Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

נכשלתי בטסט על שני צינורות בלימה אחוריים יבשים והחלפתי אותם היום במוסך, עלה לי 270.

הבחור פירק את הצינוריות באיטיות רבה, תוך שהוא מקלל מידי פעם את המותג הצרפתי שתיכנן את הגישה למקום.

בפירוק הצינורית הימנית נזל הרבה נוזל בלמים החוצה , לא יודע להגיד בדיוק כמה, ובצינורית השמאלית הוא כבר שם פקק כדי שלא ינזול , אך גם משם נזל מעט בעת הברגת הצינורית החדשה.

כאשר הצינוריות החדשות היו מורכבות , הבחור הוריד את הרכב מהליפט וניגש למלא את מיכל נוזל הבלמים עד הסוף- קצת פחות מ 0.4 ליטר שהיה בבקבוק!!.

כאשר המיכל היה מלא, ישב בחור נוסף בתא הנהג וביקש מהשני לפרק את הניפל של 2 הצינוריות רק מעט="סיבוב אחד" , ואז הוא פימפם על דוושת הברקס , ונזל נוזל משתי ההברגות של הצינוריות, והוא סגר אותן.

הבעיה היא שהוא שאל את הבחור אם יצא אוויר והוא אמר לו שלא. לא מילאו נוזל נוסף- כלומר בעת הפמפום יצא ממש מעט נוזל מההברגות.

השאלה שלי היא כיצד יצא האוויר מהמערכת בשיטה שננקטה פה, כי כאשר הצינוריות החדשות היו מורכבות היה בהן נוזל, והמיכל בתא המנוע היה ריק לגמרי, כלומר בין הצינוריות למיכל מילוי בתא המנוע היה אוויר כלוא כי הוא מילא עליו נוזל חדש.!

אז הסבירו לי בבקשה,האם יש טריק במערכת זו, שגורם לאוויר להיחלץ מאמצע המערכת אל ההברגות בעת פמפום על הדוושה.

תודה רבה

אציין שהדוושה לפני הטיפול הייתה רכה מידי ועכשיו היא יותר קשה-"עם בשר" כלומר אני מרגיש שיפור קל.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בעת פמפום דוושת הבלם האויר בעצם נדחס מטה ושפותחים את הניפל יוצא האויר החוצה ונשאר בקו הצינוורת ובמשאבה אך ורק נוזל בלמים אשר זהו כמובן המצב התקין ואסור שיהיה אויר במערכת.

האם ישנה כעת תופעה של "דוושה מתנפחת" ?

אם כן אז יש עדיין אויר במערכת מה שלא נראה לי כי בדרך כלל מוסך לא יחפף בעניין של בלמים ובטיחות ממדרגה ראשונה.

שווה בכל מקרה לבדוק נזילות מצינורות הבלם שהוחלפו ולעקוב אחר מפלס נוזל הבלמים.

פורסם

תודה קטלני.

מה זה דוושה מתנפחת?

הדוושה אצלי צונחת מעט ברמזורים אבל זו בעיה שהייתה מלפני זה, ובכל זאת רמת הבלימה כנראה מספיק טובה כדי לעבור טסט.

נרשם לי בטופס כי יעילות הבלמים בסרן קדמי היא 63 אחוז, יש לזה משמעות?

תודה.

פורסם

שלום רב

אסור לעבוד בצורה שכזו . מה השם של " המוסך " הזה

יש לנקז אוויר בצורה מסודרת .זוהי מערכת "בטיחותית " ואין לשחק איתה

בברכה ( ופליאה ) זיסו יוסי

פורסם

יוסי שלום, למה צורת הניקוז לא נכונה? איך הוא היה אמור לנקז לי את האוויר?

יש סכנת חיים?

מה עלי לעשות עכשיו?.

תודה רבה.

פורסם

תודה.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהי הדרך הנכונה לנקז אוייר ב 205, והאם יש פטמות ניקוז אצלי.

מה הטעות שנעשתה אצלי?

תודה.

• תוכן חדש...