Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלום רב.

מחיר, פרוט הנזק, ופרטים נוספים מה הוחלף איך ומה, יעזרו מאד ויתקבלו בשמחה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם תוכל לסרוק/ לצלם את הקבלה מהמוסך ולהעלות אותה לכאן זה יהיה מצויין.

(כמובן לפני זה לטשטש פרטים מזהים כמו מס' רכב, טלפון וכ').

פורסם

שלום רב לכולם,

להלן פרטים אל התיקון ועלויות:

אז ככה.. קצת רקע.. מדובר אל פיאט אונו 92' S60 והיה זקוק לשיפוץ ראש מנוע לאחר התחממות של הרכב ביום שישי האחרון.

התיקון בוצע במוסך באשדוד(שם המוסך אשמח לתת לכל המעוניין בפרטי)

המחיר הכולל הינו 1500 ש"ח.

בוצע פירוק הראש אשר נשלח לשיפוץ ומילוי אצל מומחה, עלות = 600 ש"ח.

עלות העבודה במוסך הינה 400 ש"ח,

ב 500 ש"ח נוספים נקנו והוחלפו חלקים במנוע כגון:

אטם ראש = 100 ש"ח

ברגים של הראש חדשים מאחר והישנים היו שבורים וכתוצאה מכך הייתה נזילה מאוד רצינית במנוע = 150 ש"ח

פילטר אויר = 50 ש"ח

פילטר שמן + שמן של סונול = 80 ש"ח

מחזיר שמן = 35 ש"ח

רצועת טיימינג = 60 ש"ח

4 בקבוקי קולה בשביל לא להתייבש = 25 ש"ח..

אני רוצה להוסיף שנעשתה עבודה יוצאת מן הכלל, בלי כל קשר לזה שאני מכיר את בעל המקום, הוא פשוט עושה עבודה מאוד טובה במחירים סבירים ואף זולים (תלוי אם באים אליו אם בקבוק קולה או רק מים :-D

האוטו כרגע בתקופת הרצה של 500 ק"מ ולאחר מכן אני צריך לחזור למוסך כדי לחזק את הראש ולהחליף את המים ברדיאטור לנוזל קירור, הסיבה למים ברדיאטור היא שצריך להוציא את כל השמן שהצטבר לי ברדיאטור וזאת אל ידי מים, לאחר ה 500 ק"מ אני מחליף לנוזל קירור כמקובל.

מקווה שעניין אותכם הסיפור ותודה לכל המתעניינים,

בברכה,

דוד

פורסם

נשמע טוב מאוד, ומחיר עבודה נשמע זול.

מדוע פילטר אוויר כזה יקר?

חוץ מזה אם תוכל לפרסם את שם המוסך זה יכול לעזור (זה נשאר בפורום בניגוד להודעה פרטית), הרי עשה עבודה טובה אז מגיע לו קרדיט לא?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

אני לא מבין במחירים של חלקים לאונו, די חדש אם האוטו..

לגבי המוסך השם שלו זה BIG DEAL, זה מוסך וגם פירוקיה קטנה..בעל המקום שמו דן - בחור זהב!!

תאמינו למילה של גרוזיני, אם עבודה לא הייתה טובה אז ....

פורסם

המחירים באופן כללי טובים, סתם מוזר כי פילטר אוויר זה 20-30 ש"ח. אבל זה כסף קטן.

לגבי המים ברדיאטור, לא עדיף לעשות לו ניקוי טוב טוב? בכל מקרה מים ושמן לא נדבקים אז אינני מבין מה אמור לעזור שתחליף שם את המים. אפשר פשוט לשטוף את המערכת, מה שמומלץ שיעשה לך כשתחזור לחיזוק.

...Carpe Diem

פורסם

הכוונה שלי הייתה שהמים אמורים לנקות את הרדיאטור משומנים ולכלוך ואגב מים חמים יכולים להסיר שומן!!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן חבר'ה מה המצב ? מקווה שטוב

הצטרפתי לפורום רק אתמול בתקווה שמישהו יוכל לעזור לי.

יש לי פיאט אונו דגם 94' IES הזרקת דלק מנוע (ככל הכתוב במסמכים) טורבו.

קראתי הרבה על סדרת האונו וכנראה באמת יצא דגם טורבו בשנת 94, בנוסף למנוע רגיל.

אז העניין הוא כזה,

לפני שטסתי לארה"ב לפני שנה בערך, נסעתי באוטו והוא התחיל להישמע כאילו הוא הולך להיכבות כשאני עומד ברמזור על קלאץ'.

הטורים נשמעו נמוכים, ומהאגזוז יצאו רעשים מוזרים ומדאיגים. מזל שהייתי קרוב לבית באותו רגע. אז פשוט נסעתי הביתה והחנתי את האוטו.

בהמשך, רציתי להניע אוטו שוב לצאת לאיזה סידור, ופתאום אני שם לב שמהאגזוז יוצאים המון המון אדים ומים, והחום של המנוע עלה במהירות מטורפת !!!

ניסיתי למלא מים בכל פעם ששמתי לב שהם נגמרו או שהם חסרים, אחרי שכנראה הם יוצאים מהאגזוז, וזה לא הסתדר.

ומאז אותו ערב האוטו עומד בחניה ולא התנעתי אותו אפילו לא פעם אחת מאז שחזרתי מארה"ב.

שאלתי את המוסכניק ואמר לי שהלך ראש מנוע.

ממה שהבנתם מהסיפור, מה לדעתכם קרה?? כמה יעלה לתקן דבר כזה? האם כדאי? האם ידוע לכם בכמה אפשר למכור את האוטו ?

תודה רבה !! :)

ענאן

פורסם

טוב התעלקת על שרשור בן 4 שנים...

האם ידוע לכם בכמה אפשר למכור את האוטו ? - מחירון כ4900 ש"ח בפועל

השוק נסחר בכ30% 20-מתחת למחירון ומזה כנראה ירצו להוריד עוד כ2500 לראש מנוע..

לצערי לא נשאר הרבה.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
טוב התעלקת על שרשור בן 4 שנים...

האם ידוע לכם בכמה אפשר למכור את האוטו ? - מחירון כ4900 ש"ח בפועל

השוק נסחר בכ30% 20-מתחת למחירון ומזה כנראה ירצו להוריד עוד כ2500 לראש מנוע..

לצערי לא נשאר הרבה.

לא עניין של התעלקות, חבר, פשוט מצאתי את הפורום והדיבורים על האונו בגוגל אז נכנסתי ושאלתי כי ידעתי שמישהו בטוח יכול לעזור לי.

ואכן עזרת, תודה רבה !

• תוכן חדש...