Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן אוהדי יובנטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובנטוס מתחילים עם מינוס 30 נקודות. יש 44 משחקים ולכן 136 נקודות אפשריות.

106=136-30

ז"א שאם יובנטוס מנצחים את כל המשחקים שלהם הם מגיעים ל 106 נקודות.

אם מסתכלים על הטבלאות מהעבר של הליגה השנייה אז בד"כ לקבוצה במקום ה-1 יש 70-80 נק' ולקבוצה במקום ה-6 55-65 נקודות.

מבחינה תאורטית ניתן לסיים עונה עם 5-6 הפסדים ולסיים במקום הראשון. 11-12 הפסדים מספיקים למקום ה-6.

באופן מעשי לא נראה לי שיש להם סיכוי כי:

*רוב השחקנים עוזבים/יעזבו ושנה הבאה תהיה קבוצה חדשה לגמרי.

*השחקנים שישארו וההנהלה יהיו בהלם.

*גם אם מנצחים 9 משחקים ראשונים ברציפות עדיין נמצאים במינוס 3 נקודות כאשר שאר הקבוצות כבר התחילו לצבור נקודות והן במאזן חיובי דו ספרתי. מבחינה פסיכולוגית זו הרגשה של לשחק ולנצח אבל ללא התקדמות.

*הליגה השנייה דומה לליגה השנייה בישראל, אין פער גדול בין התחתית לצמרת ועד המחזור האחרון שום דבר לא ברור.כולם יכולים לנצח את כולם (אפילו שמדובר ביובנטוס).

אם הם יצליחו לעלות זו תהיה הפתעה.

אסף

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יובנטוס תיהיה קבוצה חזקה עונה הבאה, שתעלה בוודאות ליגה לדעתי.

קודם כל מהסיבה שלדעתי העירעור שלהם יתקבל ויופחת מס' הנקודות מינוס שממנו הם היו אמורים להתחיל את העונה , שנית הם קבוצה עדין ברמה גבוהה מאוד .

דל פיירו נשאר , לפי מה שהוא אומר הוא גם נדבד הבטיח להישאר , ולפי התקשורת גם בופון יישאר.

מלבדם יש גם את זאלייטה ובוז'נוב ועוד כמה שאני לא זוכר , בכל מקרה הם לא יהיו קבוצה חלשה.

ולפותח הנושא ,בוא נגיד שמכבי ת"א לא ייתנו לך רגעי אושר העונה:)

מכבי חיפה !!!

פורסם

אני אוהד אינטר

יש אומנם טעם מר בפה בגלל שאת האליפות השנה הם יקבלו

וכניראה יזכו גם שנה הבאה

אבל היה יותר טעם רע בפה לדעת שהם נילחמו לחינם בגלל שהתוצאות היו ידועות מראש

מילאן אני חושב הייתה צריכה ליפגוש את אותו גורל כמו יובה לאציו ופיורנטינה

טוב לוקה טוני כניראה עובר לאינטר ופאביו גרוסו כבר שם ממש יהיה איחוד סיציליאני בצפון איטליה

אני גם מצטרףלדעה של הבחור שמעליי לגבי הליגה בארץ

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

גם אני אוהד של יובנטוס.

גם אני כבר 10 שנים חושב רק עלהם, בוכה מכל האכזבות ושמח בכל השמחות.

גם אני ניכנסתי לאבל כששמעתי על הפס"ד.

לדעתי הפס"ד הוא טרגי.

מה אשמים השחקנים? מה אשמים האוהדים?

מי שאשם זה האנשי עסקים המושחתים, שכדורגל זה הדבר האחרון שאכפת להם ממנו, וכל מה שיש להם בראש זה כסף ועוד פעם כסף.

לדעתי צריך היה להיכנס בהם בכל הכוח, לכלוא אותם מאחורי סוגר ובריח,אבל לא, במקום זה דפקו את הקבוצה והאוהדים, ואנשי העסקים המושחתים לא קיבלו כלום.

בושה.ככה להרוס אגדת כדורגל.

הליגה האיטלית לא תהיה מה שהיא הייתה פעם בלי יובנטוס.

אני מקווה בכל ליבי שיובה יצליחו לעלות בחזרה לסריה A כבר בעונה הבאה.

אבל לצערי, אם להיות מציאותי, הסיכויים הם די קלושים, וזה מכמה סיבות:

1) - 30 נקודות. יהיה קשה מאוד לחפות עלהם.אבל אפשרי בהחלט אם יבואו יפתחו את העונה הבאה כמו שהם פתחו את הנוכחית.

2) שוק. הקבוצה בשוק, הכל בלאגן גדול, אנשים עוזבים,מתחלפים וחלקם מנסים להתאבד(איחולי החלמה מהירה לPessoto(.

3) עזיבה של שחקנים, קאנברו,זמברוטה,תורם ורבים אחרים כבר עזבו ורבים אחרים בדרך.

נקווה לטוב.

פורסם

גם אני אוהד מכבי חיפה!!!

