Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקין חגורות בזמן הקרוב מאחורה, הרכב משנת 88 ז''א מחובתי שיהיו לי חגורות מאחורה (וגם בלי קשר לכך...).

הרכב הוא אלפא ספרינט, מי שמכיר את המושב האחורי הוא יועד ל 2 אנשים בלבד.

ברשיון בסעיף: סה''כ מקומות ישיבה למעט הנהג לא כתוב לי כלום.

השאלה היא כזאת, איך שוטר תנועה או בוחן או כל אחד אחר שעוצר אותי אמור לדעת כמה חגורות אמורות להיות לי מאחור? זה לא אמור להיות ברשיון רכב?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי תקנה 364א אמור להיות בכל מושבי הרכב חגורות בטיחות.

אבל לא ניתקלתי בשוטר שמחפש חגורות בטיחות שאין נוסעים מאחור.

(אמת היא שהרבה זמן לא ניתקלתי בשוטר :wink: .)

ירון מאיר

פורסם

אבל לא ניתקלתי בשוטר שמחפש חגורות בטיחות שאין נוסעים מאחור.

(אמת היא שהרבה זמן לא ניתקלתי בשוטר :wink: .)

ירון מאיר

...

ואל תפתח פה לרופא שיניים..

פורסם

הרכב מסוג פרטי(לסוגיו השונים) אין ציון מס' נוסעים ברשיון הרכב.

מס' הנוסעים נקבע לפי מס' החגורות(ברכב שבו הן קיימות ע"פ התקנות).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כן בעקרון לא מחפשים חגורות אם אין נוסעים... ואם אין נוסעים אני מוצא את המושב האחורי לשמיש מאוד :)

בכל מקרה עזוב מה הוא יחפש ומה לא... כל שוטר יכול לטעון שזה 3 מושבים :(

לדעתי זה עדיין 2!

עמית ז''א אם אני מתקין 2 מאחורה אני מורשה להסיע 2 אנשים מאחור ואם 3 אז 3?

הנה תמונת המושב:

P1010064.JPG

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, אני לא כ"כ רואה איך אפשר להכניס אדם שלישי שישב בינהם, המושב האחורי שלך נראה כמו 2 מושבים, ולא ספסל כמו במכוניות אחרות.

בהצלחה, אור.

פורסם

אתה לא אבל לך תדע את המצאות בוחני התנוע!

בכל מקרה יותקנו רק 2 חגורות מאחור ואני בכל מקרה עוד שנה +++ נוסע עם 2 אנשים ברכב כמקסימום.

וזה ספסל בכל זאת שמחולק ל 2, ד''א מאוד נוח :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עמית, אצלי יש 3 חגורות בטיחות מאחור (2 נמתחות ואמצעית "חגורת בטן").

אגב, המושב האחורי בספרינט נראה ממש טוב וממש נוח ל-2 אנשים, אבל מרווח הראש הוא מינימלי וכל מי שישב מאחור יראה כמו שאקיל אוניל במיני מיינור.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

חחחחח כן יצא לי לשבת מאחור עם גב ישר, אני 1.75 ואני נתקע בגג, לא נראה לי הכי כיף לשבת שם בנסיע.

הראל הרכבים שלנו מאותה שנה (גם אחיות קרובות) 3 חגורות מאחורה אצלך במקור או שאתה שמת או הוספת? יש מקומות עיגון לחגורה השלישית (פירקתי מזמן את המושב אך אינני זוכר אם היה מקום מתחת)?

ויאללה מתי אתה קופץ כבר? מחר אולי אני מתלבש על ספרינט לחלקים, תודיע לי אם אתה צריך משהו (ואם הוא עדיין לא תפוס תקח בכיף).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה בא מקורי ככה (וככה זה גם נראה).

נסה לארגן (מכל רכב משנות השמונים/תשעים) חגורת אמצע כזאת. אפשרי אולי מפיאט/לנצ'יה כלשהי, שגם התופסנים יהיו דומים.

אגב, אם כבר בחגורות עסקינן, אם אתה מארגן ספרינט לפירוק - אני חייב לקנות מושב + חגורה לנהג.

מחר בערב אני פנוי כנראה, אז יש מצב קפיצה לשומרון הצפוני.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מושב כנראה הולך אליי (שלי הקדמי של הנהג + הנוסע לא במצב מזהיר כ''כ אבל אם תרצה את שלי בכיף וחגורה אין בעיה :) )

כבר קניתי ממישהו, שוב חבר, ואני כבר מחכה להן כמה זמן, בגלל שלא הייתי צריך ויתרתי פה ושם עכשיו מתחיל ללחוץ עליו כי אחותי בהריון ובמקרה קיצוני אצטרך להקפיץ אותה ל...

דבר איתי בהזדמנות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מה שמוזר בכל העניין שלהראל יש 3 חגורות, הרכב בהחלט תוכנן ל 2 נוסעים בלבד ואין מה להתווכח על זה!

הרכב שלי ושל הראל הן אחיות, אותה שנה, אותו פס יצור ואותו יבוא!

השוני במספרים שלנו רק בספרה אחת!

השאלה היא האם זאת קומבינה ישראלית לשים 3 חגורות או שזה בא מקורי ככה (אולי ניתן לבדוק על הכיתוב על החגורה, למשל אצלי כתוב שזה של אלפא רומאו מקוריות).

והשאלה היא מה יגיד הבוחן תנוע הטיפוסי :neutral:

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אצלי לא נראה לי רשום אלפא רומאו על הקליפסים, אבל כולם זהים ונראה שזה בא מקורי ככה.

ועמית, תפסיק להתעסק בזוטות. יש לך זמן מיותר? קח, תרכיב לך עוד אלפא:

AR_giulia_sprint_gta.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...