Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מהו אמצעי התחבורה הציבורית המועדף עליכם (מהרשימה שבהודעה)  

80 הצבעות

1. 1. מהו אמצעי התחבורה הציבורית המועדף עליכם (מהרשימה שבהודעה)

• אפשרות 1
    • אפשרות 2
    • אפשרות 3
    • תחבורה ציבורית? שנייה, נשאל את ה-chauffeur מה הוא אוהב
    • no soy familiar con la lengua Hebrea

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף רכבת, כמובן, אבל נוסע באוטובוס.

בתור לובש מדים (בעעע) אני נאלץ להשתמש בשירותי התחבורה הציבורית כל יום. (לפחות זה בחינם). אני יכול לקחת רכבת מהרצליה אבל זה לא משתלם לנסוע עד לשם עם האוטו כל יום, או לקחת לשם אוטובוס (מבחינת זמן), אז אני נוסע באוטובוס מרעננה. היתרונות מבחינתי (חוץ מהחינם כמובן) שאפשר לישון כל הדרך. אני כבר מומחה לאוטובוסים מכל הסוגים, ויכול לתת לכם עצות מעשיות בנושא. :wink:

למשל - אף פעם לא לשבת לגמרי מאחור - זאת הטעות הקלאסית!! המושבים שם לרוב בזווית מאוד ישרה לגב וזה לא נוח, בנוסף יושבים גבוה יותר מכל השאר וזה מפריע. בכמה אוטובוסים יש גם פתחים בצדדים מאחור ונכנס אוויר חם וזה ממש מפריע. והכי משמעותי - נוחות הנסיעה!! מאחור מהמורות וכביש גלי הכי משפיעים, ואתה מוצא את עצמך מתנדנד בלי הפסקה. כשישנים מהמורה חזקה מדי יכולה להעיר אותך, וכשערים זה סתם מציק. הכי טוב לשבת איפהשהוא באמצע, בגלל הנוחות (באמצע היא הכי טובה) אבל אני יושב לרוב בשורה השניה או השלישית לפני הסוף... (אני אומר לכם, זו תורה שלמה :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני באוטובוס, יום חול בצהריים. הרבה אנשים.

פתאום אישה בעל גוון עור כהה במיוחד (אתיופית, שמסתבר שלא כ"כ יודעת עברית)

צועקת:" נההההג, תפתח אותי מאחורה"

המסכנה התכוונה שיפתח לה את הדלת האחורית כמובן..

לא היה לה כח לצעוד עד לקדמית.

אני ישר מתקפל מרוב צחוק ועוד חצי מהאוטובוס מתגלגל..

:hihi:

תומר בחיים שלי לא צחקתי ככה..

:D:D:lol::lol::lol:

ובנוגע אלי , אני לא נוסע בתחבורה ציבורית בדרך כלל .

לצבא אני מעדיף באוטו .

ואין על רכבת.. כל כך כייף במיוחד החדשות עם הקריינית , הרכבת קומותיים.

כל כך נוח...

פורסם

רכבת הכי נוחה,לוח זמנים מדוייק ואין שום צורך לחכות.

40 דקות ואתה במרכז ת"א.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

בינתיים אני מחלק את הנסיעות בין המסדרון ובין ה chauffeur שלי (אבא'לה היקר :D ).

בשנה הבאה נפתחת תחנת רכבת קרוב לבית - תפטור את אבא (ואותי) מהתענוג המפוקפק של פקק ראשון-רמת אביב כל בוקר :?

פורסם

בשנה הבאה נפתחת תחנת רכבת קרוב לבית - תפטור את אבא (ואותי) מהתענוג המפוקפק של פקק ראשון-רמת אביב כל בוקר :?

או! לזה אני גם מחכה וגם מצפה...

רכבת מהבית (מגיעים אליה ברגל) ועד לעבודה. שיגיע כבר ספטמבר :D

פורסם

או! לזה אני גם מחכה וגם מצפה...

רכבת מהבית (מגיעים אליה ברגל) ועד לעבודה. שיגיע כבר ספטמבר :D

באמת צריך להוריד בפני האחראים על רכבת-ישראל את הכובע (משרד התחבורע :shock: ?), כנראה יעמדו בלוח הזמנים של הפרוייקט והתחנה תיפתח בזמן ! yeepee :D

פורסם
מה אתה מעדיף קפה או בירה?

קפה, תודה. שניים סוכר. ושלא יהיה חם מידי. ואם אפשר להוריד קצת את המזגן. קר.

איזה כיף פה בפורום.

אה, ובעניין ההוא, ההעדפה שלי היא רכבת, ולמזלי עד היום היתה לי תחנה בטווח הליכה מהבית / עבודה. משלמים עוד 3 שקלים על מקום שמור, נכנסים ופותחים עיתון / לפטופ עם איזה משחק טוב, או שפשוט הולכים לישון. אוטו זה בשביל הכיף.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

כיום אני לא נוסע באוטובוסים. לפחות להיכן שאני צריך להגיע הפרש הזמנים מטורף. מהבית לאוני' אם אני נוסע באוטו אפשר לצאת ב 7:20 ולהגיע בזמן בלי בעיה במיוחד. מהבית לאוני' באוטובוסים - צריך 2. אם רוצים להיות בטוחים שמגיעים בזמן צריך לצאת ב 6:40. ההפרש גדול.