איגור אתה טיפה קיצוני

טוב אתה לא אובייקטיבי ;)

אבל בוא נגיד שהשחקנים הטובים לא יפגעו אתה רואה

והם נותנים במה לשחקנים הצעירים, עדיין עם הגב של פיאט שאיתם

תגיד לי אבל איך צריך להעניש קבוצה (חוץ מכמו שאמרת שצריך להעניש את ההנהלה ואתה צודק)

שניצחה את המישחקים שלה במירמה, ז''א כל פעם שהיא קיבלה 3 נק' זה היה במירמה. אז אתה צריך לעשות משהו עם הקבוצה עצמה ולא רק עם ההנהלה.

לי ד''א תמוהה זה שלא שמעתי מה עשו לשופטים הקנוים או למשבצים או בקיצור לצד השני של השחיתות

עכשיו גם לא יהיה את הדרבי האיטלקי כי אינטר תישאר היחידה שלא ירדה אף פעם ליגה. כמובן שהכל זמני בחיים אבל תנו לישמוח בנתיים

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
לדעתי הבלון ששמו מכבי חיפה הולך להתפוצץ בקרוב.
אייל לא חושב שהבלון יתפוצץ..

אבל מה שכן, ברקוביץ' יהרוס את מכבי נתניה כמו שהרס שנה שעברה את מכבי ת"א.

פורסם

אני אוהד מילאן באיטלקית, אבל די כואב לי לראות את יובנטוס, הקבוצה שנתנה פייט גדול למילאן והייתה אחת הגדולות באירופה, מתפרקת ככה לחתיכות.

די עצוב לי עליהם ואני מקווה מאוד שהם יחזרו לליגה בעונה הבאה.

בקשר לארץ...

מכבי חיפה כל הדרך לאליפות!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

איטליה ירתה לעצמה כדור ברגל, בצדק יש לומר, כי מה שהקבוצות האלה עשו זה פשע.

שנה הבאה הליגה באיטליה תיהיה הרבה פחות אטרקטיבית, אבל קבוצות מהמרכז טבלה,ובעיקר אינטר ורומא,ייאבקו בצמרת. לא צריך להספיד את מילאן כל כך מהר בגלל ה15 נקודות האלה כי עדיין היא מועמדת לאליפות

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
איטליה ירתה לעצמה כדור ברגל, בצדק יש לומר, כי מה שהקבוצות האלה עשו זה פשע.

שנה הבאה הליגה באיטליה תיהיה הרבה פחות אטרקטיבית, אבל קבוצות מהמרכז טבלה,ובעיקר אינטר ורומא,ייאבקו בצמרת. לא צריך להספיד את מילאן כל כך מהר בגלל ה15 נקודות האלה כי עדיין היא מועמדת לאליפות

מה ז''א אינטר ורומא

אינטר יש לה 13 אליפויות ואת הכוכב שלה היא קיבלה ליפני מילאן

לרומא גם יש כמה אליפויות וחוסר מזל ענקי

איך אתה יכול להגדיר אותם כקבוצות מרכז טבלה או משעמות, ואלי אינטר הייתה אלופה אם המשחק היה נקי

כשני הקבוצות שהיו מעל אינטר קנו מישחקים על ימין ועל שמאל

זה שיהיה פחות מעניין זה נכון אבל באיטליה אף פעם לא שמעמם, אומנם באירופה הם לא ממש יהוו פקטור השנה

אבל באיטליה תיהיה במה לשחקנים צעירים שאולי אחד יתגלה כקישרון, תיהיה במה לקבוצות שלא היו מוכרותב עבר

פורסם
מה ז''א אינטר ורומא

אינטר יש לה 13 אליפויות ואת הכוכב שלה היא קיבלה ליפני מילאן

לרומא גם יש כמה אליפויות וחוסר מזל ענקי

איך אתה יכול להגדיר אותם כקבוצות מרכז טבלה או משעמות, ואלי אינטר הייתה אלופה אם המשחק היה נקי

כשני הקבוצות שהיו מעל אינטר קנו מישחקים על ימין ועל שמאל

זה שיהיה פחות מעניין זה נכון אבל באיטליה אף פעם לא שמעמם, אומנם באירופה הם לא ממש יהוו פקטור השנה

אבל באיטליה תיהיה במה לשחקנים צעירים שאולי אחד יתגלה כקישרון, תיהיה במה לקבוצות שלא היו מוכרותב עבר

התכוונתי שקבוצות ממרכז טבלה כמו ליבורנו,מסינה לצ'ה וכו' ייעשו התקדמות שנה הבאה.

אינטר ורומא(שהם 2 רמות מעל הקבוצות הנ"ל) יתמודדו שנה הבאה מול מילאן על האליפות.

ולידיעתך-לפני שנה או שנתיים רומא הסתבכה קשה מאוד בתחתית אבל הצליחה לשקם את עצמה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אני דווקא חייב להגיד לך שמילאן לא ממש פקטור השנה

זה אולי רק ה 15 נק' על הנייר

אבל זה חובת ההוכה והלחץ שחקנים שראו את עצמם משחקים במקום אחר וניבלמה העברה, שבצ'נקו שהלך (הוא היה נכס חשוב) ועכשיו ההתקפה של מילאן תצטרך ליבנות מערך אחר שאולי אל יתפוס בהתחלה.

וצא מתוך נק' הנחה שמילאן לא קבוצה מושלמת שאתבד פה ושם נק'

• תוכן חדש...