Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום במכון אלן בחולון, נכשלתי על שני צינורות בלם אחוריים ופסים זוהרים.

עשיתי סיבוב בכמה מוסכים , 2 מהם רצו 250 כולל מעמ אחד רצה 330 לפני מעמ, ואחד 300.

האם המחירים הגיוניים?, נאמר לי ששני צינורות עולים 50 ש"ח בערך וזאת עבודה של כמה דקות .

עוד נאמר לי שכאשר מחליפים נוזל בלמים אז ייתכן והמשאבה המרכזית הותיקה שלי תקרוס , אבל נאמר לי במוסך שאם אני לא רוצה להחליף נוזל הוא יכול לשים פקקים בעת הפירוק מה כדאי לעשות בקשר לזה?

האם מישהו עשה זאת באיזור פ"ת ,חולון ,כפר קאסם יותר בזול?

האם בכפר קאסם המוסכים מורשים לתת אישור בלמים?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כוווולה 250 שקל...

והמחיר כולל גם החלפה של נוזל בלמים, ואם עושים את זה כמו שצריך - גם הסיכוי שתקרוס המשאבה המרכזית קלוש.

מצא מקום שיודע לעבוד ושלם לו קצת.

אם לי היה עולה 300 שקל לפתור בעיות באוטו הייתי מאושר להפליא

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצבי הכספי אינו מזהיר בלשון המעטה, וזה הרבה כסף בשבילי.

אני מתחיל להרגיש אשם בשנים האחרונות כשאני בא לטסט,רק כי אני מאמין שהרכב שלי יעבור ללא תקלות.

אני מבטיח לך שבשנה שעברה וגם בזו שלפניה מצב הצינורות היה זהה (יובש וסדקים קלים, ירדתי עם הבחור לבור), והרכב עבר טסט.

יש לי הרגשה שתמיד ימצאו פגם קטן כדי שתשלם טסט חוזר.

בכל מקרה , האם מוסכים בכפר קאסם רשאים לתת אישור בלמים?, וכמה זה יכול לעלות שם?

או שאם מישהו מכיר מקום זול במרכז , אני אודה לו אם ירשום את שמו.

תודה רבה.

פורסם

גם אני נכשלתי עם החיפו שלי בטסט על צינורות בלמים אחוריים (צינורות מתנפחים)

כל מערכת הבלמים מאחורה נכשלה בטסט ,כנראה צריך להחליף אבל הבעיה זה הכסף...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

המחירים סבירים לדעתי, אם כוללים החלפת נוזל בלמים (רק הנוזל עולה כ-50 ש"ח עבור החלפה מלאה).

לגבי המשאבה המרכזית - יש לבצע את ההחלפה ללא לחיצה אגרסיבית על הדוושה, ובעזרת ניקוז עם צינורית , למניעת חדירת בועות אוויר אל המערכת.

נדמה לי שפורסמו תמונות של התהליך בעבר. בצע חיפוש.

פורסם

המחירים כנראה לא כוללים החלפה של כל הנוזל, כי כששאלתי אם מחליפים את כל הנוזל , אז אמרו לי"את מה שישפך".

חוץ מזה שהגנב שרצה 330 לפני מע"מ , חישב לי 20 ש"ח נוזל אז זה לא הגיוני שהוא התכוון להחליף את כולו.

תודה

פורסם

המלצה חמה:

תחליף את כל הנוזל ולא חלק ממנו.

מתי לאחרונה הוחלף נוזל בלמים לאחרונה? כנראה שמזמן ולכן כרגע התכונות של הנוזל הקיים הן יותר כמו מים מאשר נוזל בלמים.

הבעייה היא כסף?

אתה טועה, הבעייה היא סדרי עדיפויות לקויים.

במערכת בלימה לא חוסכים אחרת זה עולה יקר. מאוד יקר.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ממה שאני זוכר, המחיר לצינור בלם אחורי אחד הוא בערך 75 ש"ח לצינור חלופי.

החלפת הצינורות מאוד פשוטה. ותהליך ניקוז האוויר מאוד פשוט!

אבל כיוון שנכשלת בטסט, אתה חייב אישור ממוסך מורשה על כך שביצעת את העבודה במוסך מורשה מטעם משרד התחבורה. סתם בולשיט! הבולשיט הזה נועד להכניס עוד 100 ש"ח לכיס של בעל המוסך על האישור המפגר הזה!

נזכרתי בעוד סיפור, לפני כחצי שנה ניגשתי עם הסיירה שלי לטסט ברהט, והייתי צריך אישור בלמים .רכב שנתון 88. בכל אופן נכנסתי למוסך שצמוד למכון הטסטים ברהט, שבמקרה אותה משפחה מנהלת גם את המוסך וגם את המכון טסטים ועוד חצי מעסקים ברהט ובדרום. לקחו לי 100 ש"ח על בדיקת בלמים. הוא לא פתח את הגלגלים אפילו, העלה רק את הרכב על בור, העקיף מבט עקום על הברקסים הקדמיים, כמובן שאחורים שהם תוף, הוא לא פתח בכלל.

לצערי ידידי, זה המצב של המדינה שלנו, ואתה תמשיך להיות הקורבן, וכמו שאמרת להרגיש אשם בטסט!

בכל אופן בהצלחה, ותעשה טובה לעצמך, אל תתן לחאפרים לעשות את העבודה הזאת, יכולים להשאיר לך אוויר במערכת ופתאום תרגיש שאין דוושה, או לפגוע במשאבה המרכזית.

בהצלחה ויום טוב

עוד תוספת קטנה לענין המחיר.

עבדתי תקופה בחנות חלפים, הרווח של המוכר ברוב המקרים הוא כ 50 -70 %.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
מצבי הכספי אינו מזהיר בלשון המעטה, וזה הרבה כסף בשבילי.

אז תמכור ת'אוטו אם אין לך כסף להחזיק רכב ולהוציא 300 שח על תיקון ב-ל-מ-י-ם !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...