לעבודה זה בערך אותו הסיפור.

אני נוסע באוטובוסים למקומות שאני לא מוכן להחנות את האוטו בהם. לרוב אני פותר את זה על ידי זה שאני לוקח את הרכב של אחי (יחי הליסינג). חנה וסע, רק עם האוטו שלו, גם דלקן, גם לא פוחדים על האוטו. סופרב!

מתי שקניתי את האימפרזה לקח לי שבוע וחצי לארגן כניסה לאוני'. באותה תקופה גרתי במקום שונה מהיום, ההבדל בין אוטו לאוטובוס היה מטורף. אגד האדיבים הקצו אוטובוס אחד. בשעה 6:40. התקשרתי למודיעין לשאול מתי מגיע האוטובוס הבא - אין כזה. אחד ביום הלוך ב 6:40. אחד ביום חזור ב 17:30. אז מגיעים ממש מהר (לרוב שעה קודם) האופציה השניה היתה לצאת 10 דקות אח"כ ולנסוע ב2 אוטובוסים מלאים. באוטו היה לוקח פחות מ40 דקות עם הפקקים של הבוקר. בקיצור האימפרזה חנתה בבית שבוע וחצי, ואני

נסעתי באוטובוסים כי לא הייתי מוכן להחנות אותה בחוץ אנשים שם יחנו על האוטו ליד רק כדי לא ללכת חצי מטר.

עיקר הבעיה לדעתי באוטובוסים היא שדן לא עושים מאמצים לשחרר קווים עמוסים בשעות עומס, חלק מהקווים בשעות הבוקר עמוסים ברמה כזו שהנהג פשוט לא עוצר בתחנות כי אין מקום להעלות עוד נוסעים. אני לא יודע איפה עדיף להיות במקרה הזה באוטובוס מלא עד אפס מקום אם אנשים שלא יפתחו חלון "כי גשם בחוץ!" למרות שאין טיפת אוויר, או בחוץ בידיעה ש - או יופי הנה עבר עוד אחד מלא אני הולך לאחר לשיעור.

הרכבת אכן נעימה יותר. אם לשני המקומות אליהם אתם נוסעים יש גם אוטובוס וגם רכבת - קחו רכבת.

סיפרתי פה קצת יותר מדי סיפורים לא? נו טוב משעמם בעבודה. :wink:

פורסם
סיפרתי פה קצת יותר מדי סיפורים לא? נו טוב משעמם בעבודה. :wink:

עבודה ? בשבת קודש ? אתה שוטר ?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

הייתי מעדיף רכבת, אבל מה לעשות שאין רכבת לירושלים.

וגם כשהיתה היה לוקח לה שעה וחמישים מתל אביב, שזה בערך כמו לנסוע באוטובוס הלוך ושוב.

לירושלים יש לי שתי אפשרויות להגיע ואלו הן:

קו 480 -

זול

אין בלאי

אפשר לישון בדרך

יש מזגן

קו 145 -

מהיר

כמעט כפול במחיר

הבלאי עלי

אסור!!! לישון בדרך

יש מזגן (למה מה חשבתם?)

אז זהו. כשמדובר בחצי שעה בנסיעה תל אביב - ירושלים אני מעדיף לישון בדרך...

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אני משתמש באגד לביה"ס, ולדן לנסיעות בתוך ת"א.

אני שונא אוטובוסים. אני מתעב אותם. הם נמאסו עליי. תמיד מפוצצים באנשים, תמיד יש חבורת ערסים קטנה מאחורה שעושה רעש על כל האוטובוס (עד שלא תופסים אחד ומאיימים עליו שכשהוא יחזור הביתה אמא שלו לא תזהה אותו :roll: ), יש נהגים מניאקים, יש נהגים קמצנים (לא מפעילים מזגן), והנסיעה בתוך העיר היא מאווווווד ארוכה.... והרשימה נמשכת, אל תדאגו...

מה שחסר פה זה רכבת תחתית !!! אה ה1!@#$ בכל הערים הנורמליות בעולם יש !!! למה לנו אין ! רפובליקת בננות בליא !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

escuchan, cabritos!

el transporte publico aqui apesta!

tomaba el autobus porque estaba libre para mi, pero odiado compartir el espacio con 50 pajeros. pero si tuvieramos un buen subterraneo el venir cada 5 minutos, dejaria el lancia por fines de semana. tenga un dia agradable - ishpuso.

:wink:

פורסם
escuchan, cabritos. ?el transporte público aquí apesta! tomaba el autobús porque estaba libre para mí, pero apenas odio compartir el aire con 50 stinkers. pero si tuviéramos un buen subterráneo cada 2 minutos, certailnly no dejaría el lancia por fines de semana solamente!

tenga un día agradable - ishpuz.

:wink:

מה babelfish חושב על הספרדית שלך:

they listen, cabritos. the public transport stinks out here! it took the bus because he was free for me, but hardly hatred to share the air with 50 stinkers. but if we had a good subterranean every 2 minutes, certailnly would not only leave the lancia by week ends! have an pleasant day - ishpuz.

:D

פורסם

רכבת , פעמיים ביום....

חדרה - תל אביב

הרבה יותר זול מהרכב שלי ואני לא דיברתי עדיין על בלאי...

ועל זה נאמר : "רק רכבת רק רכבת כבת "

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...