, יהיו אחרים שיעשו את זה כשתרצה למכור את הרכב (אבל זה נוגע למקרים יותר קיצוניים של קילומטרז' גבוה).

פורסם

לידיעתכם, רכב מודל 2003 נמצא כבר 4 שנים על הכביש, לכן חלק מהחישובים שהעלו פה מוטעים.

מלבד זה, 80,000 ק"מ ל 2003 זה לא מעט, אך גם לא קריטי.

הכל תלוי כמה שמרו על הרכב המסוים.

כמו שאמרו, יכול להיות רכב שעבר 300,000 ק"מ אבל שמור בצורה מפליאה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...